el
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 17/02/2022

Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και επόμενος προορισμός του είναι η Δανία.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει (17/2, 19:45) τη Μίντιλαντ στην πόλη Χέρνινγκ στο πλαίσιο της νοκ άουτ φάσης του UEFA Europa Conference League με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα (ακολουθεί η ρεβάνς στην Τούμπα στις 24/2) για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου φέτος παρουσιάζει σταθερότητα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μακριά από την Τούμπα και θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί και στη Δανία.

Η Μίντιλαντ είναι άκρως υπολογίσιμη και φέτος συγκέντρωσε 9 βαθμούς στον όμιλο του Europa League, οι οποίοι τελικά την οδήγησαν στην 3η θέση και παράλληλα την έφεραν στο Conference League.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο ματς του Conference League ανάμεσα σε Μίντιλαντ και ΠΑΟΚ γίνεται πιο συναρπαστικό.

Το ματς αρχίζει και τελειώνει στη Νovibet! Είσαι έτοιμος να γράψεις τη δική σου ιστορία στο Conference League;

 


Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/02/2022

Η ανυπομονησία της Μίντιλαντ για τις διπλές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ είναι τεράστια, αφού οι Δανοί, μετά από μια εξαιρετική πορεία στο Europa League, θέλουν να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο Conference League.

Η ομάδα του Μπο Χένρικσεν φέτος λίγο έλειψε να πραγματοποιήσει μια τεράστια έκπληξη, αφού άγγιξε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Συγκεκριμένα στον 6ο όμιλο με Λουντογκόρετς, Ερυθρό Αστέρα και Μπράγκα ηττήθηκε μόνο μια φορά και μάζεψε 9 πόντους (2-3-1) χάνοντας την πρόκριση κυριολεκτικά στο τελευταίο παιχνίδι.

Το 0-0 εκτός έδρας με τη Λουντογκόρετς ήταν το αποτέλεσμα που στέρησε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και ουσιαστικά μέσω της 3ης θέσης την υποβίβασε στο Conference League.

Η Μίντιλαντ στηρίζει πολλά στον παράγοντα της έδρας της εκεί όπου φέτος στις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις έχει ηττηθεί μόνο από την Αϊντχόφεν στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο πρώτο έκανε την έκπληξη ξεπερνώντας το εμπόδιο της Σέλτικ με νίκη 2-1 στην παράταση.

Στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, μέσα στο Χέρνινγκ, έμεινε στο 1-1 με Ερυθρό Αστέρα και Λουντογκόρετς και επικράτησε 3-2 της Μπράγκα. Οι ποδοσφαιριστές του Μπο Χένρικσεν στα περισσότερα ματς ακολούθησαν κατά γράμμα την τακτική του προπονητή τους που τους θέλει να παίζουν σφιχτά και να αναπτύσονται με ταχύτητα όταν έχουν την μπάλα στα πόδια.

Ο ιθύνων νους τους Μίντιλαντ είναι ο Βραζιλιάνος μέσος Εβάντερ, ενώ επιθετικά τα πάντα ξεκινούν από τα πόδια των Σίστο και Ίσακσεν.

Μειονέκτημα για τη Μίντιλαντ αποτελεί το γεγονός ότι δεν βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση, αφού το πρωτάθλημά της έχει διακοπεί από τις 29/11 και θα συνεχιστεί στις 20/2. Τελευταίο της επίσημο ματς ήταν με την Μπρόντμπι στο Κύπελλο στις 12/12.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έπαιξε φιλικά με Έσμπιεργκ (νίκη με 5-1), Αμβούργο (ήττα με 1-5) και συμμετέχει στο Atlantic Cup. Εκεί ηττήθηκε 1-0 από τη Ζενίτ, ήρθε 3-3 με την Μπρέινταμπλικ και νίκησε την Παρασκευή τη Βαλερενγκα με 3-1.

Ο ΠΑΟΚ στο φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι έπαιξε με τη φωτιά στην Τούμπα, αλλά εκτός έδρας είχε εξαιρετική παρουσία.

Μάλιστα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι λόγω των εκτός έδρας αποτελεσμάτων βγήκε 2ος στον όμιλο του Conference League, αφού εκτός συνόρων νίκησε Λίνκολν (2-0), Κοπεγχάγη (2-1), έφερε ισοπαλία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-1) και συγκέντρωσε τους 7 από τους 11 βαθμούς.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, παρότι για το ματς στη Δανία έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, μετράει 14 ματς αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις με 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και τελευταία φορά ηττήθηκε από τον Ιωνικό στις 5/12.

Στόχος των ποδοσφαιριστών του Λουτσέσκου είναι να «χαμογελάσουν» σ’ ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι και να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν και στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκανσον, στάθηκε στο παιχνίδια με τους Δανούς και χαρακτηριστικά, τόνισε: «Θα αντιμετωπίσουμε μία καλή και δύσκολη ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια παίρνει τίτλους. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση κι έχουμε δείξει ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε εμείς στο γήπεδο, δε φοβόμαστε κανέναν. Εμείς σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να πάρουμε τη νίκη, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα».

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σχολίασε το γεγονός ότι πλέον δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και υποστήριξε ότι η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς.

«Οι κανόνες είναι κανόνες και πρέπει να προσαρμοστούμε. Δεν μπορώ να πω εάν μου άρεσε η αλλαγή του εκτός έδρας γκολ, όμως ξέρω ότι αυτοί είναι οι κανόνες οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η αλήθεια είναι ότι όλα θα κριθούν μετά το δεύτερο παιχνίδι. Πάντα επιθυμία μας είναι να νικήσουμε.

Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα που εκπροσωπεί ένα δυνατό πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Εμείς θα πάμε με τη δική μας φιλοσοφία και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Λουτσέσκου και συνέχεια στάθηκε στο βαρύ πρόγραμμα:

«Έχουμε αρχίσει να το συνηθίζουμε. Παίζουμε, κοιμόμαστε, δουλεύουμε, προετοιμαζόμαστε για το επόμενο, παίζουμε. Είναι μία ρουτίνα. Ενδιάμεσα ψάχνουμε κίνητρο. Έχω ξεχάσει πως είναι η γυναίκα μου!

Είναι δύσκολη η κατάσταση και για τους παίκτες. Γήπεδο, ύπνος, γήπεδο, ύπνος, γήπεδο, οικογένεια, παιχνίδι με τα παιδιά, κάποιες σκέψεις σίγουρα. Νομίζω όμως πως όλοι το απολαμβάνουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».


Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 17/02/2022

  • Δύο ήττες σε 10 ματς μετράει ο ΠΑΟΚ στο φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι στο Conference League. Η πρώτη ήταν εκτός έδρας (2-1) από την Μποέμιαν και η δεύτερη από την Κοπεγχάγη στην Τούμπα (1-2).
  • Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει σε 9 από τα 10 φετινά ευρωπαϊκά ματς. Στο μοναδικό που δεν βρήκε δίχτυα ήταν εκτός έδρας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (0-0).
  • 7 Under και 3 Over μετράει ο ΠΑΟΚ στην φετινή του πορεία στο Conference League. Στα αντίστοιχα ματς έχει 5 Goal και ισάριθμα No Goal.
  • 3 ισοπαλίες οι δύο με σκορ 1-1 και μια με 0-0 έφερε η Μίντιλαντ στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.
  • Τα 5 από τα 6 ματς της Μίντιλαντ στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ ήταν ισοπαλία στο ημίχρονο.

Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 17/02/2022

Πρόκειται για το πρώτο ματς της φάσης των νοκ άουτ και αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε προσεχτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΤΟ Χ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ ΝΟVIBET

 Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ στα φετινά του ευρωπαϊκά ματς παίζει καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός. Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου είναι ικανοί να χαμογελάσουν και μέσα στη Δανία.

ΤΟ Χ2 (ΔΕ) ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Fun Bet σε δυνατή απόδοση η ισοπαλία από ημίχρονο

Χ/Χ ΣΤΟ 5.50 ΣΤΗ ΝΟVIBET

 


Μίντιλαντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/02/2022

To τεχνικό επιτελείο της Μίντιλαντ δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και μοναδικό μειονέκτημα αποτελεί η έλλειψη επίσημων παιχνιδιών σε υψηλό ρυθμό.

Οι Δανοί προέρχονται από το χειμερινό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Όλαφσον, Παουλίνιο, Ντάλσγκαρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Παουλίνιο, Ονιεντίκα, Τσάρλς, Εβάντερ, Σίστο, Ίσακσεν, Μπρουμάντο

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/02/2022

Ο Λουτσέσκου αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και θα ανακατέψει την τράπουλα. Δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Μουργκ, Κούρτιτς και ο τιμωρημένος Μιχαηλίδης, ενώ ο Ελ Καντουρί ταξίδεψε κανονικά για τη Δανία.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο Βαρέλα.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Μίτριτσα, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Άκπομ.


Διαβάστε ακόμα… 

Η Novileague X έφτασε, πιο απλή και γενναιόδωρη από ποτέ!


olympiacos1 novibet

Αταλάντα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 17/02/2022

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ