el
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Λέικερς – Γουόριορς: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/05/2023

Τεράστιο ματς (05:00) στο Λος Άντζελες: Οι Λέικερς ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης, ενώ οι Γουόριορς θέλουν μόνο το διπλό για να μείνουν «ζωντανοί» και να παίξουν το καθοριστικό Game 7 στην έδρα τους.

Για το σπουδαίο Game 6 της σειράς των ημιτελικών της Δύσης ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το Game 4 των ημιτελικών της Δύσης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!


Λέικερς – Γουόριορς: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/05/2023

Οι πιο μυημένοι στο ΝΒΑ το έλεγαν – όχι πολύ φωναχτά – εδώ και καιρό: «Οι Λέικερς θα είναι άλλη ομάδα στα πλέι-οφ». Τελικά, η μέχρι στιγμής πορεία τους στην post season τους επιβεβαιώνει στο 100%.

Οι Λέικερς έχουν ξεπεράσει ήδη τις προσδοκίες και λίγο πριν το Game 6 με τους Γουόριορς βρίσκονται μία ανάσα από την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης. Η ομάδα του Λος Άντζελες έχει προσαρμοστεί απόλυτα στις απαιτήσεις της σειράς και έχει καταφέρει να «σβήσει» (σε γενική εικόνα) τους Κλέι Τόμπσον και Τζόρνταν Πουλ. Ο Στεφ Κάρι έχει μείνει σχεδόν μόνος του στο σκοράρισμα, ο Άντριου Γουίγκινς δεν είναι ο περσινός Γουίγκινς και γενικά οι Γουόριορς δείχνουν να βρίσκονται ένα «κλικ» πιο κάτω, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν ελπίδες.

Βέβαια, οι Λέικερς έχουν μπροστά τους μία μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσουν τη σειρά στην έδρα τους. Όμως, πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του Άντονι Ντέιβις: Ο έμπειρος σταρ, που είναι μέχρι στιγμής εξαιρετικός, χτύπησε στο κεφάλι από τον Λούνεϊ και υπέστη ελαφριά διάσειση. Τα reports αναφέρουν ότι πιθανότατα θα είναι έτοιμος για το Game 6, ωστόσο το αυστηρό πρωτόκολλο του ΝΒΑ για αντίστοιχες περιπτώσεις ίσως τον κρατήσει εκτός μάχης.

Στην άλλη μεριά, οι Γουόριορς δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και ο Στιβ Κερ προσπαθεί να κάνει τα… κόλπα του, λέγοντας – μεταξύ άλλων – πως οι παίκτες των Λέικερς κάνουν συνεχώς flopping. «Δεν ξέρουμε από τέτοια εμείς», ήταν η άμεση απάντηση του Ντάρβιν Χαμ.

lakers warriors prognostika novibet


Λέικερς – Γουόριορς: Τι έκαναν στα προηγούμενα ματς 13/05/2023

Game 1: Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τους Λέικερς. Παίζοντας στο τέμπο των Ουόριορς και με τον Άντονι Ντέιβις να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια (30 πόντοι, 23 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 11/19 σουτ), η ομάδα του Λος Άντζελες «σόκαρε» τους περσινούς πρωταθλητές και έκανε break με το «καλημέρα» (117-112). Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν άστοχος (1/8 τρίποντα) και ταυτόχρονα επιδραστικός (22 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 τάπες), με τους Ντ’Άντζελο Ράσελ και Ντένις Σρέντερ να δίνουν από 19 πόντους στη θέση του πόιντ γκαρντ. Αντίθετα, οι προσπάθειες των Στεφ Κάρι (27 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Κλέι Τόμπσον (25 πόντοι, 4 ασίστ), Τζόρνταν Πουλ (21 πόντοι, 6 ασίστ) δεν ήταν αρκετές, έστω και αν έγραψαν ιστορία ως το πρώτο τρίδυμο με 6 εύστοχα τρίποντα σε αγώνα πλέι-οφ στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Game 2: H απάντηση ήρθε με θόρυβο από τη μεριά των Γουόριορς. Με 41 και 43 πόντους στο δεύτερο και στο τρίτο δωδεκάλεπτο, αντίστοιχα και με καταπληκτική εμφάνιση από τους Κλέι Τόμπσον (30 πόντοι, 8/11 τρίποντα) και Στεφ Κάρι (20 πόντοι, 12 ασίστ, 7/12 σουτ), η ομάδα του Στιβ Κερ κέρδισε άνετα (127-100) και έδειξε σημάδια ζωής. Τα… τρελά νούμερα των γηπεδούχων (50,5% εντός πεδιάς, 50% στα τρίποντα) και τα προβλήματα των Λέικερς σε άμυνα και επίθεση διαμόρφωσαν το «παζλ» της αναμέτρησης, που ουσιαστικά τελείωσε μετά το επιμέρους 43-24 της τρίτης περιόδου.

Game 3: Οι ρόλοι άλλαξαν και οι Λέικερς αντέδρασαν με μία καταπληκτική εμφάνιση στο τρίτο παιχνίδι. Παρά το αρχικό προβάδισμα των Γουόριορς (30-23), οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα, έκαναν πάρτι επιθετικά και πήραν προβάδισμα με 2-1 μετά το εκκωφαντικό 127-97. Η τριάδα των Άντονι Ντέιβις (25 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 4 ταπες, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, 7/10 σουτ, 11/12 βολές), Λεμπρόν Τζέιμς (21 πόντοι, 8 ασίστ, 8 ριμπάουντ) και Ντ’Άντζελο Ράσελ (21 πόντοι, 5 ασίστ, 5/8 τρίποντα) έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, ενώ οι Λέικερς πήραν 34 πόντους από τους Λόνι Γούοκερ, Ντένις Σρέντερ και Όστιν Ριβς. Οι Γουόριορς παράτησαν από νωρίς το ματς και μόνο ο Στεφ Κάρι (23 πόντοι) διασώθηκε από το… ναυάγιο.

Game 4: Το καλύτερο ίσως παιχνίδι της σειράς κατέληξε στα χέρια των καταπληκτικών Λέικερς. Με τρομερή αντεπίθεση στο τέλος (27-17 το επιμέρους σκορ στο τέταρτο δωδεκάλεπτο) δια χειρός Λόνι Γουόκερ (15π. σε αυτό το διάστημα) και με τρομερή παρουσία από τους Λεμπρόν Τζέιμς (27 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ σε 43’), Άντονι Ντέιβις (23 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 10/16 σουτ σε 43’) και Όστιν Ριβς (21 πόντοι, 4 ασίστ, 7/15 σουτ), η ομάδα του Λος Άντζελες έφτασε σε μία σπουδαία νίκη (104-101) που την έφερε σε θέση ισχύος και μία ανάσα μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης. Ο Στεφ Κάρι πάλεψε από τη μεριά των ηττημένων με τριπλ νταμπλ (31 πόντοι, 14 ασίστ, 10 ριμπάουντ), εκτός αγώνα ο άποντος Τζόρνταν Πουλ.

Game 5: Το πέμπτο ματς συνοδεύτηκε με αντίδραση από τους Γουόριορς. Η καρδιά του πρωταθλητή «μίλησε» από το πρώτο τζαμπόλ και η ομάδα του Στιβ Κερ κέρδισε με 121-106, μειώνοντας σε 3-2 τη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής. Ο Στεφ Κάρι ήταν ξανά ο πρώτος σκόρερ με 27 πόντους και 8 ασίστ, ενώ μεγάλη εμφάνιση έκαναν οι Άντριου Γουίγκινς (25 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Ντρέιμοντ Γκριν (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ), που κάλυψαν το άστοχο βράδυ των Κλέι Τόμπσον (3/12 σουτ) και Τζόρνταν Πουλ (5/14 σουτ). Από τους ηττημένους πάλεψε ο Λεμπρόν Τζέιμς (25 πόντοι, 9 ριμπάουντ), ενώ ο Άντονι Ντέιβις μέτρησε 23 πόντους και 9 ριμπάουντ μέχρι να τεθεί νοκ-άουτ λόγω χτυπήματος από τον Κεβόν Λούνεϊ.


Λέικερς – Γουόριορς: Προγνωστικά 13/05/2023

Το Game 6 είναι «τελικός» και για τις δύο ομάδες: Οι γηπεδούχοι θέλουν να τελειώσουν τη σειρά και οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για να μείνουν… ζωντανοί και να οδηγήσουν τους ημιτελικούς σε Game 7.

Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Λος Άντζελες επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Με δεδομένο το ερωτηματικό γύρω από τον Άντονι Ντέιβις και το πάντα ισχυρό αίσθημα της επιβίωσης, οι Γουόριορς μπορούν να βρουν μία μεγάλη νίκη και να μείνουν ζωντανοί, τουλάχιστον μέχρι το Game 7.

UNDER 223.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89

Σε τέτοια παιχνίδια, η επίθεση μένει πάντα λίγο πιο πίσω και το τέμπο θα μείνει χαμηλά. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ και ενδεχομένως να δούμε μάχη μέχρι το τέλος.

warriors lakers prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λέικερς – Γουόριορς έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ