el
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μονακό – Παρτιζάν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 07/04/2023

Μάχη με άρωμα… πλέι-οφ στη Salle Gaston Medecin. Λίγο πριν την κόρνα της λήξης στη Regular Season της Euroleague, η Μονακό υποδέχεται την Παρτιζάν (22:00) σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που ίσως καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη ή ακόμα και την πρόκριση στα πλέι-οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι έχουν «κλειδώσει» την 4η θέση και ίσως συμβιβαστούν με αυτό, αφού έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας και δύσκολα θα προλάβουν να πετύχουν κάτι καλύτερο. Αντίθετα, οι Σέρβοι ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει πιθανότατα την πρόκριση στα πλέι-οφ, ενώ γνωρίζουν πως ίσως χρειαστούν το απόλυτο μέχρι το τέλος της Regular Season για μία καλύτερη θέση και μία πιο «ευνοϊκή» συνάντηση στην Post Season.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς στο Πριγκιπάτο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Η σπουδαία αναμέτρηση παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τα σενάρια για όλες τις θέσεις και κυρίως για τη μάχη της πρόκρισης στα πλέι-οφ!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Euroleague!

 


Μονακό – Παρτιζάν: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/04/2023

Μεγάλο ντέρμπι με ξεκάθαρα δεδομένα, κάτι… παράδοξο μέσα στο χαμό που συνοδεύει τις τελευταίες αγωνιστικές της πιο συναρπαστικής και ανατρεπτικής Euroleague των τελευταίων ετών.

Ξεκινάμε από τα βασικά: Η Μονακό (21-11) έχει «κλειδώσει» το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ και με βάση τα δεδομένα δύσκολα μπορεί να κυνηγήσει κάτι καλύτερο από την 4η θέση. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν είναι ικανοποιημένη: Ίσα – ίσα, η Μονακό πραγματοποίησε σε γενικές γραμμές μία εξαιρετική σεζόν και θα παλέψει για το Final Four με προβάδισμα και, φυσικά, με ένα ρόστερ που στη καλή του μέρα μπορεί να «σκοτώσει» κάθε αντίπαλο.

Στην άλλη μεριά, η Παρτιζάν (18-14) δεν είναι τόσο… άνετη βαθμολογικά και ακόμα δεν έχει κερδίσει μαθηματικά την παρουσία της στην οκτάδα, όμως, όπως διαβάσατε και στο Blog της Novibet, βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από τις ομάδες που βρίσκονται στο γκρουπ του… θανάτου, από την 5η μέχρι και την 10η Εφές.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει μία νίκη παραπάνω από την 8η Μπασκόνια και την 9η Ζαλγκίρις, ενώ υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία μαζί τους. Επίσης, την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά Παναθηναϊκό, οπότε θεωρητικά η θέση στα πλέι-οφ δεν χάνεται. Βέβαια, οι Σέρβοι θέλουν ιδανικά να αποφύγουν την 7η ή την 6η θέση και θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την 5η Μακάμπι (19-13), ώστε να μείνουν μακριά από Μπαρτσελόνα – Ρεάλ στο… μονοπάτι για το Final Four.

Στο ματς του πρώτου γύρου, η Παρτιζάν έκανε ένα μικρό… πάρτι, κερδίζοντας με 100-80 τους Μονεγάσκους. Ο εξαιρετικός φέτος Ματίας Λεζόρ μέτρησε 21 πόντους και 8 ριμπάουντ με 8/10 σουτ, ενώ ακολούθησαν σε απόδοση οι Κέβιν Πάντερ (19 πόντοι, 4 ασίστ) και Γιαμ Μαντάρ (15 πόντοι, 5/6 σουτ). Οι Σέρβοι «κλείδωσαν» τον Μάικ Τζέιμς (9 πόντοι με 2/12 σουτ και 3 λάθη) και μόνο ο Έλι Οκόμπο (17 πόντοι, 9 ασίστ) πάλεψε από την πλευρά των τότε φιλοξενούμενων.


Μονακό – Παρτιζάν: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Στο… καμίνι της Stark Arena, η Παρτιζάν ήταν – το λιγότερο – εντυπωσιακή κερδίζοντας τη Ρεάλ με το απολαυστικό 104-90. Οι Σέρβοι ήταν απίστευτοι σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες και έστειλαν ξανά μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει των πλέι-οφ. Μάλιστα, ήδη ακούγεται από τους κύκλους των κορυφαίων ομάδων της Euroleague πως θα ήθελαν να αποφύγουν την Παρτιζάν στα πλέι-οφ, επειδή το «παζλ» της καυτής έδρας, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και της φόρμας είναι άκρως επικίνδυνο.

Στατιστικά Παρτιζάν – Ρεάλ

Μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις (79-70), που τερμάτισε σερί πέντε νικών στην Euroleague, η Μονακό απάντησε και πέρασε από την έδρα της Μπάγερν (84-81). Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν ήταν πάντως καλή και έμεινε μακριά από τα στάνταρ των προηγούμενων αγώνων, με τον Μάικ Τζέιμς να… κουβαλά τους συμπαίκτες του και να «ζεσταίνεται» ενόψει της Post Season. Ο Αμερικανός γκαρντ, που επέστρεψε πρόσφατα μετά την τιμωρία του για πειθαρχικό παράπτωμα, μέτρησε 28 πόντους με 6/9 τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Στατιστικά Μπάγερν – Μονακό

Βαθμολογία Euroleague

Πρόγραμμα Euroleague

Στατιστικά Μονακό

Στατιστικά Παρτιζάν


Μονακό – Παρτιζάν: Στατιστικά, Προϊστορία 07/04/2023

  • Η Παρτιζάν κέρδισε στο μοναδικό ever παιχνίδι της με τη Μονακό στην Euroleague. Αντίθετα, τα παιχνίδια των δύο ομάδων στο Eurocup (2019) μοιράστηκαν, ενώ οι Σέρβοι κέρδισαν σε φιλικό, πίσω στο 2021. Συνολικά δηλαδή η Παρτιζάν έχει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς με τους Μονεγάσκους.
  • Φύσει επιθετικές και οι δύο,  βρίσκονται στο Top-5 της Euroleague στους πόντους: Η Παρτιζάν είναι 3η με 85,2 ανά ματς, 5η η Μονακό με 83,6 μέσο όρο.
  • Οι Μονεγάσκοι είναι πρώτοι στη διοργάνωση στα επιθετικά ριμπάουντ (12,6 ανά ματς) και στα εύστοχα δίποντα (22,8 μέσο όρο).
  • Από τη μεριά της, η Παρτιζάν κυριαρχεί στις βολές (17,8 ανά ματς), με τη Μονακό να ακολουθεί έχοντας 17,4 μέσο όρο.
  • Ο Μάικ Τζέιμς κυνηγά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, όμως αυτή την στιγμή είναι 4ος στη λίστα με 16,8 πόντους ανά ματς.
  • Με ένα εύστοχο τρίποντο, ο Αμερικανός θα φτάσει στην 9η θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία της Euroleague. Για την ώρα ισοβαθμεί με τον Τζέισι Κάρολο (437 σουτ).
  • Ο Ματίας Λεζόρ είναι ο καλύτερος – βάσει αριθμών – παίκτης της Euroleague σε ριμπάουντ (7,2 ανά ματς) και επιθετικά ριμπάουντ (3,3 μέσο όρο).

 


Μονακό – Παρτιζάν: Προγνωστικά 07/04/2023

Σπουδαίο ματς στο Πριγκιπάτο του Μονακό με δύο άκρως ποιοτικές ομάδες που θέλουν τη νίκη.

Για το ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής της Euroleague ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο και παίζει σε μία έδρα που σίγουρα δεν χαρακτηρίζεται από την… έντασή της στις κερκίδες: Η Παρτιζάν μπορεί να κυνηγήσει τη νίκη και να «κλειδώσει» θέση στα πλέι οφ της Euroleague.

OVER 167,5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Μεγάλη ποιότητα και στις δύο πλευρές, με πλούσιο ταλέντο και ξεκάθαρη επιθετική προσέγγιση στην πλειοψηφία των παιχνιδιών. Το τέμπο αναμένεται να είναι υψηλό, όπως περίπου έγινε και στο ματς του πρώτου γύρου.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ