el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λαμία – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/01/2024

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας (17:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ επιθυμεί να αφήσει πίσω της το 0-0 με τον Ατρόμητο και είναι υποχρεωμένη να αποφύγει νέα απώλεια βαθμών, αφού, σε αντίθετη περίπτωση, ίσως μείνει ακόμα πιο πίσω στη μάχη του τίτλου.

Αντίθετα, η Λαμία, χωρίς τον Καρλίτος, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, ώστε να βάλει «στοπ» σε ένα αρνητικό σερί εφτά αγώνων χωρίς νίκη.

Για το ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Λαμία – Ολυμπιακός: Παρουσίαση, Ανάλυση 03/01/2024

Το 2024 ξεκινά με εκτός έδρας ματς για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ αντιμετωπίζει τη Λαμία (17:00) και ψάχνει τη νίκη, που θα τα την κρατήσει κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

To 2023 δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τους «ερυθρόλευκους», που έμειναν στο 0-0 με τον Ατρόμητο και στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, η έλευση του Καρβαλιάλ και η διάθεση για μεταγραφική ενίσχυση έφεραν φρέσκο αέρα στον Ολυμπιακό, που σίγουρα θέλει ένα καλύτερο έτος σε σχέση με το περσινό.

Oι Πειραιώτες πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους και γνωρίζουν πως η Λαμία είναι αρκετά επικίνδυνη, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως θα ξεκινήσουν το ματς με την ταμπέλα του φαβορί. Ο Καρβαλιάλ μπορεί να υπολογίζει στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Φραν Ναβάρο, ενώ ο Ζέλσον Μαρτίνς, που επίσης ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγες ώρες, δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για να μπει στην αποστολή. Επιπρόσθετα, οι Σολμπάκεν, Φρέιρε και Μπρνιτς αναμένεται να ακολουθήσουν τον Σκάρπα στην πόρτα της εξόδου, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Ελ Καμπί, που βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα. Εκτός έμειναν επίσης οι Ελ Αραμπί και Πορόζο λόγω τραυματισμών.

Με βάση τα αγωνιστικά δεδομένα, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ορτέγκα, Ντόι, Ρέτσο, Ροντινέι, Εσέ, Αλεξανδρόπουλο, Ποντένσε, Φορτούνη, Μασούρα και Γιόβετιτς.

Στην άλλη μεριά, η Λαμία ψάχνει ένα καινούριο ξεκίνημα με το νέο έτος, θέλοντας να βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί εφτά αγώνων χωρίς νίκη. Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου έχασαν πέντε φορές σε αυτό το διάστημα, όμως στο εκτός έδρας 2-2 με τον Άρη έδειξαν καλό πρόσωπο και θύμισαν την ομάδα που εντυπωσίασε στις πρώτες αγωνιστικές της Super League.

H Λαμία παραμένει σε τροχιά εξάδας με 17 βαθμούς, όμως ψάχνει άμεσα νίκες για να μην αφήσει τους Αστέρα Τρίπολης (20β.) και Άρη (24β.) να ξεφύγουν στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι πάντως προφανές πως το ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο για τους γηπεδούχους, ενώ η απουσία του τραυματία Καρλίτος, ο οποίος εμπλέκεται σε σενάρια αποχώρησης, αφήνει ένα μεγάλο κενό στην επίθεση της Λαμίας.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Λαμία – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 03/01/2024

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί στο ματς. Η Λαμία έχει καλές βάσεις και θα προσπαθήσει σίγουρα για το καλύτερο δυνατό, όμως η απουσία του Καρλίτος ανεβάζει αισθητά τον πήχη της δυσκολίας κόντρα σε μία πιο ποιοτική ομάδα, η οποία είναι επίσης διψασμένη για να μην αφήσει ούτε βαθμό στη μάχη του τίτλου.

Για το ματς στη Λαμία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

2/3 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Η απουσία του Καρλίτος θα αφήσει πιθανότατα τη Λαμία μακριά από το γκολ, ενώ και ο Ολυμπιακός θα θελήσει να… καθαρίσει το ματς και να μην πιέσει καταστάσεις, αφού ακολουθεί σε λίγες μέρες και το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Έτσι, δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ στο ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λαμία – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λαμία – Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/01/20

Η απουσία του Καρλίτος αλλάζει τα δεδομένα στη Λαμία, που θα παίξει χωρίς το μεγαλύτερο και πιο ποιοτικό επιθετικό της όπλο. Ο Βόκολος θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον κορμό του και πιθανότητα θα παίξει χωρίς κλασικό φορ.

Στην άλλη μεριά, ο Γιόβετιτς θα ξεκινήσει στο «9» για τον Ολυμπιακό, αφού λείπουν οι Ελ Καμπί – Ελ Αραμπί και δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Ναβάρο. Δεν αναμένονται άλλες εκπλήξεις από τον Καρβαλιάλ.

Λαμία (4-2-3-1): Κοσέλεφ – Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ – Νούνιες, Τζανδάρης – Σλίβκα, Τόσιτς, Τσιλούλης – Ακούνια

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα – Έσε, Αλεξανδρόπουλος – Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε – Γιόβετιτς

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ