el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας: Προγνωστικά, Ανάλυση 16/12/2023

Αποφασισμένη να «χτίσει» σερί και να μείνει κοντά στην κορυφή, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας (17:00) για την 17η αγωνιστική της Premier League.

O Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε ανάσες στους βασικούς του στο 3-2 επί του Ερυθρού Αστέρα και ελπίζει πως θα δει καλύτερη εικόνα από τους παίκτες του, οι οποίοι έμειναν μακριά από τα συνηθισμένα τους στάνταρ το τελευταίο διάστημα.

Στην άλλη μεριά, η Κρίσταλ Πάλας ψάχνει αντίδραση μετά από συνεχόμενες ήττες, όμως είναι ξεκάθαρο ότι το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο στο Μάντσεστερ.

Για το ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Συνεχίζεται η δράση στην Premier League!


Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας: Παρουσίαση, Ανάλυση 16/12/2023

Οι ανάσες στο αδιάφορο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα έλυσαν τα χέρια του Πεπ Γκουαρντιόλα, που έβλεπε την ομάδα του να παρουσιάζει αρκετά προβλήματα, τα οποία φυσικά έφεραν και αρνητικά αποτελέσματα.

Η ισοπαλία με την Τότεναμ (3-3) και η ήττα από την Άστον Βίλα (1-0) άφησαν την Σίτι στην 4η θέση, ενώ κόντρα στη Λούτον (2-1) χρειάστηκε ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, σε συνδυασμό με μεγάλη προσπάθεια για να αποφευχθεί η γκέλα.

Τώρα, η Σίτι είναι υποχρεωμένη να «χτίσει» σερί και το ματς με την Κρίσταλ Πάλας θεωρείται «must win». Βέβαια, η απουσία του Έρλινγκ Χάαλαντ (που είναι εξαιρετικά αμφίβολος) προκαλεί πονοκέφαλο στους γηπεδούχους, που θα παίξουν επίσης χωρίς τους Κέβιν Ντε Μπρούινε και Ζερεμί Ντοκού.

Στην άλλη μεριά, η Κρίσταλ Πάλας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό έχοντας στην… πλάτη της πέντε σερί ματς χωρίς τρίποντο και μία μόλις νίκη στα προηγούμενα εννιά παιχνίδια της. Έφτασε κοντά σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στη Λίβερπουλ, όμως και εκεί ηττήθηκε, αν και προηγήθηκε με 1-0 (τελικό σκορ 2-1).

Πολλά τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα αγωνιστούν χωρίς τον τιμωρημένο Τζόρνταν Αγιού και τους τραυματίες Τσεϊκ Ντουκουρέ, Εμπερέτσι Έζε, Ντιν Χέντερσον, Ρομπ Χόλντινγκ. Επίσης, εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Σαμ Τζόνστον και Ταϊρίκ Μίτσελ, που θα προσπαθήσουν να είναι διαθέσιμοι έστω και από τον πάγκο.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας: Προγνωστικά 16/12/2023

Ξεκάθαρο φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι, λόγω της ποιότητας και της κακής ψυχολογίας στη μεριά της Κρίσταλ Πάλας. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται πολλά επίπεδα πάνω από τους αντιπάλους της, οι οποίοι έχουν να διαχειριστούν αρκετές απουσίες.

Παρόλα αυτά, πρέπει να σημειωθεί πως η Σίτι δεν βρίσκεται στα καλύτερά της και η Πάλας, με αμυντική προσέγγιση, ίσως προκαλέσει προβλήματα στους γηπεδούχους.

Για το ματς στο Μάντσεστερ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.74 ΣΤΗ NOVIBET

Η Κρίσταλ Πάλας θα προσεγγίσει το ματς με διάθεση να περιμένει στην περιοχή της και η Σίτι, χωρίς πιθανότατα τον Χάαλαντ, ίσως δυσκολευτεί να βρει χώρους και εύκολα γκολ. Αν οι φιλοξενούμενοι «κρατήσουν» για μισή ώρα ή ένα ημίχρονο, τότε δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ.

NA ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΓΚΡΙΛΙΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.88 ΣΤΗ NOVIBET

O Άγγλος βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό το τελευταίο διάστημα και ψάχνει μία «δυνατή» εμφάνιση για να επανέλθει στο προσκήνιο και για να μπει στην εξίσωση του rotation. Η Σίτι έχει πάντως ανάγκη τον καλό Γκρίλις, ειδικά στο δεύτερο – και πιο κρίσιμο – μισό της σεζόν.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 16/12/2023

Η απουσία του Έρλινγκ Χάαλαντ αλλάζει εντελώς τα πλάνα του Γκουαρντιόλα, αφού ο Χούλιαν Άλβαρες θα μεταφερθεί στην κορυφή της επίθεσης. Έτσι, οι Σίτι θα παίξει με τέσσερις παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή, μπροστά από τον… ακλόνητο Ρόδρι. Επίσης, όλα δείχνουν πως ο Γκβάρντιολ θα παίξει σε θέση αριστερού μπακ.

Πολλά τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, που θα παίξουν σίγουρα χωρίς τους Αγιού, Έζε, Χέντερσον, Ντουκουρέ, Χόλντινγκ. Εξαιρετικά αμφίβολοι οι Μίτσελ, Τζόνστον, θα σφίξουν τα δόντια οι Λέρμα και Εντουάρ που χτύπησαν στο πρόσφατο ματς με τη Λίβερπουλ.

Μάντσεστερ Σίτι (4-1-4-1): Έντερσον – Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Γκβάρντιολ – Ρόδρι – Γκρίλις, Φόντεν, Κόβασιτς, Μπερνάρντο – Άλβαρες

Κρίσταλ Πάλας (4-3-3): Μάθιους – Γουόρντ, Γκουέχι, Άντερσεν, Κλάιν – Ρίτσαρντς, Αχαμάντα, Χιουζ – Ολίσε, Ματέτα, Σλουπ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ