el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Λαμία – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 27/08/2023

Επικίνδυνο ματς για τον Άρη, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία (19:15) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή υπέστη ήττα στην πρεμιέρα της εντός συνόρων από τον ΟΦΗ με 3-2, ενώ, νωρίτερα, προηγήθηκε ο αποκλεισμός στα πέναλτι από την Ντιναμό Κιέβου. Έτσι, ο Άρης βρίσκεται από νωρίς σε καθεστώς πίεσης και ψάχνει αντίδραση σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία ομάδα που έδειξε στην 1η αγωνιστική (2-2 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο) πως είναι καλύτερη σε σύγκριση με την περσινή σεζόν.

Για το ματς στο ΔΑΚ Λαμίας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στη Θεσσαλία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη Super League!


Λαμία – Άρης: Παρουσίαση, Ανάλυση 27/08/2023

Επικίνδυνη αποστολή για τον Άρη, που αντιμετωπίζει τη Λαμία (19:15) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το σοκ του αποκλεισμού στα πέναλτι από την Ντιναμό Κιέβου, ο Άρης βίωσε ακόμα μία σκληρή ήττα στην πρεμιέρα της Super League. Αν και πάλεψε, η ομάδα του Τόλη Τερζή δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις και έχασε από τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 3-2.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν με αρνητικό πρόσημο τις υποχρεώσεις τους εντός συνόρων και τώρα καλούνται να αντιδράσουν, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Λαμία (19:15). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, αφού οι Κουέστα και Μπράμπετς είναι έτοιμοι και θα πάρουν θέση στη βασική ενδεκάδα. Παραμένει εκτός ο Κίκε Σαβέριο, που αντιμετωπίζει ακόμα ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Ζουλ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει έντονη κινητοποίηση σε μεταγραφικό επίπεδο, αφού ο Άρης συμφώνησε με Φραν Βέλεθ, που επιστρέφει για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας. Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Μισέλ Αουγκούστο, όμως, το σημαντικότερο ζήτημα αφορά τον Λουίς Πάλμα. Ο ηγέτης του Άρη αποχωρεί για την Σέλτικ, αφού απέρριψε την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας και τα ταμεία του συλλόγου θα γεμίσουν με περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, ο Τόλης Τερζής καλείται να βρει τρόπο για να καλύψει το σημείο αναφοράς στη μεσοεπιθετική του γραμμή άμεσα.

Σε ό,τι αφορά τη Λαμία, η σεζόν ξεκίνησε με χαμόγελα αλλά και μία γλυκόπικρη γεύση. Οι Θεσσαλοί παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο στην πρεμιέρα τους και βρέθηκαν να προηγούνται με 2-1 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, όμως δέχτηκαν γκολ στο 91’ και έμειναν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ακόμα κι έτσι όμως, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έδειξε πως φέτος θα είναι πιο δυνατή σε σχέση με πέρσι, κάτι που οφείλεται και στην παρουσία του Καρλίτος, ο οποίος ήταν το σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λαμία έχει μαζί της και την παράδοση σχετικά με τα εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στον Άρη. Σε έξι παιχνίδια για Super League και Κύπελλο Ελλάδας από το 2018 μέχρι και σήμερα, οι Θεσσαλοί μετρούν τρεις νίκες έναντι δύο των «κιτρινόμαυρων». Μόλις ένα ματς, αυτό του 2020, έληξε ισόπαλο (2-2).


Λαμία – Άρης: Προγνωστικά 27/08/2023

Δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή για τον Άρη. Η Λαμία έδειξε και στην πρεμιέρα πως φέτος είναι πιο δυνατή σε σύγκριση με πέρσι και γενικά είναι πάντα υπολογίσιμη στην έδρα της. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται υπό καθεστώς πίεσης μετά τις δύο σερί ήττες και αυτό ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Για το ματς στο «Αθανάσιος Διάκος» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

O Άρης θα προσπαθήσει να επιβάλλει τον ρυθμό του, όμως η Λαμία θα τον περιμένει στο δικό της μισό, τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η ισορροπία αναμένεται να φέρει ισοπαλία στο τέλος του πρώτου 45λεπτου.

UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν προσοχή στην αμυντική τους λειτουργία, η οποία παρουσίασε αρκετά ζητήματα στους προηγούμενους αγώνες. Η Λαμία δεν έχει λόγο να πιέσει για τη νίκη από νωρίς και έτσι περιμένουμε ένα ματς με χαμηλό τέμπο και λίγα γκολ.

lamia aris prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λαμία – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λαμία – Άρης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 27/08/2023

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν έχει κανέναν λόγο να πειραματιστεί ή να αλλάξει κάτι στην ενδεκάδα που έφερε 2-2 με το Βόλο στον Πανθεσσαλικό.

Αντίθετα, ο Τόλης Τερζής αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, είτε για αγωνιστικούς λόγους, είτε λόγω των απουσιών των Ζουλ και Πάλμα. Ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε για την Σέλτικ, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην επίθεση. Παραμένει εκτός ο Κουέστα, ενώ επιστρέφει ο πολύτιμος Μπράμπετς.

Λαμία (4-5-1): Νάγκι – Σιμόν, Πάβλοβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς – Μαρτίνες, Νούνιες, Στάνκο, Σλίβκα, Τσιλούλης – Καρλίτος

Άρης (4-3-3): Χουτεσιώτης – Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Φεράρι – Νταρίντα, Ρουπ, Τζούρασεκ – Κάρλσον, Μορόν, Μενέντες

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ