el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση 06/12/2023

Μεγάλο ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό – και όχι μόνο – ενδιαφέρον στην Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τσέλσι (22:15) στην 15η αγωνιστική και το ματς, έστω και χωρίς την αίγλη ή την ποιότητα που το συνόδευε τα προηγούμενα χρόνια, συνοδεύεται με μεγάλο κίνητρο σε όλα τα επίπεδα για τους δύο αντιπάλους.

Στη μία μεριά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (24β.) που ψάχνει σταθερότητα και μία μεγάλη νίκη μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ (1-0) και την ισοπαλία με τη Γαλατασαράι (3-3) και στην άλλη η Τσέλσι (19β.), η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Μπράιτον (3-2) και να πλησιάσει τις θέσεις που προσφέρουν ευρωπαϊκή έξοδο.

Για το μεγάλο παιχνίδι στο Όλντ Τράφορντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Δεν σταματά η δράση στην Premier League!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Παρουσίαση, Ανάλυση 06/12/2023

Ένα μικρό διάστημα με συνεχόμενες νίκες σταμάτησε σε δύο κρίσιμα ματς για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ εμφάνισε τις γνωστές της αδυναμίες με παιδικά λάθη στην άμυνα και έλλειψη καθαρού μυαλού στην επίθεση, σε ένα  «παζλ» που οδήγησε στο 3-3 με την Γαλατασαράι και στην ήττα με 1-0 από τη Νιούκαστλ.

Μάλιστα, με το τελευταίο αποτέλεσμα, η Μάντσεστερ υποχώρησε στην 7η θέση με 24 βαθμούς και η κριτική στον Τεν Χαγκ «δυναμώνει», αφού τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν άλυτα. Επιπρόσθετα, υπάρχουν έντονα παράπονα για το γεγονός πως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν έχουν κερδίσει ούτε έναν πόντο κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα το τελευταίο διάστημα.

Βέβαια, η Γιουνάιτεντ έχει πληγωθεί αρκετά και από τις απουσίες, αφού παραμένουν εκτός δράσης οι πολύτιμοι Καζεμίρο, Λισάντρο Μαρτίνεζ, όπως επίσης και οι Κρίστιαν Έρικσεν, Μέισον Μάουντ, Τζόνι Έβανς και Τάιλερ Μαλάσια. Με βάση τα δεδομένα, ο νεαρός Μάινο θα μείνει στην βασική ενδεκάδα και θα παίξει στα χαφ, ενώ η τριάδα των Ράσφορντ, Χόιλουντ και Γκαρνάτσο δεν αλλάζει στην επίθεση.

Μετά από ένα διάστημα με πολλά ups and downs, η Τσέλσι πήρε μεγάλη ανάσα με την σπουδαία νίκη επί της Μπράιτον (3-2). O Έντσο Φερνάντες σκόραρε δύο φορές και έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε μία γενικά καλή εμφάνιση, πάντα με βάση τον αντίπαλο και τις πολλές απουσίες.

Οι Λονδρέζοι έφτασαν τους 19 βαθμούς και πλησίασαν τις θέσεις που προσφέρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν, όμως ψάχνουν σταθερότητα και μία μεγάλη νίκη, ώστε να ανέβουν κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.

Εκτός δράσης ο τιμωρημένος Κόνορ Γκάλαχερ, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς της Τσέλσι, ενώ στα «πιτς» βρίσκονται επίσης οι Μάλο Γκούστο, Κρίστοφερ Ενκουνκού, Ρομέο Λάβια, Γουέσλι Φοφανά, Κάρντι Τσουκουεμέκα, Τρέβο Τσαλομπά και Μπεν Τσίλγουελ, Αντίθετα, επιστρέφουν οι Ρις Τζέιμς και Μαρκ Κουκουρέγια, που εξέτισαν τις ποινές τους.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Προγνωστικά 06/12/2023

Αμφίρροπο το ντέρμπι στο Όλντ Τράφορντ. Οι δύο ομάδες διαθέτουν σίγουρα παίκτες με μεγάλη ποιότητα σε ατομική επίπεδο, όμως, παράλληλα, αντιμετωπίζουν αρκετά θέματα σε ό,τι αφορά την ομαδική λειτουργία, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Επίσης, η έλλειψη σταθερότητας και το αρνητικό κλίμα από τα παράπονα των φιλάθλων επηρεάζουν την συνολική εικόνα και σίγουρα δεν μπορεί να ειπωθεί πως μία από τις δύο είναι το φαβορί. Σίγουρα η Μάντσεστερ έχει τον πρώτο λόγω έδρας, όμως η Τσέλσι μπορεί να φύγει με το διπλό «πατώντας» πάνω στα προβλήματα των γηπεδούχων.

Για το ματς στο Όλντ Τράφορντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το «μηδέν» και να αποφύγουν μία ήττα που θα τους κρατήσει σε καθεστώς γκρίνιας και αποδοκιμασιών. Το τέμπο ίσως μείνει σε χαμηλές στροφές και αυτό θα επηρεάσει τη ροή και την έκβαση της αναμέτρησης. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί πως πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έμειναν στην ισοπαλία και στο Under 2.5 γκολ.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 06/12/2023

Πολλές οι απουσίες για την Γιουνάιτεντ, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Καζεμίρο, Μαρτίνεζ, Μάουντ, Έρικσεν, Έβανς και Ντιαλό. Φυσικά, δεν υπολογίζεται ο Τζέιντον Σάντσο.

Ο νεαρός Μάινο έχει εντυπωσιάσει και θα μείνει στην ενδεκάδα, ενώ θα επιστρέψει ως βασικός ο Χοίλουντ. Ο Σο θα παίξει στην αριστερή πλευρά της άμυνας, «σίγουροι» οι Ονάνα, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Γουάν Μπισάκα, ΜακΤόμινει, Μπρούνο, Ράσφορντ και Γκαρνάτσο.

Με συνταγή Μπράιτον θα παίξει η Τσέλσι και στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ. Μοναδική αλλαγή ο Πάλμερ, που θα παίξει στη θέση του τιμωρημένου Γκάλαχερ. Επίσης, η επιστροφή του Τζέιμς θα «μεταφέρει» τον Ντισασί στο κέντρο της άμυνας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ονάνα – Γουάν Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Σο – ΜακΤόμινεϊ, Μάινο – Ράσφορντ, Φερνάντες, Γκαρνάτσο – Χοίλουντ

Τσέλσι (4-2-3-1): Σάντσες – Τζέιμς, Ντισασί, Σίλβα, Κόλγουιλ – Καϊσέδο, Φερνάντες – Στέρλινγκ, Πάλμερ, Μούντρικ – Τζάκσον

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ