el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ιντερ – Νάπολι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/01/2023

Επανεκκίνηση στη «Serie A» μετά τη χειμερινή διακοπή του Μουντιάλ και αναμφισβήτητα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ και Νάπολι κλέβει την παράσταση στις πρώτες ημέρες του 2023.

Η αναμέτρηση στο «Μεάτσα» για τη 16η αγωνιστική της Ιταλίας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στη σκακιέρα των προπονητών η Νάπολι δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ιντερ απέναντι στη Νάπολι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!


Ιντερ – Νάπολι: Ανάλυση & Παρουσίαση 04/01/2023

Μεγάλο ματς περιμένουμε στο Μιλάνο ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η Ιντερ με 30 βαθμούς μπορεί να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, αλλά απέχει μόλις 3 πόντους από τη 2η θέση, εκεί όπου βρίσκεται η συμπολίτισσά της Μίλαν. Οι «νερατζούρι» με δεδομένο ότι μέχρι πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ είχαν μέτρια πορεία θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος για να μπουν εκ νέου στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο προπονητής της Ιντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, έδωσε το σύνθημα λέγοντας: «Υπάρχει αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα, επιστρέφουμε στη δράση μ’ ‘ένα μεγάλο παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με νίκη στο 2023».

Στη φετινή Ιντερ παίκτης κλειδί χαρακτηρίζεται ο Μπαρέλα. Ο 25χρονος Ιταλός με 15 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ είναι ο «εγκέφαλος» της Ιντερ και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό θα σπάσει αρκετά ατομικά ρεκόρ.

Επιθετικά οι Τζέκο, Λουκάκου είναι φαβορί για να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα, ενώ στην Ιντερ υποδέχθηκαν με τις ανάλογες τιμές τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο 25χρονος επιθετικός κατέκτησε με την Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και όπως ήταν φυσικό επέστρεψε με την ψυχολογία στα ύψη στο Μιλάνο.

«Στο Κατάρ ζήσαμε το απόλυτο όνειρο. Τώρα θέλω με την Ιντερ να κερδίσω τα πάντα. Ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για το διεκδικήσουμε», υποστήριξε ο επιθετικός από την Αργεντινή.

Την ίδια ώρα το σίριαλ της παραμονής του Λουκάκου στην Ιντερ δεν σταματάει ποτέ. Ο Βέλγος βρίσκεται στο Μιλάνο δανεικός από την Τσέλσι, όμως σε μια έκρηξη αγάπης εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στους «νερατζούρι».

«Ελπίζω να μείνω στην Ίντερ και στο μέλλον. Θέλω να συνεχίσω εδώ καθώς αγαπώ αυτό το κλαμπ, θα μιλήσουμε με την Τσέλσι προκειμένου να βρεθεί μια λύση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουκάκου.

napoli ajax5 novibet

Η Νάπολι σε 15 αγωνιστικές ήταν ασταμάτητη και οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας αήττητη (13-2-0). Ο προπονητής Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει δημιουργήσει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και το μείγμα είναι εκρηκτικό με τους Κβαρατσκέλια, Οσιμέν και Πολιτάνο στη γραμμή κρούσης.

Ο Ιταλός Coach περιμένει από τους παίκτες του να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν και παραμονή του ματς στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης.

«Πριν τη διακοπή παίξαμε καταπληκτικά, δουλέψαμε αρκετά στο break και ελπίζω να εμφανίσουμε το καλό μας πρόσωπο. Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι στο Σαν Σίρο σε μια καυτή ατμόσφαιρα και στόχος μας είναι ξεκινήσουμε με το δεξί στο 2023. Η Ιντερ διαθέτει εξαιρετική ομάδα είναι βασικός ανταγωνιστής για τον τίτλο και πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και δύναμη σε όλο το παιχνίδι», υποστήριξε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη Νάπολι επικρατεί μια τρέλα για τον Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός εξτρέμ συγκρίνεται με τον Μαραντόνα και τα νουμερά του προκαλούν φόβο στις αντίπαλες άμυνες. Ο «Κβάρα» σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 13 γκολ, 13 ασίστ σε 23 συμμετοχές και από τα πόδια του εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό το παιχνίδι της Ναπολι.

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Νάπολι ήδη σκέφτεται τη ανανέωση συμβολαίου του Γεωργιανού και ετοιμάζεται να του υπερδιπλασιάσει τις αποδοχές που τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στα 1.2 εκατ. ευρώ.


Ιντερ – Νάπολι: Στατιστικά & Προϊστορία 04/01/2023

  • Αρνητική παράδοση έχει η Νάπολι με την Ιντερ μέσα στο Μιλάνο την τελευταία 10ετια. Συγκεκριμένα μετράει 6 ήττες, 3 ισοπαλίες και μόλις μια νίκη. Η Ιντερ τα τελευταία 4 χρόνια μετράει ισάριθμες νίκες (3-2, 1-0, 2-0, 1-0), ενώ η Νάπολι πανηγύρισε τελευταία φορά μέσα στο Σαν Σίρο τον Απρίλιο του 2017 με σκορ 0-1.
  • Ο Βίκτορ Οσιμέν με 9 γκολ είναι πρώτος σκόρερ της Νάπολι στη Serie A και ακολουθεί το Κβαρατσχέλια με 6 τέρματα.
  • Λαουτάρο Μαρτίνες και Εντιν Τζέκο με 7 και 6 γκολ αντίστοιχα πρωταγωνιστούν στον πίνακα των σκόρερ της Ιντερ, ενώ ο Μπαρέλα μετράει 5 τέρματα.
  • Νο Goal και Under έχουν λήξει τα 3 από τα 4 ντέρμπι ανάμεσα σε Ιντερ και Νάπολι στο Μεάτσα.
  • 12 Over και μόλις 3 Under μετράει η Ιντερ σε 15 αγωνιστικές στη Serie A, ενώ η Νάπολι έχει 10 Over και 5 Under.
  • 4 φιλικά έπαιξε η Νάπολι στη διάρκεια της χειμερινής διακοπής. Η ομάδα του Σπαλέτι αρχικά νίκησε Αντάλιασπορ (3-2) και Κρίσταλ Πάλας (3-1), ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε από Βιγιαρεάλ (2-3) και Λιλ (1-4).
  • Η Ιντερ δεν έμεινε άπρακτη και στα 4 πιο δυνατά φιλικά της χειμερινής διακοπής νίκησε Σάλτσμπουργκ (4-0), Ρετζίνα (2-0) και Σασουόλο (1-0), ενώ έμεινε στο 1-1 με την Μπέτις.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Βαθμολογία Serie A 

Ιντερ – Νάπολι: Προγνωστικά 04/01/2023

Σπουδαίο ματς στο Μιλάνο ανάμεσα σε Ιντερ και Νάπολι στην εκκίνηση του 2023 και από την πλούσια γκάμα της Novibet επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Η Νάπολι ήταν… τρένο στις 15 στροφές του πρωταθλήματος και με αήττητο σερί 13-2-0 πέρασε από δύσκολες έδρες παίζοντας καταπληκτικά. Οι παίκτες του Σπαλέτι είναι ικανό να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν και να βάλουν τέλος στην αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών.

ΝΙΚΗ ΝΑΠΟΛΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.05 ΣΤΗ NOVIBET

Επιθετικά η Νάπολι εξαρτάται από τις εμπνεύσεις τους Κβαρατσχέλια και την εκτελεστική δεινότητα του Οσιμέν. Αμφότεροι δεν θα αφήσουν σε ησυχία την άμυνα των γηπεδούχων.

ΟΣΙΜΕΝ ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40

Η Ιντερ μέσα στην έδρα της θα επιστρατεύσει και τα σκληρά μαρκαρίσματα για να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης και να σταματήσει την καλά δουλεμένη Νάπολι.

ΙΝΤΕΡ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

Αξίζει να σταθούμε στα Combo Bets της Novibet, εκεί όπου βρίσκουμε δελεαστικές αποδόσεις και κορυφαίο συνδυασμό αγορών.

Χ2 ΔΕ & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ  


Ιντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/01/2023

Ο προπονητής της Ιντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, δεν υπολογίζει τον Μπρόζοβιτς, ο οποίος είναι τραυματίας. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι διαθέσιμος, όμως ο Τζέκο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός σε σχέση με τον Αργεντινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονάνα – Σκρίνιαρ, Ατσέρμπιμ Μπαστόνι –Ντούμφρις, Ντιμάρκο, Μπαρέλα, Τσαλκχάνογλου, Μικιταριάν – Τζέκο (Μαρτίνες), Λουκάκου

Νάπολι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/01/2023

Για τον προπονητή της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, δεν υπάρχουν σημαντικές ανησυχίες και ουσιαστικά το απουσιολόγιο είναι λευκό, αφού και οι Πολιτάνο, Ολιβέιρα είναι πανέτοιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντζο, Κιμ, Χουάν Ζεσούς, Μάριο Ρουί – Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Ανγκισά – Πολιτάνο, Κβαρατσχέλια, Οσιμέν

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ