el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιωνικός – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 22/01/2023

Να διευρύνει το σερί νικών της και να συνεχίσει κυνήγι της πρώτης θέσης θέλει η ΑΕΚ, που δοκιμάζεται στην έδρα του Ιωνικού (Κυριακή, 16.00) για την 19η αγωνιστική της Super League.

Μετά τη νίκη και το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet, η «Ένωση» επιστρέφει στο πρωτάθλημα θέλοντας να πάρει ακόμη τρεις βαθμούς και να προσθέσει έξτρα πίεση στον Παναθηναϊκό που στο ντέρμπι της αγωνιστικής υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Από την άλλη πλευρά, ο Ιωνικός βρίσκεται σε οριακή κατάσταση. Έχει κολλήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 8 βαθμούς και η πίεση με φόντο τη μάχη της παραμονής αυξάνεται.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Ιωνικό για την 19η αγωνιστική της Super League. γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Ιωνικός – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/01/2023

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Ιωνικός. Παραμένει κολλημένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League με μόλις 8 βαθμούς σε 18 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα από τα ματς που είχε «σημαδέψει» ηττήθηκε στην έδρα του από τον Βόλο με πέναλτι στις καθυστερήσεις (0-1) και σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο της σεζόν η ομάδα δείχνει να ξεμένει και από ψυχολογικά αποθέματα.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Δεν νομίζω πως η ομάδα είναι πεσμένη. Η ομάδα εχει πιθανότητες για καταφέρει να σωθεί. Πάντα κάτι φταίει, δεν πρέπει να φταίει τίποτα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και να παίρνουμε τα παιχνίδια γιατί ξέρετε πως το να κερδίσεις είναι και ικανότητα», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Σπανού.

Ο Ιωνικός στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν έχει την ικανότητα να «επιλέξει» παιχνίδια. Τον περιμένει δύσκολο πρόγραμμα την ώρα που η ανάγκη για βαθμούς και ψυχολογία είναι τεράστια. Αμέσως μετά την ΑΕΚ, τον περιμένει «τελικός» στην έδρα της Λαμίας και στη συνέχεια εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Άρη.

aek ionikos3 novibet

H AEK με το 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, όμως στο δεύτερο πάτησε γκάζι και πέτυχε τρία τέρματα με τους Μάνταλο (55’), Λιβάι Γκαρσία (67’) και Πινέδα (89’).

«Θεωρώ ότι μένει ένα ακόμη παιχνίδι. Πάντα πρέπει να σεβόμαστε τους αντιπάλους και αυτός ο αντίπαλος πρέπει να έχει τον απόλυτο σεβασμό μας. Έχει ένα πολύ καλό σύστημα παιχνιδιού, παίρνει ρίσκα και έδωσα συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Έμεινε ευχαριστημένος, πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία και να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε. Στο ποδόσφαιρο πάντα παίζουν 11 εναντίον 11 και πρέπει να έχουμε ταπεινότητα και να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο», τόνισε ο Αργεντινός προπονητής.

Τώρα η ΑΕΚ κάνει στροφή στη Super League όπου εξακολουθεί να κυνηγάει τον Παναθηναϊκό. Βρίσκεται στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας και θέλει την τρίτη διαδοχική νίκη της ώστε να προσθέσει έξτρα πίεση στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς που υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας για τον επαναληπτικό, ενώ την επόμενη Κυριακή οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ντέρμπι με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά η ΑΕΚ εξακολουθεί να παρακολουθεί την αγορά ρίχνοντας το βάρος στη θέση του στόπερ αλλά και του μεσοεπιθετικού. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, αφού ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή και οι παίκτες που θα αποκτηθούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω αναβάθμιση του ρόστερ της. Από το ρόστερ αποχώρησε ο Γιώργος Μουστακόπουλος, που παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή στον Απόλλωνα Σμύρνης, με την ΑΕΚ να διατηρεί υψηλό ποσοστό μεταπώλησης για τον 24χρονο μέσο, που αγωνιζόταν με την ΑΕΚ Β΄.

aek ionikos2 novibet

Ιωνικός – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 22/01/2023

  • H AEK μετράει 25 νίκες σε 36 ματς κόντρα στον Ιωνικό. Η ομάδα της Νίκαιας έχει 4 επικρατήσεις, ενώ 7 παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Στον Α’ γύρο η «Ένωση» επικράτησε 4-1 στο πρώτο της ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.
  • Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σημειώσει Over 2.5 Γκολ στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Τέσσερις σερί ήττες μετράει ο Ιωνικός, που δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ στο ίδιο διάστημα αγώνων (4/4 No Goal).
  • Χωρίς νίκη η ομάδα του Δημήτρη Σπανού στο γήπεδό της στη φετινή Super League (0-5-4)


Ιωνικός – ΑΕΚ: Προγνωστικά 22/01/2023

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει πως αν ανεβάσει ρυθμό και αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της μπορεί να καθαρίσει αυτά τα παιχνίδια. Ο Ιωνικός αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στα περισσότερα παιχνίδια του και κόντρα στην πίεση της «Ένωσης» θα τα βρει σκούρα.

ΤΟ COMBO BET 2 & UNDER 3.5 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Λιβάι Γκαρσία, που σκόραρε ως αλλαγή στο ματς του Κυπέλλου, θα επιστρέψει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα ψάξει το 11ο τέρμα του στη φετινή Super League.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Λ. ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Ιωνικός – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

aek ionikos5 novibet

Ιωνικός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 22/01/2023

Για ακόμη ένα παιχνίδι είναι δύσκολο να γίνουν εκτιμήσεις σχετικά με την ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Δημήτρης Σπανός, που μέσα σε όλα καλείται να διαχειριστεί και τις μαζεμένες αλλαγές που έγιναν τις τελευταίες μέρες στο ρόστερ της ομάδας. Στα θετικά η επιστροφή του Τσίμπσαχ που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τον Βόλο.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Χουτεσιώτης – Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Ρομαό, Βαλεριάνος – Φαντιγκά, Κάνιας, Ελευθεριάδης – Καμπράλ, Μάντζης

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 22/01/2023

Επιστροφή στον βασικό κορμό αναμένεται από τον Ματίας Αλμέιδα, που έδωσε «ανάσες» μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο. Στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού βρίσκεται και πάλι ο Σιντιμπέ, που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Παραμένουν εκτός οι Γκατσίνοβιτς και Ελίασον, όμως το τελευταίο διάστημα ακολουθούν μέρος των κανονικών προπονήσεων και μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-2-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γιόνσον – Πινέδα, Άμραμπατ – Αραούχο, Λ. Γκαρσία.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ