el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Ανάλυση 16/08/2023

Ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος κρίνεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: Η Μάντσεστερ Σίτι και η Σεβίλλη (22:00) διασταυρώνουν τα ξίφη τους για ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και θέλουν να τηρήσουν τη… παράδοση που κάνει λόγο για εντυπωσιακά παιχνίδια στον θεσμό.

Η κάτοχος του Champions League Σίτι, που πέρσι ολοκλήρωσε τη σεζόν με ένα ιστορικό τρεμπλ, παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την κούπα, όμως η Σεβίλλη, που πέρσι κατέκτησε ακόμα ένα τρόπαιο στο Europa League, έχει αποδείξει ότι μπορεί να κυριαρχήσει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρώπη.

Για το μεγάλο ματς στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet ο τελικός του Σούπερ Καπ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Mάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη: Παρουσίαση, Ανάλυση 16/08/2023

Η χρονιά ξεκίνησε όπως… σταμάτησε πέρσι για τη Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε τη δουλειά κόντρα στη Μπέρνλι (3-0) και μπήκε με το δεξί στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Premier League.

Τώρα, η πρόκληση του Σούπερ Καπ βρίσκεται λίγες ώρες μακριά και είναι ξεκάθαρο ότι οι «Πολίτες» θα παίξουν στο «Γ.Καραϊσκάκης» με την ταμπέλα του μεγάλου φαβορί. Βέβαια, η Σίτι θα παραταχθεί «πληγωμένη» στο Φάληρο, αφού ο Κέβιν Ντε Μπρούινε χτύπησε στο ματς με τη Μπέρνλι και όλα δείχνουν πως θα μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης.

«Καμπανάκι» χτύπησε και ο Ρόδρι, που δήλωσε δημόσια πως δεν θα αντέξει άλλη σεζόν με 60+ ματς στα… κόκκινα και ο Γκουαρντιόλα σκέφτεται ήδη τρόπους για να «ανοίξει» το ροτέισον.  Για παράδειγμα, οι Άλβαρες και Λιούις πήραν φανέλα βασικού στην 1η αγωνιστική της Premier League, ο Πάλμερ έπαιξε ως αλλαγή και στην εξίσωση μπήκε και η τελευταία μεταγραφή της Σίτι, ο Γιόσκο Γκβάρντιολ.

Στην αντίπερα όχθη, η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Σεβίλλη, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από τη Βαλένθια με 2-1 στην πρεμιέρα της La Liga.

Οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί και έκαναν ευκαιρίες, όμως παρουσίασαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα και τελικά το πλήρωσαν με μία ήττα εκτός προγράμματος. Το κακό ήταν διπλό για τους Σεβιγιάνους, που παρατάχθηκαν με όλους τους βασικούς και δεν άφησαν κανέναν πρωτοκλασάτο εκτός ενδεκάδας για να είναι φρέσκος ενόψει του τελικού με τη Σίτι.

Για το μεγάλο ματς δεν υπολογίζονται οι Μαρκάο και Νιανζού, που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς.


Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη: Προγνωστικά 16/08/2023

Τελικός με ξεκάθαρο φαβορί και ισχυρό αουτσάιντερ. Η Σίτι έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο για την κούπα, όμως κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποτιμήσει τη Σεβίλλη, που βρίσκεται δίκαια στις κορυφαίες ομάδες των τελευταίων ετών με βάση τους τίτλους.

Για το μεγάλο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΣΙΤΙ ΚΑΙ OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Η εξαιρετική επιθετική λειτουργία της Σίτι, τα αμυντικά προβλήματα της Σεβίλλης και ο… χαρακτήρας του ματς οδηγούν σε ματς με υψηλό τέμπο και αρκετά γκολ. Η Σίτι μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της και να φτάσει σε ακόμα μία κούπα τα τελευταία χρόνια.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΣΕΒΙΛΛΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Θεωρείται δεδομένο ότι οι Ισπανοί θα περιμένουν στο δικό τους μισό και θα επιστρατεύσουν το Physical game. Η Σίτι δεν… φημίζεται για το δυναμικό της παιχνίδι και η Σεβίλλη είναι σε θέση να πάρει την πρωτιά στις κίτρινες κάρτες.

city-sevilla-prognostika-novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 16/08/2023

Η απουσία του Κέβιν Ντε Μπρούινε αλλάζει εντελώς τα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος έχασε τον κινητήριο μοχλό του στη μεσαία γραμμή. Ο Ματέο Κόβασιτς αναμένεται να πάρει τη θέση του και ίσως δούμε και τον Γιόσκο Γκβάρντιολ ως βασικό στην τριάδα της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, η Σεβίλλη θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και με έναν φορ.

Μάντσεστερ Σίτι (3-2-4-1): Έντερσον – Ακάντζι, Άκε, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Στόουνς – Μπερνάρντο, Κόβασιτς, Φόντεν, Γκρίλις – Χάαλαντ

Σεβίλλη (4-2-3-1): Μπόνο – Νάβας, Μπαντέ, Γκούντελι, Ακούνια – Φερνάντο, Ράκιτιτς – Σούσο, Σόου, Λαμέλα – Εν Νεσίρι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ