el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χιτ – Νικς: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/05/2023

Οι Χιτ υποδέχονται τους Νικς στο Μαϊάμι (02:30) στο Game 6 των ημιτελικών της Ανατολής, στο παιχνίδι που είτε θα στείλει τους πρώτους στην επόμενη φάση των Playoffs, είτε τη σειρά σε Game 7. Για το σπουδαίο παιχνίδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ημιτελική σειρά της Ανατολής έχει φτάσει στο πλέον κρίσιμο σημείο της. Οι Χιτ βρίσκονται μπροστά με 3-2 νίκες, έχοντας χάσει το πρώτο… match ball πρόκρισης, αλλά έχουν νέα ευκαιρία και μάλιστα στο «σπίτι» τους, απέναντι στους Νικς που δεν έχουν περιθώρια, παρά μόνο για νίκη που θα στείλει τη σειρά σε «τελικό».

Το Game 6 στο «Kaseya Center» του Μαϊάμι μπορεί να αποτελέσει την κορωνίδα της ανωτερότητας της παρέας του Τζίμι Μπάτλερ ή τη συνέχεια στην προσπάθεια επικής ανατροπής της ομάδας της Νέας Υόρκης, σε μια σειρά που έχει έπαθλο το εισιτήριο για τους τελικούς της Ανατολής.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Μαϊάμι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!


Χιτ – Νικς: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/05/2023

Η μάχη ανάμεσα σε Χιτ και Νικς κορυφώνεται και η επόμενη αναμέτρησή τους είναι η πιο κρίσιμη και ίσως η τελευταία.

Η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα με 3-2 έχει την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στους Τελικούς της περιφέρειας, για να συνεχίσει στο δρόμο για το δαχτυλίδι, αλλά οι Νικς δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Στο Game 5 στη Νέα Υόρκη έδειξαν πως το σαφές προβάδισμα των Χιτ δεν τους πτοεί, ωστόσο ο Τζίμι Μπάτλερ δε θέλει να δοθεί άλλη παράταση στη σειρά, αλλά να τελειώσει εδώ και τώρα.

Το Game 6 στο Μαϊάμι είναι «τελικός» και για τις δύο ομάδες, οι οποίες αρκετά χρόνια μετά τις επικές μάχες στα 90ς έσμιξαν ξανά σε τόσο προχωρημένη φάση στα Playoffs.

Για τους μεν Χιτ είναι η ευκαιρία για το 4-2 και το εισιτήριο για τους Τελικούς της Ανατολής, ώστε να μην χρειαστεί εκτός έδρας «τελικός» στη Νέα Υόρκη, ενώ οι Νικς θέλουν «διπλό» για να απαντήσουν στο break που έχουν υποστεί ήδη από το Game 1 και να δρομολογήσουν Game 7 στην έδρα τους, με την ψυχολογία να έχει γυρίσει… τούμπα.

Τα Playoffs είναι πάντα ανοικτά και πάντα ανατρεπτικά, οι ισορροπίες λεπτές και κάθε παιχνίδι είναι τελικός, όπως αυτό, που είτε θα τελειώσει τα πάντα, είτε θα παρατείνει την αγωνία.


Χιτ – Νικς: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς της σειράς

Οι Χιτ πήραν κεφάλι με το «καλημέρα» στην ημιτελική σειρά της Ανατολής, χάρη στο 101-108 του Game 1.

Ο Τζίμι Μπάτλερ (25 πόντοι) ήταν «ζεστός» από τον θρίαμβο στον πρώτο γύρο επί των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο που ήταν #1 στην Ανατολή και οι Χιτ «άλωσαν» το «MSG».

Συμπαράσταση είχε και από τους Βίνσεντ (20) και Λάουρι (18), ενώ οι 26 πόντοι του Μπάρετ και οι 25 του Μπράνσον δεν ήταν αρκετοί για τους γηπεδούχους.

Στο Game 2 οι Νικς απάντησαν (111-105) για το 1-1, εκμεταλλευόμενοι μεταξύ άλλων την απουσία του «λαβωμένου» Μπάτλερ.

Ο Ραντλ αντίθετα επέστρεψε στη δράση και συνέβαλε τα μέγιστα (25 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ), δίνοντας την απαραίτητη ώθηση δίπλα στους 30 του Μπράνσον και τους 24 του Μπάρετ.

Οι ηττημένοι χωρίς τον Μπάτλερ έμειναν με τους 22 πόντους του Μάρτιν και τους 21 του Βίνσεντ.

Με τη σειρά να ταξιδεύει στο Μαϊάμι, επέστρεψε και ο Μπάτλερ και οι Χιτ επικράτησαν εύκολα στο Game 3 (105-86).

Ο ηγέτης Μπάτλερ ήταν «καυτός» (28 πόντοι) και δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του Μεγάλου Μήλου να αντιδράσει, παρά τους 20 του Μπράνσον.

Στο Game 4 ξανά στο «Kaseya Center», το σενάριο δεν ήταν διαφορετικό, με τους Χιτ να επικρατούν (109-101) και να φτάσουν στο match ball (3-1), όχι τόσο εντυπωσιακά όσο στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά με το πάνω χέρι δικό τους από την αρχή.

Για άλλη μια φορά στην πρώτη γραμμή ο Μπάτλερ (27 πόντοι, 10 ασίστ), από κοντά κι ο Αντεμπάγιο (23 πόντοι, 13 ριμπάουντ), με τους 32 του Μπράνσον να του δίνουν απλά τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ του αγώνα.

Με την πλάτη στον τοίχο οι Νικς αντέδρασαν στην επιστροφή της σειράς στη Νέα Υόρκη (112-103) για να μειώσουν σε 3-2 και να διατηρηθούν ζωντανοί τουλάχιστον για άλλο ένα παιχνίδι.

Ο Μπράνσον νίκησε κάθε αμυντικό σύστημα του Σπόελστρα με 38 πόντους, Μπάρετ και Ραντλ πρόσθεσαν 26 και 24 αντίστοιχα και από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν παίκτη άνω των 19 πόντων (Μπάτλερ), η νίκη ήταν δεδομένη.


Χιτ – Νικς: Προγνωστικά 13/05/2023

Οι Χιτ είναι έτοιμοι να σφραγίσουν την πρόκριση στους Τελικούς της Ανατολής έχοντας τη μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά με τους Νικς στο έκτο παιχνίδι, αποτρέποντας το… δράμα ενός Game 7 στη Νέα Υόρκη. Είναι ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και μπορούν να δρομολογήσουν από νωρίς τη νίκη.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΧΙΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Ηγέτης σε άλλο ένα παιχνίδι των Χιτ αναμένεται να είναι ο Μπάτλερ, ο οποίος έχει 24.7 πόντους μέσο όρο στη σειρά, με high τους 28 στο Game 3. Αυτή τη φορά μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα, κάτι που χρειάζεται η ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί πως στο Game 6 της σειράς με τους Μπακς είχε 42.

ΜΠΑΤΛΕΡ OVER 30.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Χιτ – Νικς έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ