el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λίβερπουλ – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/02/2023

Ένα από τα σπουδαιότερα ζευγάρια της φάσης των «16» του Champions League ρίχνεται στη μάχη, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Ρεάλ (22:00)! Για τη μεγάλη αναμέτρηση στο «Anfield» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η φάση των νοκ-άουτ στο Champions League συνεχίζεται, με το ζευγάρι του περσινού τελικού να μονομαχεί αυτή τη φορά για ένα εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά.

Η Λίβερπουλ περιμένει τη Ρεάλ στο πρώτο «πιάτο» της μονομαχίας τους, με το πρώτο βήμα για την πρόκριση να είναι ζητούμενο για αμφότερες ενόψει της ρεβάνς στις 15/3 στη Μαδρίτη.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στην Αγγλία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Λίβερπουλ – Ρεάλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/02/2023

Δύο ομάδες που έχουν στόχο το τρόπαιο τίθενται αντιμέτωπες και μόνο μία εκ των δύο θα συνεχίσει τη διαδρομή της.

Στο «Anfield» διεξάγεται ο πρώτος αγώνας για τη φάση των «16», με το ζευγάρι του περασμένου Μαΐου στον τελικό, να καλείται να διασταυρώσει ξανά τα ξίφη του.

Τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Ρεάλ βρέθηκαν στην αφετηρία του «μαραθωνίου» έχοντας στόχο να φτάσουν ως το τέλος και το βάθρο των νικητών και πλέον αναζητούν μέσω του Champions League την επιτυχία της σεζόν.

Οι «κόκκινοι» του Κλοπ τρέχουν για να καλύψουν το χαμένο έδαφος στην Premier League ώστε να προλάβουν το «τρένο» της πρώτης τετράδας, ενώ ελπίδα τίτλου φέτος έχουν μόνο μέσω Ευρώπης, έχοντας αποχαιρετίσει Κύπελλο και Λιγκ Καπ.

Οι Μαδριλένοι του Κάρλο Αντσελότι από την πλευρά τους έχουν πανηγυρίσει ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ωστόσο στη La Liga έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου (σ.σ. 8 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα), με το Champions League να τους δίνει και φέτος τη δυνατότητα να έχουν και φέτος επιτυχημένη χρονιά.


Λίβερπουλ – Ρεάλ: Στατιστικά & Προϊστορία 21/02/2023

  • Μαζί οι δύο ομάδες μετρούν 20 κατακτήσεις Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League. Η Ρεάλ έχει 14 και η Λίβερπουλ 6.
  • Λίβερπουλ και Ρεάλ ήταν το ζευγάρι του περσινού τελικού της διοργάνωσης, με νικητές τους Μαδριλένους (1-0) με το γκολ του Βινίσιους (58’).
  • Άλλες δύο φορές αναμετρήθηκαν σε τελικό. Το 1981 επικράτησε η Λίβερπουλ (1-0) και το 2018 η Ρεάλ (3-1).
  • Σε συνολικά 9 αναμετρήσεις τους στη διοργάνωση η Λίβερπουλ έχει 3 νίκες, η Ρεάλ 5 και μία φορά έχουν αναδειχθεί ισόπαλες.
  • Στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, προέρχονται από εκτός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ (0-2). Η Λίβερπουλ επί της Νιουκάστλ και η Ρεάλ επί της Οσασούνα.
  • Στη φάση των ομίλων η Λίβερπουλ τερμάτισε 2η με 15 βαθμούς στον Α’ όμιλο, όσους και η Νάπολι (σ.σ. κρίθηκε στη διαφορά τερμάτων), με 5 νίκες και 1 ήττα.
  • Αντίστοιχα η Ρεάλ τερμάτισε 1η στον ΣΤ’ όμιλο με 13 βαθμούς, με 4 νίκες, 1 ήττα, 1 ισοπαλία.
  • Η Λίβερπουλ έκανε 3/3 νίκες στο «Anfield», με 6-1 τέρματα, ενώ εκτός έδρας και στις 3 αναμετρήσεις της είχε G/G.
  • Η Ρεάλ σε 4 εκ των 6 αγώνων της στον όμιλο είχε G/G.
  • Σε 49 αγώνες κόντρα σε ισπανικές ομάδες, οι «κόκκινοι» μετρούν 19 νίκες, 17 ήττες, 13 ισοπαλίες.
  • Σε 6 περιπτώσεις νοκ-άουτ γύρων, το ρεκόρ είναι 4-2 προκρίσεις υπέρ της Λίβερπουλ.
  • Αντίστοιχα οι «μερένχες» κόντρα σε αγγλικές ομάδες έχουν 20 νίκες, 15 ήττες, 12 ισοπαλίες.
  • Σε 8 περιπτώσεις νοκ-άουτ γύρων η «βασίλισσα» έχει προκριθεί 6 φορές κόντρα σε ομάδες από το Νησί.
  • Αμφότερες έχουν φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά τις δύο προηγούμενες σεζόν.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Champions League
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • H βαθμολογία της La Liga

 


Λίβερπουλ – Ρεάλ: Προγνωστικά 21/02/2023

Η αναμέτρηση στο Λίβερπουλ αναμένεται συγκλονιστική, με τις ισορροπίες να είναι λεπτές, καθώς και οι δύο ομάδες αναμένεται να είναι προσεκτικές, με πρωταρχικό στόχο να μην δεχθούν γκολ.

Αμφότερες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν, με το G/G να μπορούσε να είναι βασική επιλογή, ωστόσο θα προτιμήσουμε την ισοπαλία που έχει πιο πλούσια απόδοση.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ρεάλ σε άλλο ένα παιχνίδι θα στηρίξει πολλά στην ταχύτητα και την τεχνική του Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος που είχε κρίνει με δικό του γκολ τον τελικό στο Παρίσι, αναμένεται να βρει χώρο και στο «Anfield» και μπορεί να «χτυπήσει» την άμυνα της Λίβερπουλ.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Λίβερπουλ – Ρεάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Λίβερπουλ: Απουσίες & Ενδεκάδα 21/02/2023

Η νίκη στο «St. James’ Park» δεν επετεύχθη… αναίμακτα για τη Λίβερπουλ, καθώς ο Ντάργουϊν Νούνιες αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στον ώμο, με τον Ζότα να είναι βασικός υποψήφιος για το αρχικό σχήμα έναντι του Φιρμίνιο. Παράλληλα, ο νεαρός Ισπανός Μπάιτσετιτς που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, αναμένεται να είναι πρώτη φορά βασικός σε ευρωπαϊκό αγώνα. Στον πάγκο αναμένεται να βρίσκεται ο Τσιμίκας

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μπάιτσετιτς, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Σαλάχ, Χάκπο, Ζότα.

Ρεάλ: Απουσίες & Ενδεκάδα 21/02/2023

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν ήταν παρών στον αγώνα με την Οσασούνα, λόγω μυϊκού μικροτραυματισμού, ωστόσο δεν πρόκειται να χάσει τη μεγάλη αναμέτρηση στο «Anfield». Εκτός έμεινε ο Κρόος, εξαίτίας της ίωσης που αντιμετώπισε και τον κράτησε εκτός του αγώνα πρωταθλήματος, όπως και ο Τσουαμενί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Θεμπάγιος, Καμαβινγκά, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ