el
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ιταλία – Γερμανία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/06/2022

Ένα από τα κορυφαία ντέρμπι της Ευρώπης ανάμεσα σε Ιταλία και Γερμανία διεξάγεται το Σάββατο (21.45) στην Μπολόνια στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστική του 3ου ομίλου στο κορυφαίο γκρουπ δυναμικότητας του UEFA Nations League!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, ψάχνει τον καλό της εαυτό και την Τετάρτη δέχθηκε νέο πλήγμα αφού έχασε τον τίτλο «Finalissima», ενώ είχε προηγηθεί και ο αποκλεισμός σοκ από την τελική φάση του Μουντιάλ!

Στην αντίπερα όχθη η Γερμανία είναι σαφώς πιο ήρεμη με τον Χάνσι Φλικ να προετοιμάζει την ομάδα του με προορισμό να πρωταγωνιστήσει στα γήπεδα του Κατάρ.

Στον 3ο όμιλο συμμετέχει επίσης η πανίσχυρη Αγγλία και η αρκετά φιλόδοξη Ουγγαρία. Αυτό σημαίνει ότι τα ντέρμπι θα διαδέχονται το ένα το άλλο και η «μάχη» για την πρωτιά προβλέπεται συναρπαστική.

Αυτή οδηγεί μαζί με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες θέλεις των υπολοίπων ομίλων από το League A στα ημιτελικά. Εκεί οι 4 ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το ματς στο UEFA Nations League ανάμεσα σε Ιταλία και Γερμανία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το παιχνίδι στην Μπολονια παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στο UEFA Nations League!


Ιταλία – Γερμανία: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/06/2022

Η Ιταλία μετά την κατάκτηση του Euro μοιάζει να έχει σβήσει τις μηχανές, αφού δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα που ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο αποκλεισμός σοκ από την τελική φάση του Μουντιάλ και η απώλεια του τίτλου «Finalissima» με βαριά ήττα (0-3) από την Αργεντινή στο Γουέμπλει επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Ο προβληματισμός στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι έκδηλος. Ο Ιταλός προπονητής στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Αργεντινή είδε τους παίκτες του να ξεμένουν από ιδέες επιθετικά και παράλληλα να παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια στον αμυντική τομέα.

Η απώλεια του «Finalissima» από την παρέα του Μέσι αύξησε την κριτική, ενώ το τελευταίο παιχνίδι του Κιελίνι με τη φανέλα της Σκουάντρα Ατζούρα άφησε πικρή γεύση.

Ο Μαντσίνι παρά τον χαμένο τελικό εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι παίκτες του θα (ξανα) σηκωθούν!

«Σίγουρα θέλαμε τη νίκη και το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε πάρει διαφορετική εξέλιξη αν σκοράραμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήμασταν αήττητοι για 3,5 χρόνια και κατακτήσαμε το Euro. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύσκολες στιγμές και η ανανέωση δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Έχουμε παίκτες με μεγάλο ενθουσιασμό που πρέπει να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους. Τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε οι παίκτες μου να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και τη χαμένη τους ψυχολογία και θα επιστρέψουμε στις νίκες», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ιταλίας μετά την ήττα από την Αργεντινή στον τελικό «Finalissima».

Το πρόγραμμα της Ιταλίας είναι βεβαρυμμένο και μετά τη Γερμανά αντιμετωπίζει τις Ουγγαρία (7/6 εντός), Αγγλία (11/6 εκτός), Γερμανία (14/6, εκτός).

Η Γερμανία τις τελευταίες ημέρες δούλεψε με περισσότερη ηρεμία και στόχος της είναι με το «καλημέρα» να γίνει το αφεντικό σ’ ένα όμιλο με κορυφαίες ομάδες. Τα «πάντσερ» υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ έχουν γυρίσει σελίδα και η ανανέωση στο ρόστερ τους έχει πραγματοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Πλέον το ζητούμενο για τον πρώην προπονητή της Μπάγερν είναι να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο και να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο αρκετούς σταρ που έχει στη διάθεσή. Ο Φλικ προσπαθεί να το κάνει αυτό εκτοξεύοντας τον ανταγωνισμό στα ύψη και αποδεικνύοντας ότι κανένας παίκτης δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην 11αδα.

Ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν το τεχνικό επιτελείο της Γερμανίας ήταν η αγωνιστική ετοιμότητα του Κίμιχ. Ο άσος της Μπάγερν αντιμετώπισε προβλήματα με τον Covid, όμως πλέον έχει επιστρέψει δριμύτερος κι όλα δείχνουν ότι ο Χάνσι Φλικ θα του δώσει τα «κλειδιά» της μεσαίας γραμμής.

«Ο Κίμιχ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και για εμένα μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο στην μεσαία γραμμή, παρά στα άκρα της άμυνας», τόνισε αρχικά ο Φλικ και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και πρέπει μέσα από αυτά να βελτιωθούμε και να παρουσιάσουμε την εξέλιξη που θέλουμε».

Μετά το παιχνίδι στην Μπολόνια ακολουθούν για τη Γερμανία τα ματς με Αγγλία (7/6 εντός), Ουγγαρία (11/6 εκτός), Ιταλία (14/6 εντός).


Ιταλία – Γερμανία: Στατιστικά & Προϊστορία 04/06/2022

  • Μεγάλο επιθετικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η Ιταλία στα τελευταία της παιχνίδια. Συγκεκριμένα έχει σκοράρει μόλις 3 γκολ στα 5 πρόσφατα ματς κι αυτά ήταν στο φιλικό με την Τουρκία.
  • Μια νίκη στα τελευταία 5 ματς μετράει η Ιταλία. Η μοναδική επικράτηση ήταν στο φιλικό με την Τουρκία, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια απογοήτευσε. Η ήττα (0-1) από τη Βόρεια Μακεδονία ήταν καταδικαστική και της στέρησε το εισιτήριο για το Μουντιάλ, ενώ την Τετάρτη ηττήθηκε στον τελικό «Finalissima» από την Αργεντινή με σκορ 0-3. Στα υπόλοιπα δύο ματς τον Νοέμβριο του 2021 έμεινε στο 1-1 με Βόρεια Ιρλανδια και Ελβετία.
  • Η κόντρα ανάμεσα σε Ιταλία και Γερμανία έχει σπουδαίο παρελθόν. Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από το 2016 και το Χ στις τελευταίες αναμετρήσεις έχε την τιμητική του. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 σε φιλικό τον Νοέμβριο του 2016, στο Euro του 2016 κόλλησαν στο 1-1 και η Γερμανία πήρε τη νίκη στα πέναλτι, ενώ σε φιλικό τον Μάρτιο του 2016 τα πάντσερ επικράτησαν 4-1.
  •  Από τον Αύγουστο του 2021 βρίσκεται στον πάγκο της Γερμανίας ο Χάνσι Φλικ. Έκτοτε η «νασιοναλμάνσαφτ» μετράει 8 νίκες και μια ισοπαλία (1-1 με την Ολλανδία).
  • Με 9 νίκες και μόλις 1 ήττα προκρίθηκε η Γερμανία στο Μουντιάλ του Κατάρ τερματίζοντας με άνεση πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στα 7 από τα 10 παιχνίδια της δεν δέχθηκε γκολ (ΝοGoal), ενώ 8 παιχνίδια έληξαν Over.
  • To πλάνο του UEFA Nations League.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.



Ιταλία – Γερμανία: Προγνωστικά 04/06/2022

Για το μεγάλο ντέρμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Η Ιταλία δεν βρίσκεται σε καλή στιγμή, αντίθετα η Γερμανία υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ συνεχώς βελτιώνεται. Γι’ αυτό το λόγο θα πάμε με τη

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

FUN BET ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ 1-2 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 9.10

Η Ιταλία με δεδομένο ότι θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί θα παίξει πιο σκληρά.

ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET


Ιταλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/06/2022

Ο Ρομπέρτο Ματσίνι καλείται να βρει λύσεις στην επίθεση, αφού οι απουσίες των Ιμόμπιλε, Ζανιόλο και Κιέζα του δένουν τα χέρια. Ο Κιελίνι αποτελεί παρελθόν, αφού με την Αργεντινή έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ιταλίας.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζ, Μπονούτσι, Μπαστόνι, Σπινατσόλα – Πελεγκρίνι, Βεράτι, Τονάλι, Ρασπαντόρι, Ινσίγκνε, Μπελότι

Γερμανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/06/2022

Ο Χάνσι Φλικ προσθέτει συνεχώς νέο αίμα στα «πάντσερ». Οι απουσίες των Τερ Στέγκεν, Ντράξλερ και Γκίντερ θα καλυφθούν, αφού στο ρόστερ υπάρχει υλικό. Υπάρχει δίλλημα για τον αν θα εμπιστευτεί από την αρχή τον Χάβερτς ή θα χρησιμοποιήσει τον πιο έμπειρο Μίλερ.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Νόιερ – Χόφμαν, Σίλε, Ρίντεγκερ, Κέρερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα – Γκνάμπρι, Μίλερ (Χάβερτζ), Σανέ – Βέρνερ



Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ