el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ιταλία – Αυστρία: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 26/06/2021

Στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, όπου θα διεξαχθεί και ο τελικός του Euro, η Ιταλία αντιμετωπίζει για τη φάση των 16 την Αυστρία (26/06, 22:00). Ο νικητής θα παίξει στα προημιτελικά με Βέλγιο ή Πορτογαλία.

Δες εδώ όλες τις αποδόσεις για το Euro 2020

Μία πρώτη γεύση από το εμβληματικό Γουέμπλεϊ θα έχει τη δυνατότητα να πάρει η Ιταλία, η οποία ευελπιστεί να αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο και στις τελικές φάσεις της διοργάνωσης. Ως γνωστό, στο Γουέμπλεϊ θα διεξαχθούν τα ημιτελικά και ο μεγάλος τελικός του Euro 2020.

Εχοντας δώσει και τα τρία ματς του ομίλου της στο Ολίμπικο της Ρώμης, η «σκουάντρα ατζούρα» κατάφερε να συνδυάσει νίκες με πολύ πειστικές εμφανίσεις (3-0 την Τουρκία, 3-0 την Ελβετία, 1-0 την Ουαλία) και κατάφερε να περάσει πρώτη από τον Α’ όμιλο. Τέταρτο σερί Euro για τους «ατζούρι» που περνούν από τον πρώτο γύρο.

italia_novibetgr

Η Αυστρία πραγματοποιεί ήδη την καλύτερη παρουσία της σε τελική φάση Euro, αφού στην τρίτη της συμμετοχή προκρίθηκε για πρώτη φορά από τη φάση των ομίλων. Μετείχε στον τρίτο όμιλο, μαζί με Βόρεια Μακεδονία (3-1), Ολλανδία (0-2) και Ουκρανία (1-0) και πήρε το εισιτήριο ως δεύτερη, πίσω από τους «οράνιε».

Ο συνολικός απολογισμός της σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Ιταλία – Αυστρία: Προγνωστικά 26/06/2021

Εξι φορές έχουν αναμετρηθεί σε Euro και Μουντιάλ (προκριματικά και τελικά) οι δύο ομάδες και η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της Ιταλίας, με 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

Ο άσος προσφέρεται σε τιμές καθαρού φαβορί (1.51), με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχει φτάσει τα 30 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα. Η Ιταλία, μάλιστα, μετρά 11 συνεχόμενες νίκες δίχως να δεχθεί γκολ!

Για όσους ψάχνουν υψηλότερες αποδόσεις, συνίσταται η νίκη της Ιταλίας με ασιατικό χάντικαπ 1,5 γκολ, δηλαδή να κερδίσει με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά, ενδεχόμενο που προσφέρεται στο 2.40.

Το 1-0 επί της Ουαλίας, σε παιχνίδι πάντως που ο Μαντσίνι προχώρησε σε πολλές αλλαγές φρεσκαρίσματος στην ενδεκάδα, ήταν το μοναδικό από τα 11 τελευταία που η Ιταλία σκόραρε μόνο ένα γκολ.

Στην αγορά των σκόρερ, ο Τσίρο Ιμόμπιλε που βρήκε δίχτυα στις 5 τελευταίες του εμφανίσεις ως βασικός με την Εθνική Ιταλίας, είναι μία λογική επιλογή για anytime και προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Ιταλία – Αυστρία: Ανάλυση 26/06/2021

Εξαιρετική τακτικά (δεν αφήνει χώρους, πιέζει ψηλά, φωτιά αν βρει χώρους) και αποτελεσματική στην επίθεση παρουσιάζεται μέχρι στιγμής η Ιταλία.

Eνώ δεν είχε σημειώσει ποτέ στο παρελθόν σε τελική φάση περισσότερα από 2 γκολ σε ένα ματς, η Ιταλία σκόραρε από 3 φορές στις δύο πρώτες αγωνιστικές στη φάση των ομίλων.

Εφτασε, παράλληλα, τις 13 σερί νίκες σε επίπεδο Euro μαζί με τα προκριματικά (όπου έκανε το 10/10) και έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στην επετειακή αυτή έκδοση του Euro που πραγματοποιείται με έναν χρόνο καθυστέρηση.

austria_novibetgr

Μαχητικότητα, δύναμη, αδιάκοπο τρέξιμο, είναι τα στοιχεία παρουσιάζει η Αυστρία στο Euro 2020. Το 3-1 επί της Βόρειας Μακεδονίας στο τελευταίο ματς για τη φάση των ομίλων ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της σε τελική φάση και αυτή που «σφράγισε» την παρουσία της στα νοκ-άουτ.

Γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Ιταλία, ωστόσο, όπως δηλώνουν οι παίκτες της δεν πήγαν στο Λονδίνο απλά για να δουν το Γουέμπλεϊ αλλά για να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Ιταλία – Αυστρία: Παρουσίαση και Στατιστικά 26/06/2021

  • Το συνολικό ρεκόρ της Ιταλίας επί αγγλικού εδάφους είναι 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 11 ήττες. Αντίστοιχα η Αυστρία μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 6 ήττες.
  • Τέσσερις προκρίσεις και εφτά αποκλεισμοί για την Ιταλία στα πέναλτι ενώ η Αυστρία δεν έχει φτάσει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία.
  • Ο Τσίρο Ιμόμπιλε έφτασε τα 15 γκολ σε 48 συμμετοχές και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας από όσους μετέχουν στην αποστολή για το Euro.
  • Στη νίκη επί της Βόρειας Μακεδονίας (3-1) η Αυστρία σημείωσε για πρώτη φορά τρία γκολ σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης μετά το 1978 και το 3-2 επί της Δυτικής Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εχει πάντως αποτύχει να σκοράρει στα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς.
  • Ενα γκολ, για να ισοφαρίσει την επίδοση του Τόνι Πόλστερ με 15 τέρματα σε επίπεδο Euro (προκριματικά και τελικά), χρειάζεται από πλευράς Αυστρίας ο Μάρκο Αρναούτοβιτς.
  • Στα 30 ματς το αήττητο σερί της Ιταλίας, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Σε αυτό το διάστημα μετράει 25 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Ιταλία: Απουσίες & Ενδεκάδα 26/06/2021

Αμφίβολος παραμένει ο Κιελίνι, με τον αρχηγό της Ιταλίας να τραυματίζεται στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση και να γίνεται αλλαγή.

Ο Ατσέρμπι, που τον αντικατέστησε, θα είναι και αυτός που θα πάρει θέση στο κέντρο άμυνας μαζί με τον Μπονούτσι εφόσον δεν τα καταφέρει.

Πιο δύσκολη μοιάζει η περίπτωση του Φλορέντσι και ο Ντι Λορέντζο θα αρχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο δεξί άκρο της άμυνας. Δεν αναμένονται από κει και πέρα αλλαγές και στο 4-3-3 του Μαντσίνι.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Σπινατσόλα – Βεράτι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα – Μπεράρντι, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Σαλβατόρε Σίριγκου (Τορίνο), Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Αλεξ Μερέτ (Νάπολι).

Αμυντικοί: Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα), Εμερσον Παλμιέρι (Τσέλσι), Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ιντερ), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ράφαελ Τολόι (Αταλάντα).

Μέσοι: Μάνουελ Λοκατέλι (Σασσουόλο), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Λορέντζο Πελεγκρίνι (Ρόμα), Ζορζίνιο (Τσέλσι), Στέφανο Σένσι (Ιντερ), Μπρίαν Κριστάντε (Ρόμα), Νικολό Μπαρέλα (Ιντερ), Ματέο Πεσίνα (Αταλάντα).

Επιθετικοί: Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Λορέντζο Ινσίνιε (Νάπολι), Ντομένικο Μπεράρντι (Σασσουόλο), Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους), Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Τζιάκομο Ρασπαντόρι (Σασσουόλο).

Αυστρία: Απουσίες & Ενδεκάδα 26/06/2021

Με τέσσερις στην άμυνα, όπως και στη νίκη επί της Ουκρανίας (1-0) προσανατολίζεται να παρατάξει την Αυστρία ο Φράνκο Φόντα.

Ο Αλάμπα πιθανόν να μετατοπιστεί αυτή τη φορά στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και να προτιμηθεί αντί του Μπαουμγκάρντερ που δίνεται αμφίβολος λόγω τραυματισμού, όπως και ο δεξιός μπακ-χαφ Λάιμερ.

Πιθανή 11άδα (4-2-3-1): Μπάχμαν – Λάινερ, Ντράγκοβιτς, Χίντερεγκερ, Ούλμερ – Ιλσάνκερ, Γκρίλιτς – Σλάγκερ, Σάμπιτσερ, Αλάμπα – Αρναούτοβιτς.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Αλεξάντερ Σλάγκερ (ΛΑΣΚ Λίντσερ), Παβάο Πέρβαν (Βόλφσμπουργκ), Ντάνιελ Μπάχμαν (Γουότφορντ).

Αμυντικοί: Αντρέας Ούλμερ (Σάλτσμπουργκ), Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς (Λεβερκούζεν), Μάρτιν Χίντερεγκερ (Αϊντραχτ Φρ.), Στέφαν Πος (Χόφενχαϊμ), Ντάβιντ Αλαμπα (Ρεάλ Μαδρίτης), Φίλιπ Λίνχαρτ (Φράιμπουργκ), Στέφαν Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Μάρκο Φριντλ (Βέρντερ Βρέμης).

Μέσοι: Στέφαν Ιλσανκερ (Αϊντραχτ Φρ.), Μαρσέλ Ζάμπιτσερ (Σάλτσμπουργκ), Φλόριαν Γκρίλιτς (Χόφενχαϊμ), Γιούλιαν Μπάουμγκαρτλινγκερ (Λεβερκούζεν), Κρίστοφερ Τρίμελ (Ουνιόν Βερ.), Λούις Σάουμπ (Λουκέρνη), Αλεσάντρο Σεπφ (Σάλκε), Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ (Χόφενχαϊμ), Καρίμ Ονισίβο (Μάιντς), Βαλεντίνο Λάζαρο (Γκλάντμπαχ), Ξάβερ Σλάγκερ (Βόλφσμπουργκ), Κόνραντ Λάιμερ (Λειψία).

Επιθετικοί: Μάρκο Αρναούτοβιτς (Σανγκάη Πορτ), Μίχαελ Γκρέγκοριτς (Αουγκσμπουργκ), Σάσα Κάλαϊτζιτς (Στουτγκάρδη).

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ