el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λέικερς – Γουόριορς: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/05/2025

Τεράστιο ματς στο Λος Άντζελες. Οι Λέικερς υποδέχονται τους Γουόριορς (05:00) στο Game 4 της σειράς και σε περίπτωση νίκης θα κάνουν τεράστιο άλμα για την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης, ενώ, αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το break για να ισοφαρίσουν και να ανακτήσουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Για το σπουδαίο παιχνίδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το Game 4 των ημιτελικών της Δύσης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!


Λέικερς – Γουόριορς: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/05/2023

Αν κάποιος έλεγε πριν 2-3 μήνες ότι οι Λέικερς θα ήταν μπροστά με 2-1 σε σειρά ημιτελικών κόντρα στους Γουόριορς, τότε πιθανότατα θα τον περνούσαν για τρελό. Η ομάδα του Λος Άντζελες άλλαξε εντελώς πρόσωπο μετά το trade deadline και η μεγάλη πρόκριση επί των Γκρίζλις έδωσε μεγάλο boost στον Λεμπρόν, τον Ντέιβις και την παρέα τους.

Mετά το break στο Game 1, οι Λέικερς «κράτησαν» το πλεονέκτημα με το εκκωφαντικό 127-97 και γνωρίζουν ότι πλέον κρατούν στα χέρια τους την υπόθεση πρόκρισης στους τελικούς της Δύσης. Προφανώς αυτό δεν θα είναι εύκολο και σίγουρα οι Γουόριορς θα αντιδράσουν: «Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι. Αφήσαμε το πόδι μας από το γκάζι και οι Λέικερς το εκμεταλλεύτηκαν», είπε χαρακτηριστικά ο Στιβ Κερ, που περιμένει σίγουρα περισσότερα από το supporting cast των σταρ και κυρίως από τους Τζόρνταν Πουλ και Κέβον Λούνεϊ.

lakers warriors prognostika novibet

Για τους γηπεδούχους, η σειρά εξελίσσεται καταπληκτικά, όμως ο Ντέρβιν Χαμ δεν… πετάει στα σύννεφα. «Η διαφορά στο Game 3 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Ξέρουμε ότι οι Γουόριορς είναι μία εξαιρετική ομάδα και περιμένουμε την αντίδρασή τους. Ξέρουμε ότι τα επόμενα ματς θα είναι πραγματικές μάχες για όλους», είπε ο προπονητής των Λέικερς, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς ή απουσίες.


Λέικερς – Γουόριορς: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς 09/05/2023

Game 1: Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τους Λέικερς. Παίζοντας στο τέμπο των Ουόριορς και με τον Άντονι Ντέιβις να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια (30 πόντοι, 23 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 11/19 σουτ), η ομάδα του Λος Άντζελες «σόκαρε» τους περσινούς πρωταθλητές και έκανε break με το «καλημέρα» (117-112). Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν άστοχος (1/8 τρίποντα) και ταυτόχρονα επιδραστικός (22 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 τάπες), με τους Ντ’Άντζελο Ράσελ και Ντένις Σρέντερ να δίνουν από 19 πόντους στη θέση του πόιντ γκαρντ. Αντίθετα, οι προσπάθειες των Στεφ Κάρι (27 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Κλέι Τόμπσον (25 πόντοι, 4 ασίστ), Τζόρνταν Πουλ (21 πόντοι, 6 ασίστ) δεν ήταν αρκετές, έστω και αν έγραψαν ιστορία ως το πρώτο τρίδυμο με 6 εύστοχα τρίποντα σε αγώνα πλέι-οφ στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Game 2: H απάντηση ήρθε με θόρυβο από τη μεριά των Γουόριορς. Με 41 και 43 πόντους στο δεύτερο και στο τρίτο δωδεκάλεπτο, αντίστοιχα και με καταπληκτική εμφάνιση από τους Κλέι Τόμπσον (30 πόντοι, 8/11 τρίποντα) και Στεφ Κάρι (20 πόντοι, 12 ασίστ, 7/12 σουτ), η ομάδα του Στιβ Κερ κέρδισε άνετα (127-100) και έδειξε σημάδια ζωής. Τα… τρελά νούμερα των γηπεδούχων (50,5% εντός πεδιάς, 50% στα τρίποντα) και τα προβλήματα των Λέικερς σε άμυνα και επίθεση διαμόρφωσαν το «παζλ» της αναμέτρησης, που ουσιαστικά τελείωσε μετά το επιμέρους 43-24 της τρίτης περιόδου.

Game 3: Οι ρόλοι άλλαξαν και οι Λέικερς αντέδρασαν με μία καταπληκτική εμφάνιση στο τρίτο παιχνίδι. Παρά το αρχικό προβάδισμα των Γουόριορς (30-23), οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα, έκαναν πάρτι επιθετικά και πήραν προβάδισμα με 2-1 μετά το εκκωφαντικό 127-97. Η τριάδα των Άντονι Ντέιβις (25 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 4 ταπες, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, 7/10 σουτ, 11/12 βολές), Λεμπρόν Τζέιμς (21 πόντοι, 8 ασίστ, 8 ριμπάουντ) και Ντ’Άντζελο Ράσελ (21 πόντοι, 5 ασίστ, 5/8 τρίποντα) έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, ενώ οι Λέικερς πήραν 34 πόντους από τους Λόνι Γούοκερ, Ντένις Σρέντερ και Όστιν Ριβς. Οι Γουόριορς παράτησαν από νωρίς το ματς και μόνο ο Στεφ Κάρι (23 πόντοι) διασώθηκε από το… ναυάγιο.


Λέικερς – Γουόριορς: Προγνωστικά 09/05/2023

Κομβικό ματς για την εξέλιξη της σειράς. Οι Λέικερς καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους και να πάρουν ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση και οι Γουόριορς ψάχνουν την αντίδραση που θα τους ξαναβάλει ξανά στο παιχνίδι ως φαβορί.

Για το μεγάλο παιχνίδι στο Λος Άντζελες ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

OVER 227,5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες «τρέχουν» σε όλη την διάρκεια της σειράς, αφού οι Λέικερς επέλεξαν να ακολουθήσουν το τέμπο των Γουόριορς με τον δικό τους τρόπο. Πιθανότατα θα δούμε το ίδιο και στο Game 4.

JORDAN POOLE OVER 14.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Γουόριορς περιμένουν πολλά από το νεαρό γκαρντ, που μέχρι στιγμής παίζει με αρκετά σκαμπανεβάσματα και χωρίς σταθερότητα. Στην καλή του βραδιά, μπορεί να σκοράρει πάνω από 20 πόντους.

lakers warriors prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λέικερς – Γουόριορς έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ