el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πορτογαλία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση

Στο τελευταίο Μουντιάλ του Κριστιάνο Ρονάλντο και πιθανότατα και του Φερνάντο Σάντος η Πορτογαλία πηγαίνει στο Κατάρ με χαμηλά τη μπάλα. Οι άδοξοι αποκλεισμοί στους «16» του τελευταίου Παγκοσμίου Κύπελλου αλλά και του Euro 2020 είναι λογικό να προσγειώνουν κάπως τους Ίβηρες, όμως όσοι ετοιμάζονται να τους αντιμετωπίσουν είναι λογικό να νιώθουν άγχος, αφού το ρόστερ τους είναι για πολλούς ένα από τα πληρέστερα που είχαν ποτέ.

Θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους από τον 8ο όμιλο του Μουντιάλ κόντρα σε Ουρουγουάη, Γκάνα και Νότια Κορέα. Φυσικά, στόχος τους είναι η πρώτη θέση, για την οποία θα παλέψουν πιθανότατα κόντρα στη «σελέστε» η οποία τους απέκλεισε στη Ρωσία το 2018.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, όλες οι μεγάλες αναμετρήσεις του Μουντιάλ γίνονται ακόμη πιο συναρπαστικές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Τα μεγάλο ματς παίζουν εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Ρόστερ – Πορτογαλία

Με ένα από τα πληρέστερα ρόστερ της ιστορίας της θα «κατέβει» στο Κατάρ η Πορτογαλία. Ο Φερνάντο Σάντος έχει στα χέρια του λύσεις σε όλες τις γραμμές με παίκτες top επιπέδου ενώ ηλικιακά συνδυάζεται η εμπειρία με το ταλέντο, αφού σε σχέση με τις προηγούμενες συμμετοχές της σε τελική φάση κορυφαίων διοργανώσεων η ομάδα έχει «φρεσκαριστεί» σημαντικά.

Από τους παίκτες που αποκλείστηκαν στην τελική επιλογή ξεχωρίζει το όνομα του Ντάνιελ Ποντένσε, ενώ σε γενικές γραμμές δεν υπήρξαν εκπλήξεις από τον έμπειρο τεχνικό.

Μοναδικό αρνητικό στην αποστολή των Πορτογάλων είναι η απουσία του Ντιόγκο Ζότα, που είχε γίνει γνωστό πως δεν θα προλάβαινε το Παγκόσμιο Κύπελλο ύστερα από τον τραυματισμό του στο ντέρμπι της Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

mundial 2022 portugal2 novibet

Τερματοφύλακες: Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο), Ζοζέ Σα (Γουλβς), Ρουί Πατρίσιο (Ρόμα)

Αμυντικοί: Ντιόγκο Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Πέπε (Πόρτο), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Αντόνιο Σίλβα (Μπενφίκα), Νούνο Μέντες (Παρί Σεν Ζερμέν), Ραφαέλ Γκερέιρο (Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Ζοάο Παλίνια (Φούλαμ), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Μάριο (Μπενφίκα), Ματέους Νούνες (Γουλβς), Οτάβιο (Πόρτο), Βιτίνια (Παρί Σεν Ζερμέν), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Ρεάλ Μπέτις)

Επιθετικοί: Αντρέ Σίλβα (Λειψία), Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκονσάλο Ράμος (Μπενφίκα), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ραφάελ Λεάο (Μίλαν), Ρικάρντο Όρτα (Μπράγκα)

mundial 2022 portugal4 novibet

Το αστέρι – Κριστιάνο Ρονάλντο

Το ρόστερ της Πορτογαλίας ξεχειλίζει από ποιότητα όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γίνεται να χάσει τον τίτλο του σταρ της ομάδας. Στα 37 του χρόνια πλέον, κατά τη διάρκεια μίας κακής αλλά και επεισοδιακής χρονιάς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο «CR7» είναι έτοιμος για το δικό του last dance σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

«Απόλυτη συγκέντρωση στην εθνική Πορτογαλίας. Μία ενωμένη ομάδα που έχει έναν μοναδικό στόχο, να εκπληρώσουμε το όνειρο κάθε Πορτογάλου», έγραψε σε ανάρτησή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει πως το κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και τους συμπαίκτες του είναι εξαιρετικό και όλοι δουλεύουν ενωμένοι για το καλό της ομάδας.

Η διαχείριση του πρώτου σκόρερ της Πορτογαλίας αλλά και όλων των εθνικών ομάδων παραμένει ερωτηματικό από τον Φερνάντο Σάντος. Ειδικά από τη στιγμή που οι υπόλοιποι επιθετικοί της ομάδας «τρέχουν» καλές χρονιές, πάντως ο Ρονάλντο στην Πέμπτη συμμετοχή του σε τελική φάση Μουντιάλ σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος στο Κατάρ.

mundial 2022 portugal3 novibet

Πορτογαλία Μουντιάλ 2022: Προϊστορία

  • Στο Κατάρ η Πορτογαλία θα λάβει μέρος για όγδοη φορά σε τελική φάση Μουντιάλ. Αυτή θα είναι η έκτη διαδοχική συμμετοχή της ομάδας.
  • Η καλύτερή της επίδοση σε Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν η 3η θέση το 1966, ενώ η αμέσως επόμενη ήταν η 4η το 2006.
  • Η Πορτογαλία έχει αποκλειστεί στη φάση των ομίλων σε 3 από τις 7 συμμετοχές της.
  • Πρώτος σκόρερ της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ είναι ο Εουσέμπιο με 9 τέρματα, ακολουθεί ο Ρονάλντο με 7 γκολ.

Πορτογαλία Μουντιάλ 2022: Προγνωστικά

Η Πορτογαλία μπαίνει στη διοργάνωση από τον 8 όμιλο. Αντικειμενικά είναι το φαβορί για την πρόκριση μαζί με την Ουρουγουάη κόντρα σε Γκάνα και Νότια Κορέα. Πρώτος στόχος της είναι η κορυφή για να μη μπλέξει στη συνέχεια. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει ενδέχεται στους «16» να πέσει πάνω στη Βραζιλία, που είναι το φαβορί για την πρωτιά στον 7ο όμιλο με Σέρβους, Ελβετούς και Καμερούν.

Το καλό για τον Φερνάντο Σάντος είναι πως η ομάδα του έχει αρκετούς παίκτες σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ είναι εμφανές πως το βάθος στο ρόστερ έχει μεγαλώσει. Η ποιότητα ειδικά μεσοεπιθετικά βγάζει μάτι και παρότι ο Σάντος δεν είναι φαν των «ανοιχτών» παιχνιδιών οι παίκτες του είναι σε θέση να βρουν αρκετές φορές δίχτυα.

ΤΟ OVER 5.5 ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο το Μουντιάλ έχει ιδιαίτερο συμβολισμό αφού θα είναι το τελευταίο του. Φυσικά ο «CR7» έχει και έξτρα κίνητρα στη διοργάνωση και είναι βέβαιο πως όπου υπάρχει η δυνατότητα η ομάδα του θα τον «σπρώξει». Ένα από αυτά είναι να ξεπεράσει τον Εουσέμπιο (9) στα γκολ με τη φανέλα της εθνικής σε Μουντιάλ. Έχει 7 και χρειάζεται ακόμη 2.

ΤΟ OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΡ. ΡΟΝΑΛΤΟ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ 1.65

Στην τροφοδοσία των επιθετικών της ομάδας θα συνεισφέρει και πάλι σημαντικά ο Μπρούνο Φερνάντες ο οποίος με τις πάσες του μπορεί να «ξεκλειδώσει» τις αντίπαλες άμυνες.

ΤΟ OVER 1.5 ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΜΠ.ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΣΤΟ 1.75 ΣΤΗ NOVIBET

mundial 2022 portugal5 novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ