el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χιτ – Σέλτικς: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 24/05/2023

Οι απίστευτοι Χιτ του διαστημικού Τζίμι Μπάτλερ απέχουν μία νίκη από τους τελικούς του ΝΒΑ και οι Σέλτικς ετοιμάζονται για ένα «do or die» ματς χωρίς επιστροφή: Το Game 4 στους τελικούς τη Ανατολής (03:30) αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!

Για το μεγάλο ματς στο Μαϊάμι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!


Χιτ – Σέλτικς: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/05/2023

Δεν υπάρχουν πολλά να πεις ή να γράψεις γι’αυτή τη σειρά. Οι Χιτ έστειλαν το μήνυμα στον πρώτο γύρο με τους Μπακς, όμως ελάχιστοι περίμεναν ότι θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι εδώ και, το κυριότερο, να είναι τόσο κυρίαρχοι. Με τον συγκλονιστικό Τζίμι Μπάτλερ πρωταγωνιστή και τους παίκτες της second unit να δίνουν πολλά, η ομάδα του – επίσης εξαιρετικού – Έρικ Σποέλστρα βρίσκεται μπροστά με 3-0 και σε γενική εικόνα έχει κάνει τους Σέλτικς να φαίνονται μία μικρή ομάδα.

Αντίθετα, η ομάδα της Βοστώνης διανύει το χειρότερο διάστημα της σεζόν και το κλίμα στα αποδυτήρια μυρίζει… μπαρούτι. Γκρίνια, εσωστρέφεια και έντονη κριτική προς το πρόσωπο του Τζο Ματσούλα πρωταγωνιστούν στο ρεπορτάζ του συλλόγου, που στην αρχή της σειράς εμφανίστηκε ως το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση.

heat celtics prognostika novibet

Μάλιστα, η εικόνα στο τέλος του Game 3, με τους Σέλτικς να έχουν… παρατήσει εντελώς το ματς προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και θεωρείται σίγουρο πως η παρέα των Τέιτουμ και Μπράουν θα εμφανιστεί πιο… σκληρή και ανταγωνιστική στο Game 4.

«Δεν τους ετοίμασα όπως θα έπρεπε. Είναι δική μου ευθύνη», είπε ο Ματσούλα, ο οποίος έχει χάσει κατά κράτος τη μάχη των πάγκων με τον πιο έμπειρο Σποέλστρα. Ο τεχνικός των Χιτ έχει προσαρμοστεί άψογα στη σειρά και έχει καταφέρει – εκτός όλων των άλλων – να «κρύψει» την σημαντική απουσία του Τάιλερ Χίρο, που βρίσκεται πάντως στο μονοπάτι της επιστροφής του στα παρκέ.


Χιτ – Σέλτικς: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς

Game 1: Η σειρά των τελικών της Ανατολής ξεκίνησε με τεράστιο διπλό από τους Χιτ (123-116). O Τζίμι Μπάτλερ έκανε – κυριολεκτικά – τα πάντα (35 πόντοι, 7 ασίστ, 6 κλεψίματα, 5 ριμπάουντ), ο Μπαμ Αντεμπάγιο έπιασε τα γνωστά του στάνταρ (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 9/13 σουτ) και η τετράδα των Γκέιμπ Βίνσεντ, Μαξ Στρους, Κάιλ Λάουρι και Κάλεμ Μάρτιν έδωσε συνολικά 60 πόντους, δείχνοντας έτσι πως το supporting cast των Χιτ θα εξελιχθεί σε «X-Factor» της σειράς. Ο Τζέισον Τέιτουμ (30 πόντοι, 7 ριμπάουντ) πάλεψε από τη μεριά των γηπεδούχων, ενώ ο Τζέιλεν Μπράουν μέτρησε 22 πόντους με 1/6 τρίποντα και 10/21 σουτ συνολικά.

Game 2: Ο Κάλεμπ Μάρτιν, ένας undrafted παίκτης που χρειάστηκε τη βοήθεια του τραγουδιστή J Cole για να βρει μία ευκαιρία για δοκιμαστικό στους Χιτ, έκανε τη διαφορά στον δεύτερο τελικό της Ανατολής. Ο φόργουορντ του Μαϊάμι «έγραψε» 25 πόντους με 11/16 σουτ από τον πάγκο και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων (111-105), που – εννοείται πως – πήραν ξανά πάρα πολλά από τον Τζίμι Μπάτλερ (27 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ) και από τον Μπαμ Αντεμπάγιο (22 πόντοι, 17 ριμπάουντ, 9 ασίστ). Ξανά μόνος ο Τζέισον Τέιτουμ (34 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 8 ασίστ) για τους άστοχους (28,6% στα τρίποντα με 10/35) Σέλτικς.

Game 3: Το 128-102 των Χιτ τα λέει όλα. Απίστευτη εμφάνιση από τους γηπεδούχους, που ήταν σαρωτικοί και κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το 32-17 στην τρίτη περίοδο δείχνει ακριβώς την εικόνα της αναμέτρησης, στην οποία πρωταγωνίστησαν οι Γκέιμπ Βίνσεντ (29 πόντοι, 11/14 σουτ) και Ντάνκαν Ρόμπινσον (22 πόντοι, 5/7 τρίποντα). Πολύ κακή εμφάνιση από τους Τζέισον Τέιτουμ (14 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 1/7 τρίποντα), Τζέιλεν Μπράουν (12 πόντοι, 0/7 τρίποντα) και συνολικά από τους Σέλτικς, οι οποίοι πραγματικά παράτησαν το ματς όταν οι Χιτ ξέφυγαν στο σκορ.


Χιτ- Σέλτικς: Προγνωστικά 24/05/2023

Μεγάλο ματς στο Μαϊάμι με ξεκάθαρα δεδομένα: Οι Χιτ έχουν την ψυχολογία και την ικανότητα για να τελειώσουν τη σειρά, όμως οι Σέλτικς πρέπει κάποια στιγμή να αντιδράσουν και γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο.

Για το μεγάλο ματς στο «Kaseya Center» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΣΕΛΤΙΚΣ (+2,5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.79 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Χιτ έχουν κερδίσει τον σεβασμό και είναι σίγουρα η καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής στη σειρά, αλλά οι Σέλτικς διαθέτουν την ποιότητα για να μείνουν τουλάχιστον ζωντανοί. «Do or die» ματς για την ομάδα του Τζο Ματσούλα, ο οποίος παίζει το… κεφάλι του.

MALCOLM BROGDON OVER 15,5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΣΤΗ NOVIBET

O καλύτερος έκτος παίκτης της σεζόν στο ΝΒΑ πρέπει να κάνει ακόμα ένα step up και να βοηθήσει τους Τέιτουμ – Μπράουν, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα από την καταπληκτική άμυνα των Χιτ. Ο Μπρόγκντον θα πάρει επιθέσεις και έχει την ικανότητα να ξεπεράσει τους 15 πόντους στην αναμέτρηση.

heat celtics prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Χιτ – Σέλτικς έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ