el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μακάμπι Xάιφα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 20/07/2022

Από τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο φετινό τους επίσημο παιχνίδι αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (Τετάρτη, 20:00) με βασικό στόχο να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο την ερχόμενη βδομάδα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν τοποθετήσει ψηλά τον πήχη και βασική τους φιλοδοξία είναι φέτος να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανάλογο στόχο έχει και η Μακάμπι Χάιφα, η οποία πέφτει στη «μάχη» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θέλει με το «καλημέρα» να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Μακάμπι Χάιφα και Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το παιχνίδι στο Ισραήλ παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Μακάμπι Xάιφα – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/07/2022

Η Μακάμπι Χάιφα κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στο Ισραήλ και η συγκεκριμένη επιτυχία την οδήγησε στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ισραηλινοί διψούν για διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και στοχεύουν στην μόλις 3η συμμετοχή τους στους ομίλους μετά το 2003 και το 2010. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρώτος δυνατός αντίπαλος και θα κληθούν να κάνουν υπέρβαση.

Την περασμένη σεζόν αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης από την Καϊράτ και στη συνέχεια κατάφερε να μπει στους ομίλους του Conference League. Στα γκρουπ της 3ης ευρωπαϊκής διοργάνωσης συγκέντρωσε 4 βαθμούς, σημειώνοντας μια νίκη με Σλάβια Πράγας (1-0) στη Χάιφα και με ισοπαλία (0-0) με τη Φέγενορντ.

Η Μακάμπι Χάιφα από το καλοκαίρι του 2020 βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Μπάρακ Μπακχάρ, ο οποίος έχει κυριαρχήσει στο Ισραήλ με 5 πρωταθλήματα τις τελευταίες επτά σεζόν. Ο 42χρονος προπονητής με καταγωγή από την Αργεντινή στο Ισραήλ δείχνει να το έχει… τερματίσει, όμως αναζητεί και ο ίδιος μια επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπακχάρ προτιμά να παίζει με τρεις επιθετικούς, όμως φημίζεται για τις εκπλήξεις που παρουσιάζει στους αντιπάλους και συχνά στο Ισραήλ τον χαρακτηρίζουν «απρόβλεπτο». Ο ίδιος διαχειρίζεται ένα μεγάλο ρόστερ, όμως γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους να κρατάει τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Η διοίκηση της Μακάμπι διατήρησε στο ρόστερ τους παίκτες κλειδιά που πέρυσι οδήγησαν την ομάδα στον τίτλο. Ο λόγους για τους Ομέρ Ατζίλι (εξτρέμ), Ντιν Ντέιβιντ (φορ), Τζάρον Τσέρι (μεσος) και το αχώριστο κεντρικό δίδυμο στην άμυνα, Μπόγκνταν Πλάνιτς και Σον Γκόλντμπεργκ.

Στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι η σημαντικότερη αποχώρηση ήταν αυτή του Χοσέ Ροντρίγκεθ (δεξί μπακ), ενώ αποκτήθηκε ο γνωστός μας από τη θητεία του στον Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν και ο επιθετικός Φράντζι Πιερότ από την Γκινγκάμπ. Για τον τελευταίο δαπανήθηκαν περίπου 2 εκατ. ευρώ με στόχο να ανεβάσει το επίπεδο στην κορυφή της επίθεσης.

Η Μακάμπι τον Ιούλιο έδωσε δύο φιλικά με Μαλίν και Φίτεσε και στα δύο ηττήθηκε με σκορ 1-0, ενώ έχασε το Super Cup του Ισραήλ στα πέναλτι απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο την Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι είναι κρίσιμο και σε περίπτωση που υποτιμήσει τη Μακάμπι θα μπει σε περιπέτειες. Οι πρωταθλητές υπερέχουν σε ποιότητα και εμειρία, όμως αυτό πρέπει να το δείξουν στο χορτάρι. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και οι λόγοι δεν είναι μόνο οικονομικοί.

Αναμφισβήτητα αφορούν και το πρεστίζ του συλλόγου, αφού τα τελευταία χρόνια οι φίλαθλοι και η διοίκηση είχαν συνηθίσει να βλέπουν την ομάδα τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες πέρυσι αποκλείστηκαν από τη Λουντογκόρετς στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς λιγκ και συνέχισαν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην ευρωπαϊκή λίστα για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα δήλωσε τους: Καρβάλιο, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Μανωλάς, Μασούρας, , Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζινκερνάγκελ, Αβιλα, Κουντέ.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ζητήσει από τους παίκτες του σοβαρότητα και ευελπιστεί ότι όσοι χρησιμοποιηθούν θα δώσουν το 100% και θα βγάλουν πάνω στο χορτάρι την υπεροχή και στον τομέα της εμπειρίας.

«Είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το δείξουμε. Τίποτα δεν θα μας χαριστεί και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από το πρώτο λεπτό», ήταν τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του.

Επιθετικά το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα συνδυάσει την ταχύτητα του Γιώργου Μασούρα με την εκτελεστική δεινότητα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Αμφότεροι στο παρελθόν έχουν κάνει αρκετές ζημιές σε αντίπαλες άμυνες και δεν πρόκειται να αφήσουν σε ησυχία την άμυνα της Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα θα αντιμετωπίσει στο γ’ προκριματικό γύρο τον Απόλλωνα Λεμεσού. Στο σενάριο του αποκλεισμού θα μετακομίσει στο Γιουρόπα Λιγκ για να παίξει μια εκ των Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μάρτινς τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Μακάμπι είναι μία ομάδα με ποιότητα και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να την αντιμετωπίσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε τα δύο παιχνίδια ως δύο τελικούς, είναι οι πρώτοι τελικοί που έχουμε μέχρι τους ομίλους και είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Ξέρουμε ότι η Μακάμπι είναι μία ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να μας πιέσει και να μας κάνει να προσαρμοστούμε εμείς στο παιχνίδι της. Αυτή είναι η δύναμή της, η πίεσή της και η καλά οργανωμένη άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι και επίσης ξέρουμε ότι μία συνθήκη που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι και η δυνατή έδρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί της».


Μακάμπι Xάιφα – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 20/07/2022

  • Στο μεγάλο «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Μακάμπι και Ολυμπιακό οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να σπάσουν και την αρνητική παράδοση που τους ακολουθεί κόντρα σε ομάδες από το Ισραήλ. Σε συνολικά έξι αναμετρήσεις με Χάποελ Μπερ Σεβά, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μακάμπι Χάιφα οι ερυθρόλευκοι μετρούν 1 νίκη (2-1), 2 ισοπαλίες (3-3, 0-0) και 3 ήττες (1-0, 1-0, 3-0) και συνολικά τρεις αποκλεισμούς. Μάλιστα, κόντρα στη Μάκαμπι Χάιφα είχαν πληγωθεί τη σεζόν 2002/03 στην φάση των ομίλων με ήττα (3-0) στο Ισραήλ και ισοπαλία στο Φάληρο (3-3).
  • 8 φιλικά έδωσε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασία ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν δύο νίκες απέναντι σε Φορτούνα Ντίσελντορφ (2-1) και Άλκμααρ (1-0). Σε τέσσερα παιχνίδι ηττήθηκαν με Ριντ (0-2), Μπίλεφελντ (1-3), Σάλτσμπουργκ (1-3), Αρη (1-2) και δύο αναμετρήσεις έληξαν ισοπαλία με Σλάβια Πράγας (1-1), Κρακοβία (0-0).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Μακάμπι Xάιφα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 20/07/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος για το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού σε μια δύσκολη έδρα. Οι «ερυθρόλευκοι» μπροστά στο πάθος της Μακάμπι θα αντιπαραθέσουν την ποιότητα και την εμπειρία τους.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί «κλειδί» για να του ανοίξει τον δρόμο προς την πρόκριση τον έλεγχο του ρυθμού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συνηθίσει να έχουν στα πόδια τους περισσότερη ώρα την μπάλα και δεν πρόκειται να αλλάξουν την αγαπημένη τους συνήθεια ούτε μέσα στο Ισραήλ. Στις βασικές αγορές της Novibet το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να μετουσιώσει το τρόπο παιχνιδιού του με γκολ.

ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

Στα Combo Bets υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και με δεδομένο ότι το ματς είναι κρίσιμο και θα κριθεί στις λεπτομέρειες επιλέξαμε

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ & UNDER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.90


Μακάμπι Xάιφα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/07/2022

Ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπάρακ Μπακχάρ, αρέσκεται σε εκπλήξεις και αναμένουμε ότι θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει με επιθετικό πλάνο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κοέν – Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουντ – Μοχάμεντ, Ζαντέρ, Τσέρι – Ατζίλι, Χαζίζα, Πιερότ (Ντέιβιντ)

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/07/2022

O Πέδρο Μαρτίνς καταλήγει στο σύστημα 4-3-3 με στόχο να πιέσει την αντίπαλο και να επιβάλει τον ρυθμό του. Εκτός μάχης τέθηκαν λόγω ενοχλήσεων οι Ανδρούτσος, Χασάν, Μπα και μπήκαν στην αποστολή οι Κουντέ και Άβιλα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βατσλίκ – Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού, Εμβιλά – Ζινγκερνάγκελ, Μασούρα, Ελ Αραμπί.

Διαιτητής ορίστηκε ο Γερμανός, Σάσα Στέγκεμαν.


Διαβάστε ακόμα… 

olympiacos afieroma novibet

Οι 10 Καλύτεροι Παίκτες του Ολυμπιακού Όλων των Εποχών

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ