el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ιταλία – ΗΠΑ: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/09/2023

Η Ιταλία αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ για μία θέση στην τετράδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου (15:40). Για τον σπουδαίο προημιτελικό στη Μανίλα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ώρα των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφτασε και μάλιστα με σπουδαίες αναμετρήσεις.

Ανάμεσα σε αυτές, οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Ιταλία, με το νικητή να μπαίνει στη ζώνη των μεταλλίων.

Οι Αμερικανοί προβάλλουν ως μεγάλο φαβορί, ωστόσο έχουν δείξει πως είναι «τρωτοί» εξαιτίας της ήττας από τη Λιθουανία, με την «σκουάντρα ατζούρα» να επιδιώκει να τους πετάξει εκτός τετράδας.

Για το μεγάλο ματς στο Mall Of Asia Arena επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο προημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023!


Ιταλία – ΗΠΑ: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/09/2023

Η φάση των ομίλων τελείωσε και το Παγκόσμιο Κύπελλο μπαίνει στην τελική ευθεία, με τα μετάλλια και την κούπα να φαίνονται πλέον στον ορίζοντα.

Πλέον έχουν μείνει 8 ομάδες στο κυνήγι της διάκρισης, με Ιταλία και ΗΠΑ να είναι δύο εξ αυτών και να διεκδικούν στον δεύτερο χρονικά προημιτελικό το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί τους Αμερικανούς και ισχυρό αουτσάιντερ τους «ατζούρι», το οποίο υπόσχεται συγκινήσεις και το έπαθλο της πρόκρισης για το νικητή.

Η ομάδα του Στιβ Κερ που έχει μοναδικό στόχο την επαναφορά στην κορυφή, είδε το αήττητό της να χάνεται από τη Λιθουανία (104-110) στο φινάλε της Β’ Φάσης, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να τη βοηθήσει στα νοκ άουτ, καθώς τη φέρνει ενώπιος ενωπίω με τα ζητήματα και τις αδυναμίες της.

Το σύνολο της Team USA απαρτίζεται από ΝΒΑερς, αλλά η απόσταση από τον υπόλοιπο μπασκετικό πλανήτη έχει μειωθεί κατά πολύ και οι ήττες μόνο σπάνιο φαινόμενο δεν είναι.

«Είμαστε τυχεροί καθώς η ήττα από τη Λιθουανία δεν επηρεάζει τον στόχο μας που είναι το χρυσό μετάλλιο. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμάς. Υπάρχουν μερικές σπουδαίες ομάδες που έχουν συνέχεια και καταλαβαίνουν τι κάνουν και πώς να το εκτελούν. Πρέπει να μάθουμε να δουλεύουμε λίγο πιο σκληρά» είπε με νόημα ο Κερ.

Σε κάθε περίπτωση δε μπορεί να περιμένει ως εύκολη λεία τους Ιταλούς που έχουν επίσης 4-1 ως τώρα, με μοναδική ήττα από τη Δομινικανή Δημοκρατία (82-87) και μετά την πρώτη πρόκριση σε 8άδα Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1998 αναζητά την πρώτη φορά σε τετράδα μετά το μακρινό 1978!

Μάλιστα στον τελευταίο προημιτελικό τους οι «ατζούρι» είχαν αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τους Αμερικανούς (τους «Ευρωπαίους» λόγω του λοκ άουτ) που είχαν επικρατήσει (80-77), ενώ συνολικά σε 8 αγώνες σε Παγκόσμιο Κύπελλο οι ΗΠΑ μετρούν 6 νίκες και 2 αντίστοιχα οι Ιταλοί.

Η ομάδα του Τζιανμάρκο Ποτζέκο έχει ενθουσιασμό, έχει εμπειρία και άγνοια κινδύνου και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο περσινό Eurobasket είχε πετάξει εκτός προημιτελικών τη Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς, υλοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του τουρνουά.

«Όποτε παίζεις με καρδιά, δε θες να παίξεις απέναντι στους παίκτες μου που δεν τα παρατούν ποτέ. Παλεύουν για κάθε κατοχή. Μένουν μαζί και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι απίστευτο. Ασφαλώς έχουν ταλέντο καθώς χωρίς αυτό δεν πετυχαίνεις τέτοια αποτελέσματα. Ομως είναι διαφορετικοί από όλους τους άλλους» είπε χαρακτηριστικά ο Ποτζέκο για τους παίκτες του.


Ιταλία – ΗΠΑ: Οι δωδεκάδες 05/09/2023

ΙΤΑΛΙΑ (Τζιανμάρκο Ποτζέκο): Μάρκο Σπίσου, Στέφανο Τόνουτ, Νίκολο Μέλι, Σιμόνε Φοντέκιο, Τζιαμπάολο Ρίτσι, Ματέο Σπανιόλο, Ακίλε Πολονάρα, Μουχάμετ Ντιούφ, Λούκα Σεβερίνι, Γκαμπριέλε Προσίντα, Αλεσάντρο Παϊόλα, Λουίτζι Ντατόμε.

ΗΠΑ (Στιβ Κερ): Τάιρις Χαλιμπέρτον, Μάικαλ Μπρίτζες, Κάμερον Τζόνσον, Μπράντον Ίνγκραμ, Πάολο Μπανκέρο, Μπόμπι Πόρτις, Άντονι Έντουαρντς, Τζέιλεν Μπράνσον, Τζος Χαρτ, Τζάρεν Τζάκσον, Γουόκερ Κέσλερ, Όστιν Ριβς.


Ιταλία – ΗΠΑ: Προγνωστικά 05/09/2023

Προημιτελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου με μεγάλο φαβορί στη Μανίλα, με τους Αμερικανούς να θέλουν να αποφύγουν τις κακοτοπιές απέναντι στην Ιταλία.

Το σκορ αναμένεται να πάει σε υψηλό επίπεδο, με την ομάδα του Στιβ Κερ να στηρίζει πολλά στην παραγωγικότητά της. Ακόμα και στην ήττα από τη Λιθουανία μπορεί να ηττήθηκε, αλλά σκόραρε 104 πόντους, έχοντας 101.4 πόντους στη διοργάνωση, με τους «ατζούρι» να σκοράρουν 80.8.

OVER 177.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Ιταλοί του Ποτζέκο δεν έχουν να χάσουν κάτι στον πρώτο προημιτελικό τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 1998 και θα κυνηγήσουν την έκπληξη απέναντι στο φαβορί. Γι’ αυτό το λόγο αξίζει να ρισκάρουμε κόντρα στην Team USA με το χάντικαπ.

ΙΤΑΛΙΑ +16.5 ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ιταλία – ΗΠΑ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ