el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ιωνικός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/01/2023

«Ποδαρικό» στο νέο έτος με νίκη απέναντι στον Ιωνικό θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σε ένα κρίσιμο πρόγραμμα αγώνων και θέλουν τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθούν ζωντανοί στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου αλλά και δυναμικά στο κόλπο της 2ης θέσης.

Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Μίτσελ έφτασε στη μεγαλύτερή της φετινή νίκη χάρη στο 5-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο. Απέναντί της θα βρει την ομάδα της Νίκαιας, που ύστερα από την ήττα στην έδρα του Λεβαδειακού βρίσκεται στην τελευταία θέση στη βαθμολογία της Super League.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα του Ιωνικού για τη 16η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ιωνικός – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/01/2023

Ακόμη πιο δύσκολη γίνεται η αποστολή του Ιωνικού για παραμονή στην κατηγορία. Η ήττα στη Βοιωτία απέναντι στον Λεβαδειακό (1-0) χάρη στο υπέροχο γκολ του Δούμτσιου από το 31ο λεπτό αποτέλεσε ίσως το τελευταίο προειδοποιητικό «καμπανάκι». Τουλάχιστον, η ομάδα κατάφερε να παλέψει μέχρι τέλους στο ματς, παρότι από το 73’ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τσίμσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ionikos olympiacos6 novibet

Η ουσία είναι πως η κατάσταση στη βαθμολογία έχει ζορίσει πολύ. Με το «τρίποντο» στο ντέρμπι παραμονής, ο Λεβαδειακός άφησε στην τελευταία θέση τον Ιωνικό, που έχει μείνει με μόλις μία νίκη ύστερα από 15 αναμετρήσεις (1-5-9) και 8 βαθμούς.

Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά κρίσιμο στη συνέχεια. Αμέσως μετά το ματς με τους «ερυθρόλευκους» ο Ιωνικός αντιμετωπίζει εκτός τον Ατρόμητο, υποδέχεται στη συνέχεια Βόλο και ΑΕΚ, για να κλείσει τον Ιανουάριο με ματς «φωτιά» απέναντι στη Λαμία.

ionikos olympiacos7 novibet

Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που χρειαζόταν στο τελευταίο του ματς για το 2022. Μετά την ισοπαλία-σοκ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα του Μίτσελ επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης οι Πειραιώτες έκαναν ό,τι ήθελαν και κατάφεραν εκτός από τους τρεις βαθμούς που τους κρατούν ζωντανούς στη μάχη της 1ης θέσης να φτιάξουν την ψυχολογία τους και να βρουν ακόμη καλύτερη χημεία μεταξύ τους.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Φορτούνης τροφοδότησε τον Μπιέλ για το 1-0. Στο 35ο λεπτό ο Χάμες με υπέροχο σουτ απλοποίησε την κατάσταση και στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για ξεμούδιασμα, αφού οι Αρκάδες είχαν εγκαταλείψει. Στο 68’ ο Μπακαμπού σημείωσε το 3-0 «σφραγίζοντας» τη νίκη, ενώ στο φινάλε ακολούθησαν ακόμη δύο τέρματα από τους Γκάρι Ροντρίγκες (84’) και Γιώργο Μασούρα (90+1’).

ionikos olympiacos4 novibet

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμά τους και να «χτίσουν» σερί νικών ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις πιθανές απώλειες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Μετά τον Ιωνικό αντιμετωπίζουν τον Βόλο εκτός έδρας, τον Άρη εντός, τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο μήνας ολοκληρώνεται απέναντι στον ΟΦΗ στο Φάληρο.

Παράλληλα, συνεχίζουν να παρακολουθούν τη μεταγραφική αγορά τόσο για την ενίσχυσή τους, όσο και για την αποδέσμευση ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται. Κόντρα στον Ιωνικό θα κάνει το ντεμπούτο του ο Ροντινέι στο δεξί άκρο της άμυμας με το βάρος να πέφτει πλέον στην αριστερή πλευρά. Ο Τόνι Λάτο της Βαλένθια εξακολουθεί να αποτελεί τον πρώτο στη λίστα της ομάδας, ωστόσο, η περίπτωσή του συγκεντρώνει δυσκολίες, που εφόσον δεν ξεπεραστούν οι Πειραιώτες πιθανότατα θα στραφούν στην περίπτωση του ελεύθερου Σουάζο. Από εκεί και πέρα είναι ανοικτό το θέμα της απόκτησης ενός φορ, αλλά κι ενός εξτρέμ.

ionikos olympiacos5 novibet

Ιωνικός – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 03/01/2023

  • Τρομερή παράδοση έχει «χτίσει» ο Ολυμπιακός καθώς μετράει 30 νίκες σε 36 ματς. Χωρίς νίκη ο Ιωνικός, ενώ 6 παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Στον πρώτο γύρο οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 3-1 στο Φάληρο.
  • Μόλις 1 νίκη σε 15 ματς στη Super League μετράει ο Ιωνικός (1-5-9).
  • Στο γήπεδό του ο Ιωνικός έχει απολογισμό 0-5-2.
  • Το Goal/Goal έχει εμφανιστεί στα 4/5 τελευταία εντός έδρας του Ιωνικού.
  • Αήττητος στα τελευταία πέντε μακριά απ’το «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός (3-2-0).
  • Στα 3/5 τελευταία των «ερυθρόλευκων» έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.

Ιωνικός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 03/01/2023

Μονόδρομος για τον Ολυμπιακό οι τρεις βαθμοί. Ο Ιωνικός αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα περισσότερα από τα παιχνίδια του, ενώ σιγά-σιγά αρχίζει να απουσιάζει και η ψυχραιμία από την ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» αρχίζουν να ρολάρουν επιθετικά και μπορούν να βρουν δίχτυα απέναντι σε μία άμυνα που δείχνει αρκετά αργή.

ΤΟ 2 & ΟVER 2.5 ΣΤΟ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

O Ολυμπιακός στα τελευταία του παιχνίδια ξεκινάει αρκετά δυνατά. Παράλληλα, όπως φάνηκε και στο τελευταία απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, οι παίκτες που έρχονται απ’ τον πάγκο είναι αρκετά ορεξάτοι.

ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Ιωνικός – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

ionikos olympiacos2 novibet

Ιωνικός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/01/2023

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πλέον οι Βαλεριάνος και Ρουμπουλάκου, ενώ επιστρέφει και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Βασίλης Μάντζης, που εξέτισε την τιμωρία του. Δεν βρίσκεται άκρη με τον Σεμπά, ο οποίος όλα δείχνουν πως και πάλι θα παραμείνει εκτός κατόπιν απόφασης του Σπανού. Εκτός ο Τσίμπσα ύστερα από την αποβολή του κόντρα στον Λεβαδειακό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Σόουζα, Σάκιτς – Αντούνες, Μασάς, Ελευθεριάδης, Άοσμαν, Ιωαννίδης – Μάντζης

ionikos olympiacos3 novibet

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/01/2023

Με τον Ροντινέι να μπαίνει στην αποστολή ο Μίτσελ αποκτάει μία επιπλέον θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος μπακ δείχνει σε καλή κατάσταση στις τελευταίες προπονήσεις και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, με τον Ισπανό προπονητή να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δεν αποκλείεται να διατηρήσει τους ίδιους παίκτες στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Ιν Μπεόμ – Χάμες, Φορτούνης, Μπιέλ – Ελ Αραμπί

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ