el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λέικερς – Γκρίζλις: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 25/04/2023

Η σειρά του πρώτου γύρου των Playoffs του ΝΒΑ στη Δύση ανάμεσα σε Λέικερς και Γκρίζλις συνεχίζεται με το Game 4 στο Λος Άντζελες (05:00). Για το μεγάλο παιχνίδι στο «Staples Center» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Τα Playoffs του ΝΒΑ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με τη σειρά των Λέικερς με τους Γκρίζλις να βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της.

Με το σκορ στο 2-1 υπέρ της παρέας του ΛεΜπρόν Τζέιμς στη σειρά του πρώτου γύρου, Το Game 4 στο Λος Άντζελες έχει καθοριστική σημασία.

Με νέα νίκη οι Λέικερς φτάνουν σε… ματς μπολ πρόκρισης, ενώ οι «αρκούδες» αναζητούν το «break» ώστε να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας, οδηγώντας πλέον τη σειρά από το… μηδέν στην έδρα τους.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Staples Center γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!

 


Λέικερς – Γκρίζλις: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/04/2023

Η σειρά ανάμεσα σε Λέικερς και Γκρίζλις είναι στην πιο κρίσιμη καμπή της ενόψει του Game 4. Οι «λιμνάνθρωποι» που μπήκαν στα Playoffs μέσω του τουρνουά Play In, συνεχίζουν την κούρσα με στόχο τον τίτλο κι έχοντας το πάνω χέρι με 2-1, θέλουν τη νίκη για να φτάσουν στο 3-1 και μία νίκη μακριά από την πρόκριση.

Το «break» που έκαναν στο Game 1 στο Μέμφις μέχρι τώρα κάνει τη διαφορά στη σειρά του πρώτου γύρου στη Δύση και ουσιαστικά μόνο η απάντηση εκ μέρους των «αρκούδων» εδώ και τώρα στο «Staples Center» μπορεί να ανατρέψει εκ νέου τα προγνωστικά.

Είναι ευνόητο πως αν το σκορ πάει στο 3-1 υπέρ των Λέικερς με όπλο την έδρα, τότε η σειρά πολύ δύσκολη θα γυρίσει, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα έχουμε τουλάχιστον άλλα δύο παιχνίδια.

Κι όλα αυτά ενώ η… κόντρα του ΛεΜπρόν, ο οποίος στα 38 του παίζει με ενθουσιασμό σα να είναι ρούκι στα Playoffs, με τον Ντίλιον Μπρουκς μαίνεται…

Ο άσος των Γκρίζλις μετά το Game 2 δήλωσε με περισπούδαστο ύφος πως δεν αναγνωρίζει τον «βασιλιά» λόγω… ηλικίας και πως θα το κάνει μόνο αν του βάλει 40 πόντους.

Ως τώρα δεν το έχει κάνει, αλλά έχει κάνει αρκούντως πολλά ώστε οι Λέικερς να έχουν το προβάδισμα και να θεωρούνται φαβορί για την πρόκριση.

Μένει να δούμε αν θα κεφαλαιοποιήσουν όσα έχουν πετύχει ως τώρα ή αν το Νο2 της Δύσης έχει τη δυνατότητα να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

 


Λέικερς – Γκρίζλις: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς της σειράς

Game 1: Οι Λέικερς έχοντας φόρα από την πρόκρισή τους μέσω του μίνι τουρνουά Play In, αιφνιδίασαν τους Γκρίζλις στο «FedEx Forum» του Μέμφις (112-128) για να πάρουν με το «καλημέρα» το προβάδισμα στη σειρά.

Για να κάνουν το «break» οι Λέικερς δεν στηρίχθηκαν μονάχα στο γνωστό δίδυμο των σταρ τους (ΛεΜπρόν και Ντέιβις), που σκόραραν 21 και 22 πόντους αντίστοιχα, αλλά… είχαν άσους στο μανίκι δύο παίκτες που εξελίχθηκαν σε «X-Factors».

Περί Χατσιμούρα και Ρίβς ο λόγος, καθώς με 29 και 23 πόντους αντίστοιχα συνέβαλαν τα μέγιστα, ειδικά στο κυριαρχικό δεύτερο ημίχρονο όπου το σκορ ήταν 69-47 για τους Λέικερς.

Στην αντίπερα όχθη οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν κάτι παρά τους 31 πόντους του Τζάκσον και τους 22 του Μπέιν, με τον «λαβωμένο» Τζα Μόραντ να μένει στους 18.

Game 2: Οι Γκρίζλις βρέθηκαν στα σχοινιά μετά το εις βάρος τους «break» στο Game 1, ενώ λίγο πριν το τζάμπολ έμαθαν πως δε θα είχαν διαθέσιμο τον τραυματία Τζα Μόραντ λόγω του προβλήματος που είχε στο δεξί χέρι.

Η δύσκολη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί, συσπείρωσε την ομάδα του Τέιλορ Τζένκινς, η οποία είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια στο «FedEx Forum» του Μέμφις ώστε να φτάσει στο 103-93 και το 1-1.

Το ρόλο του Μόραντ έπαιξε με απόλυτη επιτυχία ο Εξέβιερ Τίλμαν που έκανε νέο career high με 22 πόντους, ενώ μάζεψε και 13 ριμπάουντ, για να ηγηθεί της παρέας του, που είχε στην πρώτη γραμμή και τους Τζάκσον (18 πόντοι) και Μπέιν (17).

Στην αντίπερα όχθη ο ΛεΜπρόν των 28 πόντων και 12 ριμπάουντ είχε συμπαράσταση μόνο από τον Χατσιμούρα (20 πόντοι) και οι «λιμνάνθρωποι» προδόθηκαν από την αστοχία στα τρίποντα (7/26, με 1/8 να έχει ο «βασιλιάς»).

Game 3: Με τη σειρά να πηγαίνει στο Λ.Α. οι Λέικερς πήραν φόρα και σάρωσαν τους Γκρίζλις, με το 111-101, για το 2-1 στη σειρά.

Όλο το ζουμί της αναμέτρησης ήταν στην πρώτη περίοδο, όπου οι αφηνιασμένοι γηπεδούχοι ήταν στο 35-9, με το +26 να τους είναι αρκετό για τη νίκη, καθώς η ομάδα του Μέμφις επικράτησε στα άλλα τρία 12λεπτα, αλλά χωρίς να αλλάξει τη μοίρα του αγώνα.

Ο ΛεΜπρόν είχε 25 πόντους με 10/20 σουτ και δεν πτοήθηκε ούτε από το ύπουλο χτύπημα του Ντίλιον Μπρουκς στα γεννητικά του όργανα, που συνέβη μετά την τουλάχιστον άστοχη δήλωση του άσου των Γκρίζλις μετά το Game 2 πως τον θεωρεί… γέρο.

Ηγετική μορφή των νικητών ήταν ωστόσο ο Ντέιβις του τρομακτικού double-double (31 πόντοι, 17 ριμπάουντ), με τον Ντ’ Άντζελο Ράσελ να ακολουθεί με 17 πόντους.

Για τις «αρκούδες» η επιστροφή του Μόραντ συνδυάστηκε με μεγάλη εμφάνιση 45 πόντων (6/10 τρίποντα) και 13 ριμπάουντ, αλλά οι υπόλοιποι έμειναν στα 7/29 πίσω από τα 7.25 μέτρα.

 

Το πανόραμα των Playoffs του ΝΒΑ


Λέικερς – Γκρίζλις: Προγνωστικά 25/04/2023

Οι Λέικερς έχοντας προβάδισμα με 2-1 στη σειρά υποδέχονται στο Game 4 τους Γκρίζλις, με στόχο άλλη μια νίκη για να κάνουν μεγάλο βήμα πρόκρισης. Με τον «αέρα» της έδρας και υπό την ηγεσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς πλέον είναι το φαβορί της σειράς και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και σε αυτό το παιχνίδι.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -4.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Ο ΛεΜπρόν έχει μεγάλο κίνητρο στα Playoffs να διεκδικήσει το πέμπτο δαχτυλίδι της καριέρας του, ενώ του έχει δώσει επιπλέον κίνητρο και η υποτιμητική δήλωση του Μπρουκς περί ηλικίας.

Στο Game 2 με 28 πόντους είχε την καλύτερη επίδοσή του στη σειρά και μπορεί να σπάσει εκ νέου το φράγμα των 30, όπως έκανε στο νοκ-άουτ παιχνίδι του Play In με τους Τίμπεργουλβς.

ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΪΜΣ OVER 29.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λέικερς – Γκρίζλις έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ