el
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/01/2023

Εκκίνηση με το «δεξί» στο 2023 αναζητούν Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός στη 16η αγωνιστική της Super League. Την Τρίτη το απόγευμα (17:00) οι δύο ομάδες θέλουν το «τρίποντο» για διαφορετικούς λόγους.

Οι Βοιωτοί δίνουν «μάχη» για την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ το «τριφύλλι» θέλει επιστρέψει στις νίκες και να μην δώσει νέα δικαιώματα αμφισβήτησης στην κορυφή της βαθμολογίας μια στροφή πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ στην «Αγία Σοφιά».

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Λεβαδειακού απέναντι στον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Παρουσίαση 03/01/2023

Ο Λεβαδειακός έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, έκλεισε το 2022 με «χαμόγελα», αφού επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού (Video) πανηγυρίζοντας τη 2η νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς εντός έδρας παλεύει όλα τα παιχνίδια και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει κερδίσει τους 9 (2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες) από τους 11 βαθμούς που έχει βάλει στο σακούλι της.

Ο προπονητής Γιάσμινκο Βέλιτς, μετά την επικράτηση με τον Ιωνικό στάθηκε και στο άγχος που έχουν οι παίκτες του για τη σωτηρία, λέγοντας:

«Είχαμε πολλές φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερο προβάδισμα. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε και ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, κανονικά θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα, αλλά όταν μάχεσαι για τη σωτηρία κυριαρχεί το άγχος. Έτσι κοιτάξαμε πώς να κρατήσουμε το 1-0.

Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί με την εικόνα που έχουμε τελευταία δεν αξίζουμε αυτή τη θέση. Θα έπρεπε να έχουμε λίγο παραπάνω καθαρό μυαλό, πέρα από τη διαχείριση του άγχους.

Η ομάδα στέκεται καλά, δεν αφήνει πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, αλλά τελευταία έχουμε βελτιωθεί στο κομμάτι με την κατοχή της μπάλας. Μας περιμένει νέο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Στη Λιβαδειά ο προπονητής προανήγγειλε και μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου οι Βοιωτοί να πετύχουν τον στόχο της παραμονής τους.

Ήδη η διοίκηση προχώρησε σε δύο ανανεώσεις συμβολαίων, καθώς εξασφάλισε την μακροχρόνια παραμονή των Παναγιώτη Λιάγκα και Τριαντάφυλλου Τσάπρα, ενώ έχει γίνει η προετοιμασία και για ενισχύσεις σε όλες τις γραμμές.

Στον Παναθηναϊκό η νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό είναι «μονόδρομος». Το «τριφύλλι» μπορεί να έκλεισε το 2022 στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς ήττα 12-3-0, όμως στα δύο τελευταία παιχνίδια πρόσφερε… δώρα στους ανταγωνιστές του.

Οι ισοπαλίες με Ιωνικό (1-1) στη Νίκαια και ΟΦΗ (1-1) στην κατάμεστη Λεωφόρο μετέτρεψαν το +8 από τη 2η ΑΕΚ σε +4 και το χειρότερο ήταν ότι οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς εμφάνισαν προβληματική εικόνα πάνω στο χορτάρι.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά την γκέλα με τον ΟΦΗ, εμφανίστηκε προβληματισμένος και υποστήριξε χαρακτηριστικά:

«Όταν είμαστε οκτώ πόντους μπροστά και τώρα τέσσερις έχει διαφορά, σίγουρα χάσαμε κάποια από όσα κερδίσαμε στο πρώτο γύρο. Στο πρώτο γύρο κάναμε φανταστική πορεία. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκες. Κρύβει και άσχημα παιχνίδια. Υπάρχει αντίπαλος, υπάρχει η απόδοση η δική μας. Τίποτα δεν εγγυάται τις νίκες. Με τον Ιωνικό και τον ΟΦΗ είχαμε τον έλεγχο, δεν κερδίσαμε. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, όταν μειώνεται η διαφορά από τον δεύτερο είναι κάτι που μας προβληματίζει».

Επίσης, ο Σέρβος προπονητής στάθηκε στα επόμενα παιχνίδια και αναμφισβήτητα περιμένει από τους παίκτες του αντίδραση με νίκη μέσα στη Λιβαδειά.

«O τρόπος σκέψης και ο τρόπος παιχνιδιού. Μείναμε νωρίς με παίκτη παραπάνω. Έπρεπε να το διαχειριστούμε πιο ψύχραιμα. Ήταν δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα γυρίσει πίσω. Ήταν φανερό πως θα είχαμε την μπάλα στα πόδια μας. Και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος είχαμε πολύ βιασύνη, πολλά νεύρα, δεν είχαμε καλό ρυθμό, κάτι που θα ανάγκαζε τον αντίπαλο να κάνει λάθος, να κουραστεί.

Ο τρόπος σκέψης με πείραξε, είμαστε πολλοί νευρικοί χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αυτό μας εμπόδιζε να έχουμε καλές επιλογές, ποιοτικές, όσο μπορούσαμε να κάνουμε.  Όσο προχωρά το πρωτάθλημα και βάσει των αποτελεσμάτων, αυξάνεται και η πίεση. Σε κάθε παιχνίδι. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός, όπως και κάθε απώλεια. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Πρέπει να είμαστε σταθεροί. Να μπορούμε να διαχειριστούμε διάφορες καταστάσεις στο γήπεδο», υποστήριξε ο Γιοβάνοβιτς.

Στον μεταγραφικό τομέα ο Παναθηναϊκός μπορεί να άργησε, αλλά δείχνει να πατάει γκάζι για να φέρει φρέσκους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχεια στο πρωτάθλημα. Αποκτήθηκε ο Πολωνός αριστερός μπακ, Τιμότεους Πούχατς, προκειμένου να καλύψει το κενό του Γκάνεα στην αριστερή πλευρά. Ο 24χρονος ήρθε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν από την Ουνιόν Βερολίνου.

Παράλληλα, η διοίκηση του «τριφυλλιού» φορτσάρει και για ποιοτική ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Ο Μεξικάνος διεθνής εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα που ανήκει στην Κρουζ Αζούλ είναι βασικός στόχος και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

Ο 25χρονος άσος είναι 39 φορές διεθνής και έπαιξε ως αλλαγή και στα τρία ματς της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ Κατάρ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Ευρώπη.


Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 03/01/2023

  • 26 τέρματα έχει σκοράρει ο Παναθηναϊκό στο φετινό πρωτάθλημα κάτι που μεταφράζεται με 1.7 γκολ ανά αγώνα.
  • 28 κίτρινες κάρτες μετραει ο Παναθηναϊκός και ο μέσος όρος είναι 1.9 ανά παιχνίδι.
  • Ο Παναθηναϊκός σε 15 αγωνιστικές μετράει 4 Over και 11 Under, ενώ ο Λεβαδειακός παρουσιάζει επίσης τάση στα χαμηλά σκορ με 10 Under και 5 Over.
  • Ο Λεβαδειακός διαθέτει τη 2η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με μόλις 9 γκολ.
  •  Από τη σεζόν 2016/17 οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 7 φορές. Στη Λιβαδειά το τριφύλλι κέρδισε τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2016 με σκορ (0-3) κι έκτοτε μετράει μια ισοπαλία (0-0 το 2019) και μια ήττα (3-2 το 2018). Στον πρώτο γύρο στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 1-0 και το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Βέρμπιτς.
  • Παναθηναϊκός, Ερυθρός Αστέρας και Νάπολι, οι μόνες ομάδες χωρίς ήττες στα εγχώρια πρωταθλήματα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στη Super League.

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 03/01/2023

Ποδαρικό με το «δεξί» στο 2023 φιλοδοξεί να κάνει ο Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά, προκειμένου να μην δώσει νέα δικαιώματα αμφισβήτησης στους ανταγωνιστές του.

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση στη Βοιωτία στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

 Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (12-3-0), όμως οι δύο τελευταίες «γκέλες» με Ιωνικό (1-1) και ΟΦΗ (1-1) έφεραν την ΑΕΚ από το -8 στο -4. Η νίκη μοιάζει πλέον «μονόδρομος» για το «τριφύλλι» και περιμένουμε ότι το πάθημα θα γίνει μάθημα στους παίκτες του Γιοβάνοβιτς. Στα δύο προηγούμενα ματς οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έπαιξαν με τη φωτιά και δεν καθάρισαν το παιχνίδι. Τώρα περιμένουμε ότι θα πατήσουν «γκάζι» από το πρώτο μέρος και αξίζει να κοιτάξουμε στις αγορές του ημιχρόνου.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.72

Με το ίδιο σκεπτικό οι «πράσινοι» δεν πρόκειται σε περίπτωση που προηγηθούν να κάτσουν στο εύθραυστο 0-1.  Στις κύριες αγορές το

ΣΚΟΡ 0-2 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΛΕΑΡ

Στα Combo Bets η νίκη του «τριφυλλιού» σε συνδυασμό με το Over 2.5 ανεβάζει τον πήχη στο 2.10 απόδοση που αποτελεί την καλύτερη τιμή της αγοράς.

Δεν περνάει απαρατήρητη η καταπληκτική φόρμα του Φώτη Ιωαννίδη. Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού στα τελευταία 4 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει σκοράρει 3 γκολ και αναμένεται να ταλαιπωρήσει και την άμυνα της πρώην ομάδας του.

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Στα ειδικά στοιχήματα και σ’ ένα παιχνίδι που παίζει ο «Δαυίδ» με τον «Γολιάθ» έχει αξία ο καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.85


Λεβαδειακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/01/2023

Με συνταγή Ιωνικού θα παίξει ο Βέλιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι θα δεχτούν πίεση και αναμένεται να παίξουν με αντεπιθέσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στογιάνοβιτς – Βίχος, Μπαχανακ, Τσάπρας, Τζιμόπουλος – Μεγιά, Νίκας, Χαμόντ – Βρακάς, Μουτίνιο, Δούμτσιος

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/01/2023

Σχετικά με το πλάνο 11αδα απέναντι στον Λεβαδειακό το ευχάριστο για τον Γιοβάνοβιτς είναι ότι ο Χουάνκαρ είναι διαθέσιμος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε Ιωαννίδη και Σπόραρ. Ο Έλληνας επιθετικός είναι φορμαρισμένος, ενώ ο Σλοβένος στα τελευταία παιχνίδια αναζητεί τον καλό του εαυτό.

Στο κέντρο θα λείψει ο Ρούμπεν Πέρεθ λόγω καρτών. Εκτός παραμένουν οι Αϊτόρ, Γκάνεα, Τρουιγέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκενφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Κουρμπέλης, Τσέριν – Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μπερνάρ – Ιωαννίδης (Σπόραρ).


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ