el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βραζιλία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση

Το όνομα της Βραζιλίας είναι συνυφασμένο με το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ουσιαστικά η Βραζιλία είναι μία κατηγορία μόνη της στην ιστορία των Μουντιάλ. Είναι άλλωστε η μοναδική ομάδα που έχει βρεθεί και στις 22 διοργανώσεις έως τώρα!

Η «σελεσάο» είναι η πολυνίκης του θεσμού με πέντε κατακτήσεις και συνολικά επτά παρουσίες σε τελικούς. Ωστόσο έχουν περάσει 20 χρόνια από την τελευταία φορά που κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο, όταν η παρέα των Ρονάλντο, Ριβάλντο, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ροναλντίνιο μάγεψε στα γήπεδα των Νοτίου Κορέας και Ιαπωνίας.

Φέτος, λοιπόν άπαντες θεωρούν ότι η Βραζιλία έχει τη στόφα και τη δυναμική για να επιστρέψει στην κορυφή. Στα προκριματικά έβγαλε μάτια με την απόδοσή της και πλέον καλείται να πράξει το ίδιο και στην τελική φάση.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα οι αγώνες της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο γίνονται ακόμη πιο συναρπαστικοί!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Ρόστερ – Βραζιλία

Κοιτάζει κανείς την αποστολή που ανακοίνωσε ο Τίτε για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και η αλήθεια είναι ότι μένει με ανοικτό το στόμα. Το ταλέντο που διαθέτει αυτή η ομάδα περισσεύει, ενώ έχει και τις προσωπικότητες που μπορούν να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει οποιαδήποτε εμπόδιο.

Το κλίμα στην ομάδα είναι καλύτερο από ποτέ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι από την προηγούμενη διοργάνωση το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας και τον αποκλεισμό από το Βέλγιο στα προημιτελικά, έχει μεσολαβήσει μόλις μία ήττα. Μία ήττα σε επίσημο παιχνίδι εδώ και τέσσερα χρόνια. Κι αυτή ήταν πέρυσι το καλοκαίρι στον τελικό του Κόπα Αμέρικα από την Αργεντινή.

brazil5 15112022 novibet

Η μοναδική αισθητή απουσία είναι του Ρομπέρτο Φιρμίνο. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ δε βρήκε τελικά θέση στο ρόστερ της Βραζιλίας, στο οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τίτε έχει συμπεριλάβει 9 επιθετικούς. Απλά να σημειωθεί ότι στην αποστολή βρίσκονται 8 αμυντικοί και 5 μέσοι. Εκτός έχει μείνει και ο Φιλίπε Κοουτίνιο, αν και γι’ αυτόν δεν αποτελεί αντίστοιχη έκπληξη με του Φιρμίνο.

Αυτή η διοργάνωση θα είναι και η τελευταία με τον Τίτε στον πάγκο της Βραζιλίας, αφού ο 62χρονος έχει ανακοινώσει ο ίδιος, ότι θα αποχωρήσει από τη «σελεσάο» μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

brazil squad 15112022 novibet

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Ουέβερτον (Παλμέιρας).

Αμυντικοί: Ντανίλο (Γιουβέντους), Ντάνι Άλβες (Πούμας), Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Έντερ Μιλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπρέμερ (Γιουβέντους), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Άλεξ Τέλες (Σεβίλλη).

Μέσοι: Κασεμίρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Λούκας Πακετά (Γουέστ Χαμ), Έβερτον Ριμπέιρο (Φλαμένγκο).

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Άντονι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκαμπριέλ Ζεσούς (Άρσεναλ), Ριτσάρλισον (Τότεναμ), Πέντρο (Φλαμένγκο), Γκαμπριέλ Μαρτινέλι (Άρσεναλ).

Προπονητής: Τίτε


Το αστέρι – Νεϊμάρ

brazil2 15112022 novibet

Είναι ξεκάθαρο ότι το σημείο αναφοράς σε αυτή τη Βραζιλία είναι ο Νεϊμάρ. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα ηγηθεί της ομάδας του σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Η πρώτη απόπειρα το 2014 δε στέφθηκε με επιτυχία και είχε οδυνηρή κατάληξη. Η δεύτερη το 2018 είχε το ίδιο αποτέλεσμα, αφού προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό και δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει.

Τώρα όμως δείχνει να είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του, υγιής και πιο ώριμος από ποτέ. Με τη φανέλα της Παρί «πετάει» φωτιές, ενώ με τη φανέλα της Βραζιλίας έχει 75 γκολ δύο λιγότερα από τον Πελέ. Όλα δείχνουν ότι θα τον ξεπεράσει στα γήπεδα του Κατάρ.


Βραζιλία Μουντιάλ: Προϊστορία

Δεν είναι τυχαίο ότι η Βραζιλία έχει συμμετάσχει σε όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα μέχρι σήμερα. Και στις 22 διοργανώσεις. Έχει κατακτήσει πέντε φορές το τρόπαιο (1958, 1962, 1970, 1994, 2002), ενώ έχει φτάσει μέχρι τον τελικό το 1950, στο Μουντιάλ της χώρας της και το 1998 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Επίσης μόλις δύο φορές δεν έχει προκριθεί από τη φάση των ομίλων. Η πρώτη ήταν το 1930 στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στην Ουρουγουάη και το 1966 στην Αγγλία. Από το 2002 και μετά -όταν και κατέκτησε για τελευταία φορά τον τίτλο- ακολούθησαν τέσσερις διοργανώσεις και σε όλες αποκλείστηκε στα νοκ άουτ ματς όταν βρήκε απέναντί της μια ευρωπαϊκή ομάδα.

Το 2006 από τη Γαλλία στα προημιτελικά, το 2010 από την Ολλανδία και πάλι στους «8», το 2014 από τη Γερμανία στους «4» και το 2018 από το Βέλγιο στα προημιτελικά.

brazil4 15112022 novibet


Βραζιλία Μουντιάλ 2022: Προγνωστικά

Η Βραζιλία θεωρείται το φαβορί της διοργάνωσης. Αυτό φάνηκε τόσο στα προκριματικά όσο και στα φιλικά που μεσολάβησαν ανάμεσα στα επίσημα παιχνίδια. Είναι μία πλήρης -σε όλες τις γραμμές- ομάδα που μπορεί να κατατροπώσει κάθε αντίπαλο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.00

Ο Νεϊμάρ είναι ο κορυφαίος της «σελεσάο» και την έχει οδηγήσει με ασφάλεια μέχρι εδώ. Είναι ο φυσικός ηγέτης της και δείχνει ότι είναι πιο συνειδητοποιημένος και ώριμος από ποτέ. Είναι σε τρομερή και μπορεί άνετα να αναδειχθεί ως ο πρώτος σκόρερ στην ομάδα του.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΕΪΜΑΡ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Η Βραζιλία είναι ομάδα που σκοράρει κατά ριππάς τόσο στα επίσημα όσο και στα φιλικά παιχνίδια. Αν όντως καταφέρει να φτάσει μέχρι τα τελευταία νοκ άουτ παιχνίδια, θα πετύχει και αρκετά τέρματα, αφού διαθέτει ένα… γαλαξία μεσοεπιθετικών ποδοσφαιριστών. Αξίζει λοιπόν τα 15+ συνολικά γκολ στη διοργάνωση σε απόδοση 11.00!

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 15+ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 11.00

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ