el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/01/2023

Με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Λανς και Παρί Σεν Ζερμέν κάνει ποδαρικό στο 2023 η Ligue 1!

Ανήμερα πρωτοχρονιάς (21:45) οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο «Stade Bollaert-Delelis» και ο νικητής θα αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Με 800+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της Λανς στην Παρί στη Ligue 1 γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Ligue 1! 


Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/01/2023

Η Λανς είναι η φετινή έκπληξη στο πρωτάθλημα της Γαλλίας και με 37 βαθμούς (11-4-1) αμφισβητεί με αξιώσεις την κυριαρχία της Παρί. Η ομάδα του Φρανκ Εζ βρίσκεται στο -7 από την κορυφή και με νίκη θα βάλει φωτιά στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Η Λανς μέσα στην έδρα της μοιάζει με τρένο που δεν κάνει στάσεις και το γεγονός ότι μετράει 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Επίσης, οι γηπεδούχοι μετράνε 6 σερί ματς αήττητοι και η μοναδική τους ήττα στο πρωτάθλημα σημειώθηκε στις 9 Οκτωβρίου στην έδρα της Λιλ (1-0).

Πάντως, η «Les Sang» μετά τη χειμερινή διακοπή του Μουντιάλ «στραβοπάτησε» (0-0 Video) την Πέμπτη στην έδρα της Νις παρουσιάζοντας άριστη αμυντική λειτουργία μένοντας όμως στο «μηδέν» στην επίθεση.

Στη γραμμή κρούσης της Λανς ξεχωρίζουν οι Οπέντα, Σοτοκά και Σαΐντ,.Οι τρεις τους έχουν πετύχει τα 18 από τα 26 γκολ που έχει σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Φρανκ Εζ, ενώ στη μεσαία γραμμή το απόλυτο αφεντικό είναι ο Φοφανά.

psg juventus1 06092022 novibet

Η Παρί με 44 βαθμούς στο σακούλι της και αήττητη (14-2-0) οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Στόχος της είναι να δώσει ηχηρή απάντηση απέναντι στην ομάδα που την αμφισβητεί και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ «σκόνταψε» τελευταία φορά στη Ligue 1 στις 8 Οκτωβρίου στην έδρα της Ρεμς (0-0) κι έκτοτε μετράει 6 σερί νίκες. Ωστόσο, στο πρώτο ματς που έδωσε στη μετά Μουντιάλ εποχή έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε. Την Τετάρτη ο Μπαπέ σκόραρε στις καθυστερήσεις απέναντι στο Στρασβούργο και χάρισε τη νίκη με σκορ 2-1 (Video)

Η Παρί στο ντέρμπι κορυφής θα παίξει χωρίς δύο μεγάλους σταρ. Ο λόγος για τους Μέσι και Νεϊμάρ. Ο πρώτος βρίσκεται σε άδεια λόγω την κατάκτησης του Μουντιάλ με την Αργεντινή, ενώ ο Νεϊμάρ στο παιχνίδι με το Στρασβούργο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα επιβεβαιώνοντας την παράδοση που τον θέλει να απουσιάζει στο πρώτο ματς του νέου έτους.


Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν: Στατιστικά & Προϊστορία 01/01/2023

  • Το πρόσφατο παρελθόν ανάμεσα στις δυο ομάδες μας προϊδεάζει για ένα μεγάλο ντέρμπι. Την τελευταία διετία σε 4 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας οι δύο ομάδες μετρούν από μια νίκη (1-0 η Λανς, 2-1 η Παρί) και δύο ισοπαλίες με σκορ (1-1).
  • Η Παρί έχει να νικήσει στην έδρα της Λανς (1-3) από τη σεζόν 14/15 σ’ ένα ματς που βγήκαν 3 κόκκινες κάρτες.
  • Goal έχουν λήξει τα τελευταία 6 παιχνίδια της Παρί στο γαλλικό πρωτάθλημα.
  • 7 νίκες και 1 ισοπαλία είναι ο φετινός απολογισμός της Παρί εκτός έδρας στη Ligue 1.
  • 8 νίκες σε 8 εντός έδρας ματς έχει πανηγυρίσει η Λανς φέτος με 18-6 γκολ.
  • Η Λανς στα τελευταία 8 ματς στη Ligue 1 μετράει 5 No Goal και 3 Goal.
  • Λανς και Παρί διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αφού έχουν δεχθεί σε 16 αγωνιστικές από 10 γκολ. Η Παρί έχει μακράν την καλύτερη επίθεση με 45 τέρματα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στη Ligue 1!

Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά 01/01/2023

Μεγάλο ματς στη Ligue 1 ανάμεσα στις δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στην κουρφή της βαθμολογίας. Από την πλούσια γκάμα της Novibet επιλέξαμε κορυφαία πργωνιστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λανς και Παρί.

Αναμένουμε προσεχτικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές και γι αυτό το λόγο

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ 

Στο πρόσφατο παρελθόν το 1-1 ήταν το αγαπημένο αποτέλεσμα των δύο ομάδων.

FUN BET ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7.00 ΣΤΗ NOVIBET

Μέσι και Νεϊμάρ θα απουσιάσουν και τις περισσότερες πρωτοβουλίες στην επίθεση της Παρί θα αναλάβει ο Μπαπέ. Το βαρύ πυροβολικό των πρωταθλητών στα τελευταία 5 παιχνίδια της Παρί έχει σκοράρει 5 γκολ και με το Στρασβούργο έσωσε την ομάδα του από γκέλα στις καθυστερήσεις.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΑΠΕ ΣΕ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗ NOVIBET 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Λανς – Παρί έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ