el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 16/03/2024

Σπουδαία αναμέτρηση υπόσχονται Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ στην προημιτελική φάση του FA Cup! Το Σάββατο (19:30) στο «Etihad Stadium» οι δύο ομάδες διεκδικούν ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση με προορισμό το Wembley.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στους «8» του FA Cup γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Δεν σταματά η δράση στα FA Cup

 


Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 16/03/2024

Μεγάλο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να διεκδικούν ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του FA Cup. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακουλουθεί παράταση και πέναλτι, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ρεβάνς στην αντίπαλη έδρα όπως γινόντας στις προηγούμενες φάσεις του Κυπέλλου.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλος της. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται σε εξαιρετικό momentum. Συγκεκριμένα τρέχει αήττητο σερί 21 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις και είναι μέσα σε όλους τους στόχους της.

Την Κυριακή οι Πρωταθλητές Αγγλίας έμειναν στο 1-1 απέναντι στην Λίβερπουλ και παραμένουν στο -1 από την κορυφή της βαθμολογία στην Premier League. Η Σίτι στην περασμένη φάση του FA Cup απέκλεισε με «περίπατο» (2-6) την Λούτον, ενώ είχε προηγηθεί πρόκριση εις βάρος της Τότεναμ (0-1) μέσα στο Λονδίνο.

Επιθετικά η ομάδα του Γκουαρδιόλα στηρίζεται στον Χάαλαντ, ο οποίος φέτος σε 33 εμφανίσεις έχει σκοράρει 29 γκολ. Τα 5 ήταν με την Λούτον στην περασμένη φάση του Κυπελλου!

Στα αγωνιστικά, εκτός είναι οι Έντερσον, Γκρίλις και αμφίβολος είναι ο Κέβιν Ντε Μπρίνε.

Η Νιούκαστλ ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και μια σπουδαία πρόκριση για να καλύψει τις ανορθογραφίες της Premier League.

Οι «ανθρακωρύχοι» βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς και την Δευτέρα ηττήθηκαν 3-2 από την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Το τεχνικό επιτελείο αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα σε όλες τις γραμμές, ενώ η Νιούκαστλ στην περασμένη φάση του FA Cup απέκλεισε την Μπλάκμπερν στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Έντι Χόου δεν υπολογίζει σ’ ‘ενα ακόμη κμβικό ματς τους Γουίλσον, Ζοέλιντον, Ποπ, Τρίπιερ, Τονάλι.

Σιτι και Νιούκαστλ φέτος έχουν συναντηθεί δύο φορές. Στo Λιγκ Καπ Αγγλίας η Νιούκαστλ νίκησε 1-0, ενώ στις αρχές Ιανουαρίου στην Premier League η Σίτι επικράτησε με 3-2 «St James’ Park».

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ: Προγνωστικά 16/03/2024

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σίτι και Νιούκαστλ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της novibet.

Περιμένουμε ανοιχτό ματς. Η Μάντσεστερ Σίτι μέσα στην έδρα της πατάει το γκάζι και δεν πρόκειται να αφήσει τους φιλοξενούμενους να ελέγξουν τον ρυθμό. Ο Χάαλαντ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, όμως αρκετά δραστήριος είναι και ο εξτρέμ Ζερεμί Ντοκού. Με τη Λίβερπουλ είχε δοκάρι.

ανυτιμε σκορερ ντοκου σε αποδοση 3.50

Η Νιουκαστλ διαθέτει υλικό για να βρει γκολ και έχει αποκτήσει σημείο αναφορά στη γραμμή κρούσης με την επιστροφή του Ισακ.

Να σκοραρουν και οι δυο ομαδεσ σε αποδοση 1.85

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές


ellada kazakhstan prognostika

Ελλάδα – Καζακστάν: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/03/2024

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ