el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 19/01/2023

Μεγάλο ματς στο «Etihad» με τη Μάντσεστερ Σίτι να φιλοξενεί την Τότεναμ σε εξ αναβολής αναμέτρηση από την 7η αγωνιστική της Premier League.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στα τοπικά ντέρμπι του Μάντσεστερ και του Λονδίνου και το κλίμα στις τάξεις τους δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Οι «πολίτες» ηττήθηκαν με ανατροπή στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Γιουνάιτεντ (2-1) και κινδυνεύουν να χάσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί βρίσκεται  η Άρσεναλ, που «άνοιξε» τη διαφορά της ύστερα από την άνετη νίκη της στην έδρα των «spurs», που ακόμη δεν μπορούν να «καθαρίσουν» την παρουσία τους στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και στο επόμενο Champions League.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τότεναμ για την 7η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/01/2023

Από τον… παράδεισο στην… κόλαση η Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στη Γιουνάιτεντ. Το γκολ του Γκρίλις στο 60ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, όμως η συνέχεια δεν ήταν αυτή που περίμενε. Οι «κόκκινοι διάβολοι» απάντησαν με ένα αμφιλεγόμενο τέρμα του Μπρούνο Φερνάντες στο 78’ και τέσσερα λεπτά αργότερα έφεραν τούμπα την κατάσταση με τον Ράσφορντ (82’).

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Καταλανός τεχνικός ήταν εκνευρισμένος τόσο για το γκολ της ισοφάρισης, όσο και για τη συνολική εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι. «Δεν με ενδιαφέρει ούτε η Premier League ούτε το Λιγκ Καπ. Έχουμε κερδίσει αρκετά, δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου. Δεν με ενδιαφέρουν από τη στιγμή που παίξαμε με αυτόν τον τρόπο. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με την Τότεναμ και προετοιμαζόμαστε αποκλειστικά για αυτό», είπε.

mancity tottenham2 novibet

Στη βαθμολογία της Premier League ήταν διπλό το κακό. Από τη μία η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στους 39 βαθμούς, από την άλλη η Τότεναμ δεν της έκανε τη χάρη και δεν μπόρεσε να βάλει «μπλόκο» στην Άρσεναλ που έφτασε τους 47 βαθμούς κι «άνοιξε» τη διαφορά στους 8 βαθμούς. Η σειρά αγώνων που ακολουθεί είναι εξαιρετικά κρίσιμη προκειμένου οι «πολίτες» να κρατηθούν σε επαφή με την κορυφή.

mancity tottenham3 novibet

Σε τραγωδία εξελίχθηκε και για την Τότεναμ το ντέρμπι του Λονδίνου στην έδρα της απέναντι στην Άρσεναλ (0-2). Πληρώνοντας το κάκιστο πρώτο ημίχρονο, όπου οι «κανονιέρηδες» την… έπνιξαν και σημείωσαν δύο γκολ (Γιορίς αυτ.14’, Έντεγκαρντ 36’) η ομάδα του Κόντε βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «spurs» ρίσκαραν περισσότερο, πίεσαν κι έφτιαξαν τις πρώτες ευκαιρίες τους στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Ράμσντεϊλ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι κι αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι.

«Η Άρσεναλ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, όπως και η Μάντσεστερ Σίτι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τώρα. Αυτές οι δύο παλεύουν για το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να δούμε τη θέση που θα πάρουμε στο τέλος. Είτε στο Champions League είτε στο Europa League. Είμαστε απογοητευμένοι από το τελευταίο αποτέλεσμα. Θέλαμε να δώσουμε τη νίκη στους οπαδούς μας. Πρέπει να συνεχίσουμε τώρα, όμως να θυμόμαστε πως δεν αρκεί όλες τις φορές απλά να προσπαθείς πολύ», ήταν τα λόγια του Κόντε.

mancity tottenham4 novibet

Στη βαθμολογία η Τότεναμ παραμένει μπλεγμένη αφού είδε τη διαφορά της από την 4η θέση να αυξάνεται στους τέσσερις βαθμούς ύστερα από τις νίκες των Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ. Έτσι, το εισιτήριο του Champions League εξακολουθεί να είναι ντέρμπι. Πάντως ακόμη κρατάει την τύχη στα χέρια της. Ακολουθεί τριάδα αγώνων «φωτιά» με δύο παιχνίδια κόντρα στη Σίτι κι ένα απέναντι στη Φούλαμ. Στη συνέχεια ηρεμεί κάπως με ματς απέναντι στη Λέστερ και τη Γουέστ Χαμ.

mancity tottenham5 novibet

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: Στατιστικά & Προϊστορία 19/01/2023

  • Ισορροπημένη η προϊστορία με 50 νίκες της Τότεναμ, 48 της Σίτι και 26 ισοπαλίες σε 124 παιχνίδια.
  • Πέρσι η Τότεναμ πήρε και τις δύο αναμετρήσεις απέναντι στη Σίτι (1-0, 2-3).
  • Τέσσερα σερί Goal/Goal στο «Etihad» για την Premier League μετράει η ομάδα του Γκουαρντιόλα.
  • Τρία διαδοχικά Over 3.5 Γκολ έχουν οι «spurs» εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: Προγνωστικά 19/01/2023

Το ματς έχει χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες. Η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να αντιδράσει μετά τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ και την ήττα στο ντέρμπι. Πετυχαίνει την Τότεναμ επίσης σε πολύ οριακή κατάσταση, όμως δείχνει να υπερέχει. Οι «spurs» μέσα σε όλα θα πρέπει να βελτιώσουν και την αμυντική λειτουργία τους στο «Etihad» όπου θα δεχτούν μεγάλη πίεση από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που αν βρει το έδαφος θα επιχειρήσει να φτιάξει την ψυχολογία της.

ΣΤΟ 1.91 ΤΟ COMBO BET 1 & OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

mancity tottenham6 novibet

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 19/01/2023

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δύσκολα θα αλλάξει πολλά πράγματα στην ενδεκάδα του σε σχέση με το ματς με τη Γιουνάιτεντ. Δεν θα ρισκάρουν με τη συμμετοχή του Στόουνς, ενώ το πρόβλημα στα στόπερ παραμένει λόγω της απουσίας και του Ρούμπεν Ντίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Ακανζί, Λαπόρτ, Κανσέλο – Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπ.Σίλβα – Γκρίλις, Μαχρέζ, Χάαλαντ

mancity tottenham7 novibet

Τότεναμ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 19/01/2023

Ερωτηματικό αποτελούν οι επιλογές του Αντόνιο Κόντε καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σκεφτόταν ένα πιο επιθετικό σχήμα. Στα θετικά η επάνοδος των Μπισουμά και Ριτσάρλισον, ενώ στο 100% πλησιάζει πλέον και ο Κουλουσέφσκι, που όμως ενδέχεται να προφυλαχτεί και να μην επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ – Χόιμπιεργκ, Μπισουμά, Πέρισιτς, Έμερσον – Σον

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ