el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/01/2023

Με «ντέρμπι απογοητευμένων» ξεκινάει η 21η αγωνιστική της Premier League. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τσέλσι στο «Άνφιλντ» με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάρουν τη νίκη και να βγουν απ’ τον… βάλτο.

Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς στη βαθμολογία της Premier League στους 28 βαθμούς. Τρέχουν να προλάβουν όχι απλά το τρένο του Champions League, αλλά σε πρώτη φάση τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη γιατί ο κίνδυνος να γίνει η ζημιά είναι ορατός.

Η Λίβερπουλ έφτιαξε κάπως την ψυχολογία της με την πρόκριση στην επόμενη φάση του FA Cup μεσοβδόμαδα επί της Γουλβς (1-0). Η Τσέλσι προέρχεται από νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (1-0) την περασμένη Κυριακή και είχε την ευκαιρία να «επενδύσει» στην ηρεμία της μεσοβδόμαδα, αφού δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στην Τσέλσι για την 21η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Λίβερπουλ – Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/01/2023

Τέλος καλό όλα καλά στο «Μολινό» για τη Λίβερπουλ. Οι «ρεντς» είχαν εκκρεμότητες ύστερα από το 2-2 στο πρώτο παιχνίδι με τη Γουλβς και κατάφεραν να τις λύσουν με επιτυχία την περασμένη Τρίτη.

Το γκολ του Έλιοτ από το 13ο λεπτό ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που μπορεί και πάλι να μην κατάφερε να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, όμως τουλάχιστον εξασφάλισε το εισιτήριο της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Αγγλίας και διατηρήθηκε ζωντανή σε έναν από τους βασικούς στόχους της σεζόν.

«Έχουμε ένα τεράστιο παιχνίδι μπροστά μας για το Σαββατοκύριακο. Είναι σημαντικό που θα φτάσουμε από αυτό ύστερα από νίκη, τόσο για τη δική μας ψυχολογία, όσο και για την ψυχολογία των οπαδών μας. Κόντρα στη Γουλβς βγάλαμε την αντίδραση που χρειαζόμασταν. Σχετικά με τα πρόσωπα δεν μπορώ να πω πως μετά από ένα παιχνίδι αυτή θα είναι η ενδεκάδα που θα βλέπετε για τις επόμενες εβδομάδες. Δεν κάνουμε κάστινγκ και η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους τους παίκτες μας. Πρέπει να παλέψουμε και όποιος είναι έτοιμος να παλεύει θα έχει την ευκαιρία του», είπε ο Κλοπ μετά την πρόκριση.

Η Λίβερπουλ καλείται να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμά της για να ξαναμπεί δυναμικά στη μάχη του Champions League.

Μετά το ματς με την Τσέλσι αντιμετωπίζει τις Γουλβς και Έβερτον μέχρι να φτάσει στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Νιούκαστλ. Όσον αφορά το FA Cup, την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον.

liverpool chelsea2 novibet

Εβδομάδα ηρεμίας για την Τσέλσι που δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα αφού είχε αποκλειστεί από τη Μάντσεστερ Σίτι στο FA Cup, ενώ δεν «χρωστούσε» ούτε κάποιο ματς για το πρωτάθλημα.

Έτσι, της έμεινε η ευχάριστη επίγευση από τη νίκη της προηγούμενης Κυριακής με το «ξερό» 1-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Το «χρυσό» γκολ του Χάβερτς από το 64ο λεπτό χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Πότερ που ανέβηκε στους 28 βαθμούς κι έπιασε τη Λίβερπουλ στη 10η θέση της βαθμολογίας της Premier League.

liverpool chelsea4 novibet

Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο ζωηρή ύστερα από την ανακοίνωση της απόκτησης του Μικαΐλο Μούντρικ από τη Σαχτάρ, με τους «μπλε» να κερδίζουν τη μάχη απέναντι στην Άρσεναλ, που επίσης τον διεκδικούσε.

Ο Ουκρανός, που η μεταγραφή του άγγιξε τα 100 εκατ. ευρώ δήλωσε πως περιμένει πώς και πώς να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα του Λονδίνου. «Είμαι ενθουσιασμένος. Βρίσκομαι σε έναν τεράστιο σύλλογο και είμαι χαρούμενος που θα παλέψω να διεκδικήσω τίτλους εδώ. Θέλω να προσπαθήσω να εξελιχθώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την Τσέλσι», δήλωσε μεταξύ άλλων το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Τα επόμενα ματς της Τσέλσι είναι κομβικά για την προσπάθειά της να σώσει το Champions League. Μετά τη δύσκολη αποστολή στο «Άνφιλντ» θα υποδεχτεί τη φορμαρισμένη Φούλαμ και στη συνέχεια το πρόγραμμά της περιλαμβάνει αναμετρήσεις με τις Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον και Τότεναμ.

liverpool chelsea5 novibet

Λίβερπουλ – Τσέλσι: Στατιστικά & Προϊστορία 21/01/2023

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 144 φορές με τη Λίβερπουλ να έχει το πάνω χέρι με 65 επικρατήσεις. Η Τσέλσι έχει νικήσει 45 παιχνίδια, ενώ 34 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Την περσινή σεζόν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τέσσερις φορές και σε όλες ήρθαν ισόπαλες σε 90 λεπτά παιχνιδιού! Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν οι δύο αναμετρήσεις στην Premier League (1-1, 2-2), ενώ στους τελικούς του FA Cup και του EFL Cup η Λίβερπουλ πήρε και τους δύο τίτλους επικρατώντας στα πέναλτι!
  • Δύο σερί ήττες στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος μετράει η Λίβερπουλ (3-0-2).
  • Στο «Άνφιλντ» η ομάδα του Κλοπ μετράει τρία διαδοχικά Goal/Goal στο πρωτάθλημα.
  • Το Under 2.5 Γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 τελευταία της Τσέλσι στην Premier League.
  • Οι «μπλε» είναι χωρίς «διπλό» στο πρωτάθλημα στα τελευταία πέντε ματς (0-2-3).

Λίβερπουλ – Τσέλσι: Προγνωστικά 21/01/2023

Οριακό ματς και για τις δύο που ψάχνουν από κάπου να πιαστούν και να αρχίσουν να καλύπτουν το χαμένο έδαφος.

Με τις εμφανίσεις τους από το ξεκίνημα της σεζόν ούτε για τη Λίβερπουλ, αλλά ούτε για την Τσέλσι μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά… Για αυτό ίσως το σετ αποδόσεων να έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο, ακόμη κι αν μιλάμε για ντέρμπι, ακόμη κι αν η Τσέλσι αδυνατεί να βγάλει «διπλό» στο πρωτάθλημα.

Η Λίβερπουλ με τη μόνιμη κούραση που κουβαλάει, την έλλειψη λύσεων στο ρόστερ, εμφανίζει σταθερά προβληματική εικόνα, που δεν είναι απίθανο να εκμεταλλευτούν οι «μπλε».

ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ FUN BET TO ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟ 3.90 ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΣΤΗ NOVIBET

Με τη Λίβερπουλ να είναι σχεδόν βέβαιο πως στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει προβλήματα φρεσκάδας το παιχνίδι δεν αποκλείεται να πάρει μορφή ροντέο.

ΧΡΟΝΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΚΟΛ 75’-90+ ΣΤΟ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Λίβερπουλ – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

liverpool chelsea6 novibet

Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 21/01/2023

Παραμένουν τα ερωτηματικά με την κατάσταση του Νούνιες που δεν ήταν έτοιμος κόντρα στη Γουλβς. Μετρά αντίστροφα ο Φαν Ντάικ, ενώ παραμένουν εκτός οι Αρτούρ, Ντίας, Ζότα και Φιρμίνο.

Δεν αποκλείεται να ενισχύσει το κέντρο του και να παίξει πιο συγκρατημένα ο Γιούργκεν Κλοπ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Άρνολντ, Μάτιπ, Κονατέ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Αλκάνταρα – Κεϊτά, Σαλάχ, Γκάπκο

liverpool chelsea7 novibet

Τσέλσι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 21/01/2023

Σημαντική η επιστροφή του Ζοάο Φέλιξ, που αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του.

Δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο ο Μούντρικ, ενώ εξακολουθούν να είναι πολλές οι απουσίες για τον Πότερ, που θα διατηρήσει το 4-3-3 δίνοντας έμφαση στις αντεπιθέσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Αθπιλικουέτα, Τ. Σίλβα, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια – Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Κάλαχερ – Μάουντ, Χάβερτς, Φέλιξ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ