el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 19/10/2022

Ματσάρα στο «Όλντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Τότεναμ (22:15) στο ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

Από διαφορετικά αποτελέσματα μέσα στο σαββατοκύριακο προέρχονται οι δύο ομάδες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στη Νιουκάστλ. «Κόλλησε» στο 0-0 στο «Όλντ Τράφορντ» και έχασε έδαφος στην προσπάθειά της να πλησιάσει την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Από την πλευρά της, σε ακόμη ένα ματς η Τότεναμ εκμεταλλεύτηκε το «όπλο» της έδρας και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου επικρατώντας 2-0 απέναντι στην Έβερτον.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ για τη 12η αγωνιστική της Premier Legem γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Premier League!

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/10/2022

Για ακόμη μία φορά στη σεζόν η Γιουνάιτεντ έχασε την ευκαιρία να κερδίσει περισσότερες ημέρες ηρεμίας και παράλληλα βαθμούς, που στο τέλος της φετινής της προσπάθεια μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά χρήσιμοι. Το 0-0 με τη Νιουκάστλ στο «Όλντ Τράφορντ» έκανε μεγάλη ζημιά στη βαθμολογία της Premier League, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» είδαν την Τσέλσι να ξεφεύγει και να απομακρύνονται από την πρώτη 4άδα.

manutd tottenham2 novibet

Έτσι οι απαιτήσεις στο δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει την ομάδα γίνονται ακόμη μεγαλύτερες. Ο Έρικ Τεν Χαγκ καλείται να διαχειριστεί με χειρουργικές κινήσεις μία εβδομάδα με απανωτά ντέρμπι. Το πρώτο κόντρα στην Τότεναμ εντός και το δεύτερο το ερχόμενο Σάββατο στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι.

Ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας σε γενικές γραμμές έδειξε να πιστεύει πως η ομάδα του βρίσκεται στο σωστό δρόμο παρά το 0-0 κόντρα στη Νιουκάστλ. «Τους διασπάσαμε, αλλά δεν τους σκοτώσαμε. Είχαμε ευκαιρίες μέσα στις 15 τελικές προσπάθειες που κάναμε. Είμαι σίγουρος πως οι επιθετικοί μας θα σκοράρουν πολλά γκολ», τόνισε μεταξύ άλλων.

manutd tottenham3 novibet

Η Τότεναμ όταν αγωνίζεται στην έδρα της είναι… λίρα εκατό! Το απέδειξε και κόντρα στην Έβερτον συνεχίζοντας με το απόλυτο σε όλες τις διοργανώσεις στο σπίτι της (7/7). O Αντόνιο Κόντε και οι παίκτες του διαχειρίστηκαν εξαιρετικά ένα παιχνίδι το οποίο ήταν αρκετά οριακό. Δείχνοντας πίστη στο πλάνο τους και με όπλο τη συγκέντρωσή τους βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με το πέναλτι του Χάρι Κέιν στο 59ο λεπτό και έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού «κλείδωσαν» το τρίποντο στο φινάλε με τέρμα του Χόμπιεργκ (86’).

manutd tottenham4 novibet

Οι τρεις βαθμοί που μπήκαν στο… σακούλι ήταν πολύ σημαντικοί για τους «spurs». Κρατήθηκαν στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ αλλά και στο +4 από την 4η θέση και την Τσέλσι, που επίσης νίκησαν το σαββατοκύριακο, ενώ έπιασαν στη 2η θέση της βαθμολογίας της Premier League την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ηττήθηκε στο «Άνφιλντ». Αμέσως μετά το «Όλντ Τράφορντ» οι Λονδρέζοι έχουν σχετικά βατό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουν Νιούκαστλ (εντός) και Μπρέντφορντ (εκτός) μέχρι το επόμενο ντέρμπι, το οποίο είναι εντός έδρας απέναντι στη Λίβερπουλ.

To κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και φυσικά άπαντες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημά τους. Μάλιστα με τη νίκη απέναντι στη «ζαχαρωτά» έφτασαν τους 23 βαθμούς ύστερα από 10 αγωνιστικές και έκαναν την καλύτερή τους εκκίνηση στα 30χρόνια στην Premier League. Έτσι ξεπέρασαν την επίδοση της ομάδας του Χάρι Ρέντναπ τη σεζόν 2011/12.

«Ναι, οι 23 πόντοι σε δέκα ματς είναι ένας καλός αριθμός, που αν μου τον δίνατε να τον υπογράψω στο ξεκίνημα της χρονιάς πιθανότατα θα το έκανα. Η αλήθεια είναι όμως ότι μου αρέσει να κερδίζω κάθε ματς και θα ήθελα να είχα 30 βαθμούς! Πρέπει να μην ξεχνάμε πως το σημαντικό είναι το πώς θα τερματίσουμε», είπε μεταξύ άλλων για την εκκίνηση της ομάδας του ο Ιταλός τεχνικός.

manutd tottenham5 novibet

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: Στατιστικά & Προϊστορία 19/10/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 155 φορές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επικρατήσει τις 83, η Τότεναμ έχει 40 νίκες, ενώ 32 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Αήττητοι στα τελευταία τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ (3-1-0).
  • Τα 4/5 ματς  της Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» είναι Over 2.5 Γκολ
  • Τέσσερα ματς αήττητη με τρεις σερί νίκες είναι η Τότεναμ (3-1-0)
  • Δύο νίκες σε επτά ματς έχουν οι «spurs» μακριά απ’ το Λονδίνο φέτος (2-3-2)
  • Goal/Goal τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας της ομάδας του Κόντε στο πρωτάθλημα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: Προγνωστικά 19/10/2022

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αρκετά πιεσμένη σε σχέση με την αντίπαλό της στη βαθμολογία. Η Τότεναμ φυσικά και θέλει αποτέλεσμα για να παραμείνει δυναμικά στη μάχη του τίτλου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν πρόβλημα στο γκολ κόντρα στη Νιουκάστλ. Οι «spurs» μακριά από την έδρα τους φροντίζουν να κρατούν ένα πιο χαμηλό ρυθμό στις αναμετρήσεις τους. Με την κρισιμότητα του παιχνιδιού να είναι μεγάλη τόσο ο Τεν Χαγκ, όσο και ο Κόντε θα αποφύγουν επιλογές που εμπεριέχουν ρίσκο.

ΤΟ UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Η Γιουνάιτεντ ως γηπεδούχος θα πιέσει περισσότερο και με όπλο την έδρα της θα προσπαθήσει να στριμώξει τους Λονδρέζους.

ΤΟ OVER 5.5 KOΡΝΕΡ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπράιτον – Νότιγχαμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

manutd tottenham6 novibet


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/10/2022

Σημαντική η επιστροφή του ΜακΤόμινεϊ από τιμωρία, την ώρα που ο Κρίστιαν Έρικσεν ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος. Αν δεν τα καταφέρει ο Δανός, τη θέση δίπλα στον Κασεμίρο θα πάρει ο Σκωτσέζος μέσος. Στον πάγκο θα μείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον  Ράσφορντ να αγωνίζεται μόνος στην κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, αντίστροφα μετρούν για την επιστροφή τους οι Μαγκουάιρ και Μαρσιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Μαλασία – Κασεμίρο, ΜακΤόμινεϊ – Άντονι, Μπ.Φερνάντες, Σάντσο – Ράσφορντ

manutd tottenham7 novibet

Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/10/2022

Πρόβλημα προέκυψε στο ματς με την Τότεναμ με τον Ριτσάρλισον, που όλα δείχνουν πως θα μείνει εκτός. Με τον Κουλουσέφσκι να απέχει από το 100% και τον Λούκας Μόουρα να μην πείθει τον Κόντε, δεν αποκλείεται να δούμε τους «spurs» με κλασικό δίδυμο τους Κέιν και Σον στην επίθεση και με ενισχυμένη μεσαία γραμμή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Ντόχερτι – Χόμπιεργκ, Μπισουμά, Μπεντακούρ, Πέρισιτς – Σον, Κέιν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ