el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γιουβέντους – Λάτσιο: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/11/2022

Με μεγάλο ντέρμπι στο Τορίνο ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Serie A. Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λάτσιο (Κυριακή, 21.45) με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για θετικό αποτέλεσμα στην τελευταία «στροφή» πριν τη σέντρα στο Μουντιάλ.

Ήταν εμφανές πως και οι δύο ομάδες είχαν εδώ και μέρες το βλέμμα τους στραμμένο στο ντέρμπι. Αυτό φάνηκε και την περασμένη Πέμπτη, όπου τόσο οι «μπιανκονέρι», όσο και οι «λατσιάλι» επικράτησαν με «σβηστό» τρόπο στις αναμετρήσεις τους. Η Γιουβέντους πέρασε 1-0 από την έδρα της Βερόνα, ενώ οι Ρωμαία λύγισαν 1-0 στην έδρα τους τη Μόντσα.

Η αγωνιστική έχει και το ντέρμπι Αταλάντα – Ίντερ νωρίτερα την Κυριακή (13.30) και στη βαθμολογία της Serie A επικρατεί ένας χαμός, με αρκετές ομάδες να ψάχνουν τον τρόπο να μπουν δυναμικά στο κυνήγια της κορυφής και της Νάπολι.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Λάτσιο για την 15η αγωνιστική της Serie A γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!


Γιουβέντους – Λάτσιο: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/11/2022

Τη μεγάλη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στην Ίντερ (2-0) κατάφερε να «εξαργυρώσει» η Γιουβέντους και τώρα άπαντες στην ομάδα φουλάρουν για ένα δυνατό φινάλε προκειμένου να αλλάξουν τον… αέρα ενόψει της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την περασμένη Πέμπτη ο Μάσιμο Αλέγκρι είδε την ομάδα του να φέρνεις εις πέρας την «ύπουλη» αποστολή που είχε μπροστά της στο «Μπεντεγκόντι». Ναι, η Βερόνα δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα, ναι πηγαίνει από ήττα σε ήττα, αλλά από την άλλη απέναντι στη Γιουβέντους έπαιζε ακόμη ένα ματς επιβίωσης.

Οι «μπιανκονέρι» δεν την… πάτησαν, παρότι ήταν εμφανές πως είχαν στο μυαλό τους και τη συντήρηση δυνάμεων κατάφεραν να βρουν το γκολ με τον Κεν στο 60ο λεπτό και να κρατήσουν τους τρεις βαθμούς μέχρι το φινάλε. Η μοναδική ζημιά στο ματς έχει να κάνει με την αποβολή του Άλεξ Σάντρο, που μπήκε στο ματς στο 79’ και με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δέκα λεπτά (81’ και 90+1’) αποβλήθηκε και θα χάσει το προσεχές ντέρμπι σε μια περίοδο που φυσικά οι απουσίες αποτελούν μόνιμο πρόβλημα για τον Αλέγκρι.

«Βλέπω μια συνεχή βελτίωση στον τρόπο που διαβάζουμε πλέον τα παιχνίδια μας και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στο γεγονός ότι φτάσαμε πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην  ομάδα μου για τον τρόπο που παίζει. Δεν πρέπει να είμαστε απαισιόδοξοι, παρότι η Νάπολι κάνει εξωπραγματικά πράγματα φέτος. Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τον δρόμο της βελτίωσης στο παιχνίδι μας», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας με φόντο τη μάχη του τίτλου.

juventus lazio2 novibet

Και η Λάτσιο κατάφερε να συνεχίσει με νίκες μετά το τεράστιο «διπλό» της περασμένης εβδομάδας απέναντι στη Ρόμα (0-1). Παρέμεινε στην ιταλική πρωτεύουσα και ως γηπεδούχος στο «Ολίμπικο» έφτασε σε νέα νίκη με ακριβές σκορ 1-0 κόντρα στη Μόντσα.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έπαιξε ελαφρώς με τη… φωτιά, ωστόσο, είδε το ροτέισον και τον χαμηλό ρυθμό στο παιχνίδι να μη γυρίζουν μπούμερανγκ. Το «χρυσό» γκολ του Ρομέρο στο 69ο λεπτό ήταν αρκετό για να πάρουν τους τρεις βαθμούς οι «λατσιάλι», που πήραν και «δώρο» στη βαθμολογία από τη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» γκέλαραν μεσοβδόμαδα στην έδρα της Κρεμονέζε (0-0) κι έτσι οι Ρωμαίοι μπαίνουν στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή του Μουντιάλ σε ισοβαθμία στους 30 βαθμούς από τη 2η θέση.

«Ξέραμε το ματς ότι απέναντι στη Μόντσα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ήταν αμέσως μετά από ένα ντέρμπι, ενώ ήδη έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα. Αυτά τα ματς πρώτα πρέπει να τα διαχειριζόμαστε εγκεφαλικά. Εκεί κρύβονται οι πρώτες δυσκολίες. Τώρα πηγαίνουμε στο Τορίνο από τη δεύτερη θέση, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή η βαθμολογία έχει μηδενική σημασία για εμένα. Προφανώς και είναι ένα σημαντικό ματς, όμως όχι τόσο καθοριστικό για τη συνέχεια. Υπάρχει μπόλικος δρόμος μπροστά μας», είπε ο Σάρι.

Γιουβέντους – Λάτσιο: Στατιστικά & Προϊστορία 13/11/2022

  • Σε 187 αναμετρήσεις η Γιουβέντους έχει το πάνω χέρι έχοντας 97 επικρατήσεις, έναντι 46 της Λάτσιο, ενώ 44 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • 8 σερί No Goal στη Serie A μετράει η Γιουβέντους
  • Στα 4/5 τελευταία της Γιουβέντους έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.
  • Οι «μπιανκονέρι» έχουν πέντε σερί νίκες και σε κανένα ματς δεν έχουν δεχτεί γκολ!
  • Δύο σερί νίκες με Ακριβές Σκορ 1-0 μετράει η Λάτσιο.
  • Εκτός έδρας οι «λατσιάλι» έχουν τέσσερις σερί νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ (4/4 No Goal).

Γιουβέντους – Λάτσιο: Προγνωστικά 13/11/2022

Οι δύο με διαφορά καλύτερες άμυνες, όπως επιβεβαιώνεται και στα στατιστικά της Serie A, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα μας που λόγω και της διακοπής που ακολουθεί μοιάζει με τελικό.

Η Γιουβέντους δείχνει πως το τελευταίο διάστημα βρίσκει περισσότερες λύσεις και αποκτάει μια «χημεία» παρά τα προβλήματα απουσιών. Από την άλλη, η Λάτσιο ξέρει να διαχειρίζεται μαεστρικά τέτοιες καταστάσεις. Έχει αποδείξει πως ξέρει να παίρνει αυτά τα ματς, ακόμη και κόντρα στα προγνωστικά, χωρίς να το… καταλάβει ο αντίπαλος. Το σίγουρο είναι πως και οι δύο προπονητές δεν θέλουν, για διαφορετικούς λόγους, να δουν το ματς να ανοίγει και θα «επενδύσουν» και στα λεπτά που θα κυλούν.

ΤΟ UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Οι «μπιανκονέρι» το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούν αρκετά τα άκρα και τις πάσες στον κενό χώρο προς τις πτέρυγες για την ανάπτυξή τους. Η Λάτσιο θα έχει αρκετό κόσμο από τη μέση και πίσω, όμως τα μπακ της θα «φορτωθούν» αρκετά.

ΤΟ OVER 5.5 KΟΡΝΕΡ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Το ματς έχει χαρακτήρα τελικού. Ακολουθεί διακοπή και οι δύο ομάδες θέλουν να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου. Καμία από τις δύο δεν έχει πρόβλημα να παίξει πιο σκληρά κι αν η κατάσταση ξεφύγει ο διαιτητής θα έχει μπόλικη δουλειά…

ΤΟ OVER 5.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Λάτσιο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

juventus lazio4 novibet

Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/11/2022

Παραμένουν αρκετά τα προβλήματα για τον Αλέγκρι, ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό η Γιουβέντους έχει μάθει να ζει με αυτά. Παραμένουν εκτός οι Ντε Σίλιο, Πογκμπά, Κιέζα, Τζούνιορ, Ακέ και Βλάχοβιτς. Εκτός και ο τιμωρημένος Άλεξ Σάντρο. Επέστρεψε από το προηγούμενο και πήρε χρόνο ο Παρέδες, ενώ όλα δείχνουν πως στην επίθεση θα διατηρηθεί ο σκόρερ στη Βερόνα, Κεν, μαζί με τον Μίλικ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Ντανίλο – Κουαδράδο, Φατζιόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Μίλικ, Κεν

juventus lazio5 novibet

Λάτσιο: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/11/2022

Επαναφέρει τον βασικό του κορμό ο Σάρρι. Μεσοβδόμαδα είδε τον Σάβιτς να επιστρέφει και να δείχνει κοντά στο 100%, οπότε τον υπολογίζει κανονικά για το ντέρμπι. Αντίθετα, ο Ιμόμπιλε αγωνίστηκε μόνο στα τελευταία λεπτά, ωστόσο, δεν φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο η συμμετοχή του. Αντίθετα, δεν φαίνεται να προλαβαίνει ο Τζακάνι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Προβεντέλ – Λάτζαρι, Καζάλε, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς – Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κατάλντι, Λουίς Αλμέρτο – Άντερσον, Πέδρο, Ιμόμπιλε

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ