el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μαν. Σίτι – Μαν. Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/10/2022

Ώρα ντέρμπι στο Μάντσεστερ. Η Σίτι υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ στο «Etihad» στο δεύτερο τοπικό ντέρμπι για την 9η αγωνιστική της Premier League, αφού στο πρόγραμμα υπάρχει και το Άρσεναλ – Τότεναμ.

Σε γενικές γραμμές και οι δύο ομάδες πήγαν στη διακοπή με καλό κλίμα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έκλεισε με τρεις σερί νίκες. Οι δύο ήταν για το Champions League, όπου από νωρίς έβγαλε «σκούπα» στον όμιλό της με τα «τρίποντα» κόντρα σε Σεβίλλη και Ντόρτμουντ, ενώ έκλεισε τις υποχρεώσεις της με «σβηστό» 0-3 στην έδρα της Γουλβς για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ λόγω των αναβολών ύστερα από τις τελετές για την κηδεία της βασίλισσας Ελισσάβετ έχει να αγωνιστεί στην Premier League σχεδόν ένα μήνα (04/09), όταν νίκησε 3-1 την Άρσεναλ στο ντέρμπι και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της στα τέσσερα ματς. Στη συνέχεια έγραψε μία ήττα και μία νίκη στο Europa League κόντρα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σέριφ αντίστοιχα.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Μαν. Σίτι – Μαν. Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/10/2022

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βλέπει τα πράγματα στο πρώτο σετ αγώνων της σεζόν να πηγαίνουν σχετικά καλά για την ομάδα του. Είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή στη βαθμολογία της Premier League, στο Champions League δείχνει πως θα έχει ένα εύκολο πέρασμα από τον όμιλό της ενώ παράλληλα η είσοδος του Έρλινγκ Χάαλαντ στην επιθετική μηχανή της ομάδας έχει θεαματικά αποτελέσματα.

mancity manutd2 novibet

Τώρα ο Καταλανός τεχνικός θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και να οδηγήσει την ομάδα του στη διακοπή για το Μουντιάλ. Συνεπώς όλο το βάρος πέφτει στον αγωνιστικό ρυθμό, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επηρεαστεί από το break των εθνικών ομάδων.

Είναι βέβαιο πως παρότι μιλάμε για ντέρμπι δεν θα αλλάξει τον αγωνιστικό προσανατολισμό που ακολουθεί η ομάδα του ειδικά στα παιχνίδια μέσα στο «Etihad». H Μάντσεστερ Σίτι θα βάλει ένταση στο παιχνίδι της και θα πιέσει ψηλά προσπαθώντας να «κόψει» την ανάπτυξη της Γιουνάιτεντ, που άλλωστε ακόμη δείχνει να αντιμετωπίζει θέματα στο build-up.

mancity manutd3 novibet

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ήδη έφερε εις πέρας την πρώτη μίνι-δοκιμασία στον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Ανέτρεψε τα προγνωστικά και παρά το τραγικό ξεκίνημα με τις απανωτές ήττες από Μπράιτον και Μπρέντφορντ δείχνει να «γύρισε το χαρτί».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν στη διακοπή με τέσσερις σερί νίκες, οι δύο μάλιστα ήταν στα ντέρμπι κόντρα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ και σαφώς το πιο σημαντικό ήταν πως πήραν και πάλι αυτοπεποίθηση. Πάνω σε αυτό τον άξονα είναι δεδομένο πως θέλει να χτίσει και ο Ολλανδός τεχνικός που θέλει να περάσει στην ομάδα του τη χαμένη νοοτροπία νικητή.

mancity manutd4 novibet

Αν για κάτι μπορεί να αγχώνεται ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ είναι ο ρυθμός της ομάδας του, καθώς οι διακοπές στην Premier League λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ, επηρέασαν το πρόγραμμα της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι χωρίς παιχνίδι πρωταθλήματος από το ντέρμπι με τους «κανονιέρηδες» στις 4 Σεπτεμβρίου. Από τότε έδωσαν ακόμη δύο ματς μέχρι τη διακοπή για το Europa League. Αρχικά ηττήθηκαν στην πρεμιέρα των ομίλων εντός έδρας 0-1 από τη Σοσιεδάδ και στην επόμενη αγωνιστική επικράτησαν 2-0 στη Μολδαβία απέναντι στη Σέριφ.

mancity manutd5 novibet


Μαν. Σίτι – Μαν. Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία 02/10/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 127 φορές με την παράδοση να είναι υπέρ της Γιουνάιτεντ που μετράει 55 νίκες, έναντι 39 της Σίτι, ενώ τα υπόλοιπα 33 ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή.
  • Το 2/2 έκανε στα περσινά μεταξύ τους παιχνίδια η Μάντσεστερ Σίτι (0-2, 4-1)
  • Μόνο νίκες (4/4) μετράει στο «Etihad» φέτος σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με το Over 3.5 Γκολ να επιβεβαιώνεται σε τρεις περιπτώσεις.
  • Δύο σερί χατ-τρικ έχει στο «Etihad» o Χάαλντ στην Premier League.
  • Τέσσερις σερί νίκες έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα
  • Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έχει πάρει και δύο ντέρμπι που έχει δώσει μέχρι στιγμής φέτος (Λίβερπουλ 2-1, Άρσεναλ 3-1).
  • Δύο σερί «διπλά» μετρούν οι «κόκκινοι διάβολοι» με Ακριβές Σκορ 0-1.

Μαν. Σίτι – Μαν. Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 02/10/2022

Και οι δύο ομάδες έκλεισαν με θετικό πρόσημο, όμως κοιτώντας τις δυνατότητές τους τα κυβικά τους είναι διαφορετικά και η Σίτι έχει σωστά το πλεονέκτημα. Το ματς θα εξαρτηθεί από τις επιλογές της Γιουνάιτεντ σε τακτικό επίπεδο και στον τρόπο που θα προσπαθήσει να αποφύγει το ασφικτικό πρέσινγκ που θα δεχτεί. Επειδή όμως σε αυτό το κομμάτι μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει πείσει δεν αποκλείεται η Σίτι να πετύχει από νωρίς το στόχο της με ένα γρήγορο γκολ.

Η ΣΙΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1.82 ΣΤΗ NOVIBET

Από εκεί και πέρα ένα γρήγορο γκολ δεν αποκλείεται να «ανοίξει» αρκετά το παιχνίδι και να δούμε αρκετά γκολ και θέαμα και από τις δύο πλευρές.

ΤΟ GG & Over 2.5 ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

mancity manutd6 novibet

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/10/2022

Η «κατάρα» με τα προβλήματα τραυματισμών στα στόπερ συνεχίζεται για τον Πεπ Γκουαρντιόλα που «πονοκεφαλιάζει» μονίμως για τις συγκεκριμένες θέσεις.

Αυτή τη φορά θα έχει off τον Τζον Στόουνς, που τραυματίστηκε στο ματς της Αγγλίας κόντρα στη Γερμανία. Από την άλλη επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό Λαπόρτ, ωστόσο, από τη στιγμή που του λείπουν λεπτά συμμετοχής όλα δείχνουν πως οι Ρούμπεν Ντίας και Μανουέλ Ακανζί θα διατηρηθούν μπροστά από τον Έντερσον. Επιστροφή και για τον Κάιλ Γουόκερ, που μαζί με τον Κανσέλο θα συμπληρώσουν την τετράδα της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή, ο Καταλανός λογικά θα διατηρήσει την τριάδα των Σίλβα, Ρόδρι και Ντε Μπρόινε, ενώ στην επίθεση οι Γκρίλις και Φόντεν είναι οι επικρατέστεροι για το δίδυμο πίσω από τον Χάαλαντ στο 4-3-3 των γηπεδούχων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακανζί, Κανσέλο – Ρόδι, Ντε Μπρόινε, Σίλβα – Φόντεν, Γκρίλις, Χάαλαντ

mancity manutd7 novibet

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/10/2022

Ο Έρικ Τεν Χάγκ βλέποντας τον Μάρκους Ράσφορντ να χάνει τη μάχη με τον χρόνο όπως όλα δείχνουν θα εμπιστευτεί πιθανότατα τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή της επίθεσης της Γιουνάιτεντ.

Από εκεί και πέρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Χάρι Μαγκουάιρ ουσιαστικά δεν επηρεάζει τα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού, καθώς έχει καθιερώσει το δίδυμο των Βαράν και Μαρτίνες στο κέντρο της άμυνας.

Τέλος, από την προσέγγιση του τεχνικού της ομάδας θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του ΜακΤόμινεϊ στο αρχικό σχήμα διεκδικώντας μία από τις θέσεις στη μεσαία γραμμή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια – Κασεμίρο, Φερνάντες, Έρικσεν – Σάντσο, Άντονι – Ρονάλντο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ