el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Λαμία – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 19/02/2023

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα την Κυριακή (16:00) για την 23η αγωνιστική της Super League και η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες.

Ο μεν Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή, η δε Λαμία να πάρει… ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Λαμίας  απέναντι στον Ολυμπιακός γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Λαμία – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/02/2023

Στο «Αθανάσιος Διάκος» θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους, αλλά με κοινό σκοπό το «τρίποντο». Το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος πλησιάζει, τα περιθώρια είναι στενά για όλους και κάθε βαθμός μετρά πολλαπλά σε κάθε «τελικό» που απομένει.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ (46 βαθμοί) έχουν μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου και για να μη χάσουν κι άλλο έδαφος καλούνται να πάρουν το «διπλό» στη Φθιώτιδα.

Η βαριά ήττα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει αφήσει «πληγές» στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι μέσω του πρωταθλήματος θέλουν να κάνουν την αντεπίθεση που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν τη διατήρηση των σκήπτρων τους.

Το ευρύ 6-1 επί του Παναιτωλικού στο «Καραϊσκάκη» ήταν μια ηχηρή αντίδραση από τους Πειραιώτες, που στοχεύουν σε επάνοδο στα «διπλά». Στις δύο τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους δεν έχουν νίκη (ισοπαλίες σε Τούμπα και Περιστέρι) και συνολικά μετρούν 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα σε 11 αγώνες.

marcelo1 novibet

Στο μεταξύ, χώρισαν οι δρόμοι του Μαρσέλο με τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές έλυσαν άδοξα τη συνεργασία τους Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αγωνίστηκε σε δέκα παιχνίδια με την φανέλα των «ερυθρολεύκων» έχοντας σκοράρει και τρία γκολ, όλα στον θεσμό του Κυπέλλου

Ο Μίτσελ έχει αρκετά διλήμματα σχετικά με τον καταρτισμός της 11αδας. Αυτά αφορούν τις θέσεις του στόπερ (Ντόη ή Μπα δίπλα στον Παπασταθόπουλο), του αριστερού μπακ (Ραμόν ή Ρέαμπτσιουκ), του κεντρικού χαφ (Σαμασέκου ή Κασάμι στο πλάι του Χουάνγκ) και των εξτρέμ (Μπιέλ ή Γκάρι Ροντρίγκες). Ο Κάνο θα ξεκινήσει βασικός, ενώ εκτός είναι ο Ρέτσος.

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία (12 βαθμοί) με νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία τον Λεωνίδα Βόκολο, αναζητά νέα αρχή και βαθμούς για να διεκδικήσει ως το τέλος την παραμονή στα «σαλόνια».

Η βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ (1-4) αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Σάββα Παντελίδη, με τη νέα σελίδα στον πάγκο να συντελείται με τον Βόκολο. Ο Έλληνας τεχνικός είναι ο τρίτος προπονητής φέτος, καθώς ο Παντελίδης είχε αντικαταστήσει τον Τζιανλούκα Φέστα.

Η αλλαγή στην άκρη του πάγκου δεν είναι και η μοναδική με την οποία παραταχθεί η ουραγός της κατάταξης Λαμία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς ανακοίνωσε επίσης δύο μεταγραφές.

Ο έμπειρος πρώην διεθνής Κυριάκος Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει τα «κυανόλευκα», έχοντας ως προηγούμενο σταθμό την ρουμανική Κραϊόβα.

Η δεύτερη προσθήκη είναι ο 27χρονος επιθετικός Ζέισον Μεδίνα Εσκομπάρ, ώστε να τονωθεί η γραμμή κρούσης.

Ο νέος προπονητής της Λαμίας, Λεωνιδας Βόκολος υποσχέθηκε προσπάθεια για να παραμείνει η ομάδα του στην κατηγορία.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μιλούν πολύ, δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Ό,τι έχω κερδίζει είναι μέσα από τις πράξεις μόνο, θέλω να πω πώς είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην προσπάθεια αυτή της Λαμίας, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Διαδέχθηκα έναν εξαιρετικό συνάδελφο, τον Σάββα Παντελίδη. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να υπάρχει πίστη, αυτό πρέπει να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές μας. Θα ήθελα την στήριξη του κόσμου της Λαμίας γιατί ξέρω τη δυναμική αυτής της ομάδας και πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλων με το κλίμα που θέλουμε να δημιουργήσουμε, θα φέρουμε τη Λαμία εκεί που πραγματικά της αξίζει. Αυτό που μπορώ να πω στους φιλάθλους είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο ή εύκολο.

Από το πρώτο λεπτό που θα μπορώ στα αποδυτήρια, στη φιλοσοφία είναι όλοι οι παίκτες για όσο παίζουν για την ομάδα, είναι υποχρεωμένοι να δίνουν τη ψυχή τους», υποστήριξε ο Έλληνας προπονητής με το που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λαμίας.

Λαμία – Ολυμπιακός: Στατιστικά, Προϊστορία 19/02/2023

  • Η Λαμία έχει τη χειρότερη επίθεση στη Super League, με μόλις 9 γκολ, ενώ έχει μόλις 1 νίκη σε 22 αγώνες στον «μαραθώνιο», το 1-0 επί του Λεβαδειακού από τον περασμένο Οκτώβριο (1/10).
  • Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεών τους, η κυριαρχία του Ολυμπιακού είναι απόλυτη, με 11 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με 29-2 τέρματα.
  • Στον πρώτο γύρο στο Φάληρο οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-0, με γκολ από Χάμες (22’) και Μπακαμπού (28’).
  • Ο Ολυμπιακός μετράει 9 Over και 13 Under στο πρωτάθλημα, ενώ η Λαμία αντίστοιχα έχει 8 Over και 14 Under.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Λαμία – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 19/02/2023

Η δίψα των ομάδων για τη νίκη είναι μεγάλη και για το παιχνίδι ανάμεσα σε Λαμία και Ολυμπιακό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Ο Ολυμπιακός υπερέχει σε ποιότητα και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι με τις αλλαγές στον πάγκο τους αναμένεται να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Λαμία για τουλάχιστον ένα ημίχρονο είναι ικανή να βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.45 στη novibet

Στα Combo Bets οι επιλογές είναι δελεαστικές και οι αποδόσεις μαγνητίζουν. Η Λαμία θα παίξει αμυντικά με στόχο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» επιθετικά έχουν εξαιρετική λειτουργία, όμως στην άμυνα «τρώνε» φάσεις.

GOAL/GOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.15 ΣΤΗ NOVIBET 

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 10 γκολ σε 18 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Ο επιθετικός των Πειραιωτών θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Λαμίας και είναι ικανός να βρει δίχτυα.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ