el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μονακό – Μακάμπι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/05/2023

Game 5 σε μία συγκλονιστική σειρά. Η Μονακό υποδέχεται τη Μακάμπι (21:00) σε ένα «do or die» παιχνίδι που θα δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final Four του Κάουνας.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη στις δύο έδρες και τώρα οι Μονεγάσκοι καλούνται να υπερασπιστούν το πλεονέκτημα που κέρδισαν στη Regular Season. Στην άλλη πλευρά, η Μακάμπι ψάχνει ακόμα μία υπέρβαση και το ματς θα είναι σίγουρα συναρπαστικό.

Για την σπουδαία αναμέτρηση στο «Salle Gaston Medecin» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Η μεγάλη αναμέτρηση παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Euroleague!


Μονακό – Μακάμπι: Παρουσίαση, Ανάλυση 10/05/2023

Όλα ή τίποτα για τη Μονακό και τη Μακάμπι. Μετά από μία άκρως ισορροπημένη σειρά με δύο breaks και κομβικές επιστροφές, οι δύο ομάδες θα παίξουν την τελευταία ζαριά τους για το Final Four του Κάουνας σε ένα συγκλονιστικό Game 5.

Η Μονακό πέτυχε τον αρχικό της στόχο και κέρδισε ένα ματς στο Ισραήλ, ώστε να έχει στα χέρια της το πλεονέκτημα της έδρας που κέρδισε στη Regular Season. Βέβαια, θα μπορούσε να τελειώσει την σειρά στο Game 4, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ σε αυτό το ματς και έχασε με το βαρύ 104-69.

«Δεν επιτρέπεται να αφήσουμε ξανά τη Μακάμπι να παίξει στο δικό της τέμπο. Ο κόουτς και οι έμπειροι παίκτες, όπως εγώ, πρέπει να βρούμε τις λέξεις να δώσουμε ξανά κίνητρο στα αποδυτήρια. Παίζουμε ένα “do or die” παιχνίδι και είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα», είπε χαρακτηριστικά ο Ντονάτας Μοτεγιούνας, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς – που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς – να συμπληρώνει: «Δεν ανταποκριθήκαμε στην επιθετική τους διάθεση. Έπαιξαν δυνατά και με ενέργεια. Άξιζαν τη νίκη, αλλά πρέπει να απαντήσουμε».

monaco maccabi prognostika novibet

Για την Μακάμπι, η σειρά ήδη ακουμπά την ταμπέλα της υπέρβασης. Ελάχιστοι περίμεναν ότι η ομάδα του Όντεντ Κάτας θα έφτανε ένα ματς μακριά από το Final Four και ότι θα μπορούσε να κοντράρει στα ίσια την σαφώς πιο ποιοτική και «ακριβή» Μονακό. Μάλιστα, το γεγονός ότι έμεινε ζωντανή μετά το εις βάρος της 2-1 στο Game 3 κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 104-69.

«Τρέξαμε, ελέγξαμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, πήραμε τα σουτ που έπρεπε, όταν έπρεπε. Παίξαμε πιο απλά και αυτό μας βοήθησε στην άμυνα και στην επίθεση», είπε ο πάντα ψύχραιμος και κυνικός Κάτας, ο οποίος ετοιμάζει την ομάδα του για μία τελευταία και μεγάλη απόδραση χωρίς νέες απουσίες, με τους Τζέιλεν Άνταμς και Όστιν Χόλινς να παραμένουν εκτός δράσης.


Μονακό – Μακάμπι: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς 10/05/2023

Game 1: Η Μακάμπι έστειλε μήνυμα με το… καλημέρα και έκανε break, το οποίο ίσως αποδειχθεί καθοριστικό στη συνέχεια της σειράς.

Με οδηγό τον Ουέιντ Μπόλντουιν (20 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και σημαντικές βοήθειες από τους Λορένζο Μπράουν (15 πόντοι, 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Τζος Νίμπο (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ), οι Ισραηλινοί κέρδισαν τη Μονακό με 79-67 και πήραν από νωρίς προβάδισμα στη σειρά.

Game 2: Μετά το σοκ του πρώτου αγώνα, η Μονακό ανέβασε την απόδοσή της και έπαιξε σύμφωνα με τα ποιοτικά της στάνταρ.

Ο εκπληκτικός Τζόρνταν Λόιντ δεν… έβλεπε κανέναν (33 πόντοι), ο Γιακούμπα Ουαταρά ήρθε από την άκρη του πάγκου δίνοντας λύσεις (12 πόντοι σε 12 λεπτά) και οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μία άνετη νίκη (86-74), που ήταν και μία μεγάλη ανάσα, αφού ενδεχόμενο δεύτερης ήττας θα στρίμωχνε τους Μονεγάσκους στα σκοινιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μακάμπι είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία.

Game 3: Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν πτοήθηκε από την απίστευτη ατμόσφαιρα στη «Μενόρα Μιβτάχιμ Αρίνα» και πέτυχε – πιθανότατα – το μεγαλύτερο διπλό της σεζόν. Ο Μάικ Τζέιμς έκανε ό,τι ήθελε για ένα ημίχρονο και ολοκλήρωσε το ματς με 21 πόντους, 4 ασίστ, ο Τζόρνταν Λόιντ συμπλήρωσε 15 πόντους με 5/10 σουτ, 10/10 βολές και η Μονακό κέρδισε με 83-78, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα. Οι Μονεγάσκοι πήραν προβάδισμα με 2-1 και οι προσπάθειες των Μπόνζι Κόλσον (17 πόντοι, 6/7 δίποντα), Ουέιντ Μπόλντουιν (26 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ) δεν είχαν αποτέλεσμα για την ομάδα του Όντεντ Κάτας.

Game 4: Το πιο καθοριστικό – μέχρι το επόμενο – παιχνίδι της σειράς εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Το αίσθημα της επιβίωσης κυριάρχησε στο παρκέ και η Μακάμπι έκανε ό,τι ήθελε απέναντι σε μία ανέτοιμη πνευματικά Μονακό. Το 104-69 δείχνει ακριβώς την εικόνα της αναμέτρησης και το πόσο καλή ήταν η ομάδα του Όντεντ Κάτς, η οποία έμεινε ζωντανή για να κυνηγήσει το όνειρο του Final Four στο πέμπτο ματς. Το δίδυμο των Λορένζο Μπράουν (22 πόντοι, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα), Ουέιντ Μπόλντουιν (19 πόντοι, 7/11 σουτ, 6 ασίστ) αγωνίστηκε εξαιρετικά, το supporting cast των Άλεξ Πόιθρες, Νταρούν Χίλιαρντ, Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, Μπόνζι Κόλσον έδωσε συνολικά 44 πόντους και η σεμνή τελετή έλαβε από νωρίς τέλος, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν σε… άλλο γήπεδο.


Μονακό – Μακάμπι: Προγνωστικά 10/05/2023

Τεράστιο ματς στο Πριγκιπάτο, ένας «τελικός» που θα κριθεί πιθανότητα στην κόψη του ξυραφιού.

Για το Game 5 στο Μονακό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (+3,5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μονακό κρατά στα χέρια της το πλεονέκτημα και την ταμπέλα του φαβορί, όμως σίγουρα θα έχει και μεγαλύτερο άγχος. Η Μακάμπι έκανε ήδη υπέρβαση και γνωρίζει ότι παίζει ως αουτσάιντερ, κάτι που συνήθως είναι ευεργετικό για μία ομάδα σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι Ισραηλινοί μπορούν να μείνουν κοντά στο σκορ, ακόμα και αν χάσουν στην κόρνα της λήξης.

OVER 162,5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Το «βάρος» του αγώνα ίσως χαμηλώσει το τέμπο, αλλά οι δύο ομάδες θα βασιστούν στην ποιότητα των γκαρντ τους και στην επιθετική τους λειτουργία για να κυνηγήσουν μία θέση στο Final Four. Το σκορ δεν θα ξεφύγει πολύ, αλλά δύσκολα θα δούμε ματς με 60-65 πόντους από τους δύο αντιπάλους.

Monaco Maccabi Prognostika Novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μονακό – Μακάμπι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ