el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χιτ – Μπακς: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 25/04/2023

Οι Χιτ ετοιμάζονται να κάνουν ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά της Ανατολής και οι Μπακς θα παλέψουν για να μείνουν ζωντανοί και να δώσουν τα καθοριστικά παιχνίδια στην έδρα τους. Έτσι, το Game 4 στη σειρά των δύο ομάδων (25/04, 02:30) είναι πολύ σημαντικό και αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη μίας απολαυστικής μάχης, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες.

Για το μεγάλο ματς στο Kaseya Center ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Μαϊάμι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!


Χιτ – Μπακς: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/04/2023

Όπως συνέβη και στα πρώτα δύο ματς, το Game 3 κατέληξε σε… περίπατο. Οι Χιτ εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είχαν σε μεγάλη βραδιά τον – εξαιρετικό και στα φετινά πλέι οφ – Τζίμι Μπάτλερ (30 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4/4 τρίποντα), πήραν πολλά από το supporting cast (Ρόμπινσον 20 πόντοι με 5/6 τρίποντα, Λάουρι 15 πόντοι, Μάρτιν 12 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τελικά έφτασαν με μεγάλη άνεση στη νίκη με το εμφατικό 121-99.

heat bucks prognostika novibet

Οι Χιτ προστάτεψαν την έδρα τους και πήραν ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής, έχοντας μάλιστα «φτιάξει» την ψυχολογία τους.  Την ίδια ώρα, οι Μπακς είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν το break και να πάρουν ανάσα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι εκ νέου στη λίστα των αμφίβολος.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ θα κάνει προσπάθεια για να παίξει και η λογική λέει πως θα σφίξει τα δόντια, γιατί οι Μπακς είναι τουλάχιστον μία σκάλα πιο κάτω χωρίς τον κορυφαίο τους παίκτη. Βέβαια, απαιτείται καλύτερη προσέγγιση και από τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, που για την ώρα δείχνει αβέβαιος στο κομμάτι των adjustments και σίγουρα βρίσκεται πιο πίσω στη μάχη των πάγκων με τον Έρικ Σποέλστρα.

Σε ό,τι αφορά τους Χιτ, η ομάδα του Μαϊάμι καταστρώνει ξανά τα πλάνα του χωρίς τον Τάιλερ Χίρο, που έσπασε το χέρι του στην αρχή της σειράς με τους Μπακς, ενώ εκτός τέθηκε και ο Βίκτορ Ολαντίπο με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.  Ο Τζίμι Μπάτλερ θα προσπαθήσει να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την αγωνιστική του παρουσία, με τον σταρ των Χιτ να πρωταγωνιστεί μέχρι στιγμής έχοντας 30 πόντους, 6 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ μέσο όρο με… τρελά ποσοστά ευστοχίας (60,3 % εντός πεδιάς, 66,7% στα τρίποντα).


Χιτ – Μπακς: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς 25/04/2023

Game 1: Η σειρά ξεκίνησε με ηχηρό break από τη μεριά των Χιτ, που κέρδισαν με 130-117. Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο άλλαξε τα δεδομένα και οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν με τρομερά ποσοστά (60% σε εντός πεδιάς και τρίποντα, 32 ασίστ, 15 μόλις λάθη) και με πρωταγωνιστές τους Τζίμι Μπάτλερ (35 πόντοι, 11 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και Μπαμ Αντεμπάγιο (22 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα). Σημαντική η συνεισφορά του Κέβιν Λοβ από τον πάγκο (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4/7 τρίποντα), δεν ήταν αρκετή η παρουσία των Κρις Μίντλετον (33 πόντοι,  9 ριμπάουντ) και Μπόμπι Πόρτις (21 πόντοι, 8 ριμπάουντ) για τους Μπακς.

heat bucks prognostika novibet

Game 2: Η απουσία του Γιάννη άλλαξε για λίγο το στυλ των Μπακς, που έκαναν… πάρτι στο παρκέ. Η ομάδα του Μιλγουόκι κέρδισε με 138-122 και συνδύασε το 1-1 με ρεκόρ στα τρίποντα, αφού οι παίκτες του Μάικ Μπουντενχόλζερ ευστόχησαν σε 25 σουτ με 51% ευστοχία. Ταυτόχρονα, οι γηπεδούχοι μέτρησαν 35 ασίστ και είχαν μόλις 11 λάθη, σε μία πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα. Ξεχώρισαν οι Τζρου Χόλιντεϊ (24 πόντοι, 11 ασίστ), Μπρουκ Λόπεζ (25 πόντοι, 12/17 σουτ) και Πατ Κόνατον (22 πόντοι, 6/10 τρίποντα), ενώ από τους κακούς σε αυτό το ματς Χιτ μόνο ο Τζίμι Μπάτλερ (25 πόντοι) προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

heat bucks prognostika novibet

Game 3: Έχοντας αφήσει ξανά εκτός δράσης τον Αντετοκούνμπο, ο Μπουντενχόλζερ έχασε κατά κράτος από τον Σποέλστρα στη μάχη των πάγκων και οι Χιτ βάδισαν στο μονοπάτι του πρώτου παιχνιδιού. Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν ξανά εντυπωσιακός με 30 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4/4 τρίποντα, ο Ντάνκαν Ρόμπινσον ήρθε από τον πάγκο ως 6ος παίκτης για να δώσει 20 πόντους με 5/6 τρίποντα και οι Χιτ κυριάρχησαν απόλυτα στο παρκέ, κάτι που φάνηκε και στο τελικό σκορ (121-99). Ο Κρις Μίντλετον προσπάθησε να διασωθεί από το ναυάγιο (23 πόντοι, 6 ασίστ, 8/14 σουτ), όμως το κακό βράδυ των Μπρουκ Λόπεζ (6 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και Τζρου Χόλιντεϊ (19 πόντοι, 5 λάθη) έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εικόνα των «Ελαφιών».


ΧιτΜπακς: Προγνωστικά 25/04/2023

Το Game 4 έχει χαρακτήρα τελικού για τους Μπακς, που γνωρίζουν ότι δεν έχουν κανένα περιθώριο για νέα ήττα. Οι Χιτ θα μπουν στη μάχη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και θέλουν να φτάσουν στο 3-1 με… φόρα και boost από την έδρα τους.

Για την σπουδαία αναμέτρηση στο Μαϊάμι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΧΙΤ (+6,5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Μπακς θα είναι αυτόματα το φαβορί αν παίξει ο Γιάννης, όμως, ακόμα και σε αυτό το σενάριο, οι Χιτ μπορούν να μείνουν κοντά και να παλέψουν μέχρι τέλους για το 3-1.

UNDER 217.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Τα τρία προηγούμενα ματς ξέφυγαν στο σκορ γιατί, πολύ απλά, δεν υπήρχε κανένα κίνητρο στα τελευταία λεπτά. Τώρα ίσως δούμε το πρώτο πραγματικό ντέρμπι της σειράς, κάτι που αυτόματα μας οδηγεί σε ένα «παζλ» με χαμηλό τέμπο και πιο σκληρές άμυνες.

Διαβάστε ακόμα:

elections novibet

Στοίχημα Εκλογές 2023: Αποδόσεις και Προγνωστικά

Μεταγραφές: Αυτοί οι παικταράδες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2023

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ