el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ιταλία – Ελλάδα: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/08/2023

Δεύτερο ματς στο τουρνουά «Ακρόπολις» για την Εθνική μας ομάδα. Η «Επίσημη Αγαπημένη» αντιμετωπίζει την Ιταλία (19:45), στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία στους φιλικούς αγώνες του ΟΑΚΑ.

Η Ελλάδα θα ψάξει μία καλύτερη εμφάνιση σε σύγκριση με τον αγώνα κόντρα στη Σερβία, στον οποίο ηττήθηκε με 71-64. Το αποτέλεσμα περνά πάντα σε δεύτερη μοίρα, αφού το σημαντικό για τον Δημήτρη Ιτούδη και τους συνεργάτες του είναι να δουν πρόοδο σε όλα τα επίπεδα, λίγες μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για το φιλικό στο ΟΑΚΑ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 600+ αγορές στη Novibet το ματς στο τουρνουά «Ακρόπολις» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Μπάσκετ!


Ιταλία – Ελλάδα: Παρουσίαση, Ανάλυση 10/08/2023

Μετά τις δύο νίκες επί της Σλοβενίας του Λούκα Ντόντσιτς, η Εθνική… προσγειώθηκε από την ποιοτική Σερβία. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς κυριάρχησε στην πρεμιέρα του τουρνουά «Ακρόπολις» και η Ελλάδα ηττήθηκε με 71-64.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε πάντως την ευκαιρία να βγάλει αρκετά συμπεράσματα και να καταλήξει ενδεχομένως σε κάποιες από τις θέσεις που συνοδεύονται με ερωτηματικά ενόψει των τελικών επιλογών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε πρώτη φάση, είναι ξεκάθαρο ότι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος θα είναι στο αεροπλάνο και θα πάρει αρκετές ευθύνες. Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ παίζει πιο ώριμα από ποτέ και δείχνει πως θα αποτελέσει κεφάλαιο στη φετινή version της «Επίσημης Αγαπημένης». Ο «Ρόγκα» μέτρησε 19 πόντους στην ήττα από τους Σέρβους και γενικά δείχνει διάθεση να κυνηγήσει κάθε μπάλα, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος έχει ήδη κλείσει θέση στο βασικό rotation της «γαλανόλευκης».

Από εκεί και πέρα, καλός στην πρεμιέρα του «Ακρόπολις» ήταν και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος αποτελεί τον «κορμό» μαζί με τους Τόμας Ουόκαπ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Κώστα Παπανικολάου, Θανάση Αντετοκούνμπο, Ντίνο Μήτογλου και Γιώργο Παπαγιάννη.

Το ερωτηματικό γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παραμένει και όλα δείχνουν πως η πλάστιγγα γέρνει προς την απουσία: Ο «Greek Freak» προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όμως η απουσία του από οποιαδήποτε δραστηριότητα της Εθνικής ίσως δείχνει πως τελικά θα μείνει off.

Επίσης, ο Κώστας Αντετοκούνμπο παραμένει εκτός και κανένας δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να βρεθεί έγκαιρα στο 100% μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Με βάση τα παραπάνω, μένουν τρεις θέσεις κενές για την τελική δωδεκάδα: Ο Δημήτρης Μωραίτης θα πάρει λογικά την ευκαιρία, ο Λευτέρης Μποχωρίδης ίσως κληθεί για μερικά λεπτά από τον πάγκο και το θέμα είναι στο «5», όπου υπάρχει μόνο ο Γιώργος Παπαγιάννης. Αν τελικά μείνει εκτός δράσης ο Κώστας Αντετοκούνμπο, τότε δεν αποκλείεται να δούμε το νεαρό και άπειρο σε αγώνες υψηλού επιπέδου Μανώλη Χατζηδάκη στο ρόστερ.

Για την Ιταλία, αυτό θα είναι το τέταρτο φιλικό της προετοιμασίας, μετά τις νίκες κόντρα σε Τουρκία (90-89), Κίνα (79-61) και το παιχνίδι του «Ακρόπολις» με τη Σερβία (9/8). Ηγέτες της ομάδας του Τζιανμάρκο Ποτσέκο είναι οι Νίκολο Μέλι, Τζίτζι Ντατόμε, Ακίλε Πολονάρα και Νίκο Μάνιον.


Ιταλία – Ελλάδα: Προγνωστικά 10/08/2023

Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που απασχολεί τους προπονητές αυτή την εποχή, όμως είναι ξεκάθαρο ότι η Εθνική, έστω και με την μικρή παρένθεση της άστοχης βραδιάς κόντρα στους Σέρβους, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τους Ιταλούς, που στερούνται ποιότητας και κλάσης, κυρίως στα γκαρντ.

Για το ματς στο ΟΑΚΑ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ (-8.5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΣΤΗ NOVIBET

Η Εθνική θέλει να δώσει χαρά στους φιλάθλους της και θα εμφανιστεί διψασμένη μετά την ήττα της πρεμιέρας. Επίσης, αποκλείεται να είναι ξανά τόσο άστοχη όσο κόντρα στους Σέρβους (37,5% στα δίποντα, 23,3% στα τρίποντα).

italy greece prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ιταλία – Ελλάδα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ