el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 31/12/2022

Οι Άγγλοι παραδοσιακά ξεπροβοδίζουν το έτος με ποδόσφαιρο. Στην τελευταία μέρα του 2022 η Premier League έχει την τιμητική της και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον στο Etihad Stadium (17:00) αναμένεται να μας χαρίσει νέες συγκινήσεις.

Οι «πολίτες» διεκδικούν το πρωτάθλημα και είναι φαβορί, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα όπλα, αφού ψάχνουν πόντους για να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας.

Με 800+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της Σίτι απέναντι στην Έβερτον στην Premiere League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premiere League. 


Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/12/2022

Η Μάντσεστερ Σίτι καλείται μέσα στο γήπεδό της να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, προκειμένου να παραμείνει με αξιώσει στο κυνήγι της Άρσεναλ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος μετράει 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και από την εκκίνηση της σεζόν δεν έχει καταφέρει να πατήσει στην κορυφή. Οι «πόλιτες» βρίσκονται στη 2η θέση στο -5 από την Άρσεναλ και αυτό σημαίνει ότι μια εντός έδρας γκέλα «απαγορεύεται».

Πάντως, η Σίτι μετά την διακοπή του Μουντιάλ μοιάζει αγριεμένη και στόχος όλων είναι να μην βγάλει το πόδι από το γκάζι. Ενδεικτικά υπενθυμίζουμε ότι στο Λιγκ Καπ στις 22/12 Δεκεμβρίου νίκησε 3-2 τη Λίβερπουλ, ενώ την Τετάρτη (28/12) στην επανέναρξη της Premier League επικράτησε στην έδρα της Λιντς με σκορ 3-1. Ο συνήθης ύποπτος Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε δύο τέρμα, έφτασε συνολικά τα 20 γκολ και συνεχίζει να σπάσει τα κοντέρ στο «νησί».

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στάθηκε στα κατορθώματα του Νορβηγού στράικερ, λέγοντας: «Είναι ο Νο1 κίνδυνος για κάθε αντίπαλο. Ο Χάλαντ διψάει όχι μόνο για τα νούμερά του, αλλά επειδή θέλει η ομάδα να νικάει. Θεωρώ ότι μπορεί ακόμα καλύτερα».

Στην Έβερτον το κλίμα είναι διαφορετικό. Η βαθμολογική θέση της ομάδας (17η με 14 βαθμούς και 3-5-8) δεν είναι ικανή να σκορπίσει σε κανέναν χαμόγελα. Μάλιστα, ο προβληματισμός αυξήθηκε κατακόρυφα με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Premier League.

Τα «ζαχαρωτά» ηττήθηκαν στην έδρα τους από την Γουλβς με 1-2 και σ’ ένα ακόμη ματς επιβεβαίωσαν ότι διαθέτουν μια από τις χειρότερες επιθέσεις στην Αγγλία. Μάλιστα, η ήττα ήρθε, παρότι η Έβερτον άνοιξε το σκορ, ενώ δέχθηκε γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Με το τέλος της αναμέτρησης υπήρχαν κατεβασμένα κεφάλια στα αποδυτήρια και η απογοήτευση ήταν έκδηλη.

Ο προπονητής της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, με δεδομένο ότι και πέρυσι η ομάδα του πέρασε ανάλογες καταστάσεις ζήτησε από τους παίκτες του να μην απογοητευτούν. «Χάσαμε με τον πιο επίπονο τρόπο, όμως κρατάω και τα θετικά. Είχαμε κατά διαστήματα καλή απόδοση και δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες. Δυστυχώς χαλαρώσαμε στο τέλος και το πληρώσαμε.

Πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί στην τελική προσπάθεια. Όταν δεν καθαρίζεις το ματς τότε έρχεται η νευρικότητα και συχνά και το αρνητικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, πρέπει να πω ότι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Θα ήμουν ο πρώτος που θα το έλεγα αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, όμως στο τέλος όλα πήγαν στραβά για εμάς. Δεν το βάζουμε κάτω κοιτάμε μπροστά…».

Ολοκληρώνοντας ο Λάμπαρντ στάθηκε και στο ματς με την Σίτι: «Είναι ένα ματς πρόκληση για εμάς και είναι σημαντικό για τους παίκτες μου να δείξουν τι μπορουν να κάνουν κόντρα στους πρωταθλητές».


Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον: Στατιστικά & Προϊστορία 31/12/2022

  • Από ρεκόρ σε ρεκόρ πάει ο Χάαλαντ στην Premier League. Ο Νορβηγός επιθετικός της Σίτι με τα δύο τέρματα που πέτυχε κόντρα στη Λιντς έφτασε τα 20 γκολ και έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει το συγκεκριμένο επίτευγμα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Τα 20 γκολ ο Χάαλαντ τα πέτυχε σε 14 συμμετοχές και ξεπέρασε τον Κέβιν Φίλιπς που τη σεζόν 99/00 πέτυχε τα ίδια γκολ σε 21 συμμετοχές.
  • Σε 15 παιχνίδια στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι μετράει 11 Over και 4 Under, ενώ η Εβερτον σε 16 αγωνιστικές έχει 6 Over και 10 Under.
  • 50 φορές – ανεξαρτήτως έδρας- έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στην Premier League. Η Σίτι μετράει 23 νίκες, η Τότεναμ 18, ενώ 9 ματς έχουν λήξει ισοπαλία. Στο Μάντσεστερ η Σίτι έχει πανηγυρίσει 14 νίκες και η Εβερτον έχει νικήσει 7 φορές.
  • Από το 2016/17 έχει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα η Εβερτον από την Σίτι. Έκτοτε η Μάντσεστερ Σίτι μετράει 9 διαδοχικές νίκες!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Premier League.

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον: Προγνωστικά 31/12/2022

Από τις αμέτρητες αγορές που προσφέρει η Novibet για το παιχνίδι της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Η Σίτι θα κάνει κουμάντο στο παιχνίδι και η Έβερτον περιμένουμε να παίξει με αμυντική τακτική και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Οι «πολίτες» μετά τη χειμερινή διακοπή μετράνε δύο Goal/Goal σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Το show που προσφέρει ο Χάαλαντ στα γήπεδα της Premier League δεν έχει τελειωμό. Ο Νορβηγός στράικερ θα ταλαιπωρήσει την άμυνα της Έβερτον και αξίζει να ρισκάρουμε με την επιλογή

ΧΑΑΛΑΝΤ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

Η Σίτι δεν μπορεί να χαλαρώσει, αφού κυνηγάει την Άρσεναλ στην κορυφή της βαθμολογία. Γι’ αυτό το λόγο αξίζει να κοιτάξουμε τις δελεαστικές επιλογές στα Combo Bets

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΤΙ & OVER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Ατλέτικο – Έλτσε έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


mancity tottenham4 novibet

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 31/12/2022

Το ρόστερ του Πεπ Γκουαρδιόλα διαθέτει αμέτρητες επιλογές και ο προπονητής της Σίτι θα πάει με τη συνταγή που του έφερε τις νίκες την τελευταία βδομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Ακέ, Ακάνζι, Στόουνς, Κανσέλο – Ρόντρι, Γκίντογαν, Ντε Μπρόινε – Μάχρεζ, Γκρίλις, Χάαλαντ.

Έβερτον: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 31/12/2022

Ο Φρανκ Λάμπαρντ είδε τους παίκτες του να δημιουργούν φάσεις, αλλά να μην καθαρίσουν το ματς με τη Γουλβς. Η μπάλα τους τιμώρησε στο τέλος. Το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει τον Τάουνσεντ (εξτρέμ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ – Μικολένκο, Ταρκόφσκι, Μίνα, Πάτερσον – Ονάνα, Ιβόμπι, Γουέγε – ΜακΝιλ, Γκόρντον, Μοπέ.


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ