el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χιτ – Μπακς: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/04/2023

Οι Μπακς απάντησαν στο… σοκ του Game 1, ισοφάρισαν τη σειρά και πλέον το τρίτο ματς (23/04, 02:30) αποκτά τεράστια σημασία για την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και για τους Χιτ. Ο νικητής θα κερδίσει μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας των πλέι-οφ του ΝΒΑ και το μεγάλο ερωτηματικό αφορά τον Έλληνα σταρ, που είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Για το σπουδαίο ματς στο Μαϊάμι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Kaseya Center γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!


Χιτ – Μπακς: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/04/2023

Η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν… φάνηκε ποτέ στο Game 2 και οι Μπακς κέρδισαν εύκολα τους Χιτ (138-122), απαντώντας έτσι στην ήττα του πρώτου παιχνιδιού (130-117). Οι παίκτες του Μάικ Μπουντενχόλζερ έκαναν πάρτι στην επίθεση, σκόραραν 46 πόντους στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, έκαναν ρεκόρ με 25 εύστοχα τρίποντα (51% ποσοστό ευστοχίας) και ισοφάρισαν με περίπατο.

Πρωταγωνιστές ήταν οι Τζρου Χόλιντεϊ (24 πόντοι, 11 ασίστ, 5 ριμπάουντ), Μπρουκ Λόπεζ (25 πόντοι, 12/17 σουτ), Πατ Κόνατον (22 πόντοι, 6/10 τρίποντα) και Μπόμπι Πόρτις (13 πόντοι, 15 ριμπάουντ), σε μία βραδιά που ανέβασε κατά πολύ την ψυχολογία στις τάξεις των «Ελαφιών».

Τώρα όλα περιστρέφονται γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ των Μπακς χτύπησε στη μέση μετά από άτσαλο πέσιμο στο πρώτο ματς και από τότε αντιμετωπίζει ενοχλήσεις. Βέβαια, μέρα με την μέρα ο Γιάννης αισθάνεται καλύτερα και τα reports στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι είναι πιθανό να επιστρέψει σε δράση για το Game 3. Άλλωστε, ας είμαστε ειλικρινείς: Οι Μπακς δεν έχουν περιθώριο να πορευτούν για πολύ ακόμα χωρίς τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης της σειράς.

Η επανεμφάνιση του «Greek Freak» θα είναι σίγουρα ένα κακό νέο για τους Χιτ, που δεν έπιασαν τα αγωνιστικά τους στάνταρ στο δεύτερο ματς. Η άμυνα ήταν ανύπαρκτη, ο Χ-Factor Μαξ Στρους έμεινε εκτός κλίματος (4 πόντοι, 1/4 σουτ, -27 στο +/-) και ο Τζίμι Μπάτλερ πάλευε μόνος του (25 πόντοι, 3 ασίστ).

Είναι δεδομένο πως η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη σε όλα τα επίπεδα, όμως όλοι στη Φλόριντα ξέρουν ότι το break στο Game 1 άλλαξε τις ισορροπίες στο ζευγάρι. Οι Χιτ έχουν – θεωρητικά – το προβάδισμα τώρα και αν κρατήσουν αλώβητη την έδρα τους θα έχουν φτάσει ήδη κοντά σε μία μεγάλη έκπληξη και ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Πάντως, η απουσία του Τάιλερ Χίρο ενδέχεται να αλλάξει εντελώς το narrative της σειράς. «Η απουσία του Χίρο από τους Χιτ είναι πολύ πιο σημαντική από αυτή του Γιάννη στους Μπακς», είπε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ και η – τραβηγμένη είναι η αλήθεια – δήλωσή του «κρύβει» μία μεγάλη αλήθεια για το Μαϊάμι.

Ο νεαρός γκαρντ, που έσπασε το χέρι του και μπήκε στα «πιτς» για 1,5 μήνα, είναι ο καλύτερος σουτέρ του Σποέλστρα, μετρώντας 20,1 πόντους ανά αγώνα. Ο Ντάνκαν  Ρόμπινσον, που ουσιαστικά τον αντικατέστησε στην starting five στο Game 2, είναι εξαιρετικός από το τρίποντο (είχε 4/6 σουτ), αλλά δεν έχει σε καμία περίπτωση το ένστικτο του σκόρερ και την ποιότητα του Χίρο.


Χιτ – Μπακς: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς

Game 1: Η σειρά ξεκίνησε με ηχηρό break από τη μεριά των Χιτ, που κέρδισαν με 130-117. Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο άλλαξε τα δεδομένα και οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν με τρομερά ποσοστά (60% σε εντός πεδιάς και τρίποντα, 32 ασίστ, 15 μόλις λάθη) και με πρωταγωνιστές τους Τζίμι Μπάτλερ (35 πόντοι, 11 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και Μπαμ Αντεμπάγιο (22 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα). Σημαντική η συνεισφορά του Κέβιν Λοβ από τον πάγκο (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4/7 τρίποντα), δεν ήταν αρκετή η παρουσία των Κρις Μίντλετον (33 πόντοι,  9 ριμπάουντ) και Μπόμπι Πόρτις (21 πόντοι, 8 ριμπάουντ) για τους Μπακς.

Game 2: Η απουσία του Γιάννη άλλαξε για λίγο το στυλ των Μπακς, που έκαναν… πάρτι στο παρκέ. Η ομάδα του Μιλγουόκι κέρδισε με 138-122 και συνδύασε το 1-1 με ρεκόρ στα τρίποντα, αφού οι παίκτες του Μάικ Μπουντενχόλζερ ευστόχησαν σε 25 σουτ με 51% ευστοχία. Ταυτόχρονα, οι γηπεδούχοι μέτρησαν 35 ασίστ και είχαν μόλις 11 λάθη, σε μία πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα. Ξεχώρισαν οι Τζρου Χόλιντεϊ (24 πόντοι, 11 ασίστ), Μπρουκ Λόπεζ (25 πόντοι, 12/17 σουτ) και Πατ Κόνατον (22 πόντοι, 6/10 τρίποντα), ενώ από τους κακούς σε αυτό το ματς Χιτ μόνο ο Τζίμι Μπάτλερ (25 πόντοι) προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.


Χιτ – Μπακς: Προγνωστικά 23/04/2023

Το τρίτο ματς είναι πάντα κομβικό στα πλέι-οφ και το μέλλον της σειράς των Χιτ με τους Μπακς ίσως κριθεί από αυτήν την αναμέτρηση. Είναι δεδομένο πως οι Χιτ θα παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το Game 2, ενώ η εικόνα και η τακτική προσέγγιση των Μπακς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διαθεσιμότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για την σπουδαία αναμέτρηση στο Μαϊάμι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΝΙΚΗ ΜΠΑΚΣ (-5,5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Η απίστευτη εμφάνιση στο Game 2 έκοψε τα… φτερά των Χιτ, που αντιλήφθηκαν ότι οι Μπακς είναι τουλάχιστον μία κλάση πιο πάνω ως ομάδα. Η πιθανή επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο δίνει έξτρα boost στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα κυνηγήσουν απάντηση για το break του πρώτου αγώνα.

UNDER 220,5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Σε αντίθεση με όσα είδαμε στα πρώτα δύο ματς, οι Χιτ θα προσπαθήσουν να παίξουν πιο σκληρά και να κατεβάσουν το τέμπο στην έδρα τους. Γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να ακολουθήσουν τον φρενήρη ρυθμό των Μπακς και η λογική λέει πως θα δούμε ένα πιο «κλειστό» παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα:

elections novibet

Στοίχημα Εκλογές 2023: Αποδόσεις και Προγνωστικά

Μεταγραφές: Αυτοί οι παικταράδες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2023

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ