el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση

Η Αργεντινή πηγαίνει στο Κατάρ για να σπάσει την «κατάρα». Με οδηγό τον Λιονέλ Μέσι, στο τελευταίο του Μουντιάλ, αλλά και «αφεντικό» στον πάγκο τον Σκαλόνι η «αλμπισελέστε» θέλει να φτάσει στην κατάκτηση της διοργάνωσης για πρώτη φορά ύστερα από το 1986.

Θα ξεκινήσει την προσπάθειά της με εξαιρετική ψυχολογία. Τα 35 ματς που μετράει χωρίς ήττα, η κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα και του Finalissima έχουν «δυναμώσει» ψυχολογικά την ομάδα και είναι ξεκάθαρη η αλλαγή της νοοτροπίας από τον 44χρονο τεχνικό που δείχνει ανεπηρέαστος από το βάρος και τις απαιτήσεις.

Θα ξεκινήσει την προσπάθειά της από τον 3ο όμιλο. Το έργο της δείχνει βατό και έχει στόχο την πρώτη θέση για να «φτιάξει» το μέλλον της από τους «16» και μετά.  Αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τη Σαουδική Αραβία, ακολουθεί ματς απέναντι στο Μεξικό και κλείνει τις υποχρεώσεις της στους ομίλους κόντρα στην Πολωνία.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, όλες οι μεγάλες αναμετρήσεις του Μουντιάλ γίνονται ακόμη πιο συναρπαστικές!

Τα μεγάλο ματς παίζουν εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Ρόστερ – Αργεντινή

Το ρόστερ της Αργεντινής μπορεί να μην «τρομάζει» σε σχέση με άλλες παρουσίες της ομάδας σε τελική φάση Μουντιάλ. Ωστόσο, ο Λιονέλ Σκαλόνι έχει καταφέρει να φτιάξει μια ομάδα που δείχνει να πατάει σε γερές βάσεις και τη γεμίζουν με σιγουριά μετά από χρόνια.

Ο τεχνικός της ομάδας πριν την τελική ανακοίνωση των 26 ποδοσφαιριστών είχε ουσιαστικά ένα ερωτηματικό. Ο Πάουλο Ντιμπάλα μπορεί να μην βρίσκεται στο 100%, αφού λείπει καιρό κι έχει γράψει μόλις 11 συμμετοχές (7 γκολ, 2 ασίστ), ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Σε αυτή μπήκαν και οι Χοακίν Κορέα, Χουάν Φόιτ και Εζέκιελ Παλάσιος. Έτσι, η μοναδική «ηχηρή» απουσία είναι αυτή του τραυματία, Λο Σέλσο, ενώ από την προεπιλογή ο Σκαλόνι «έκοψε» τους Άνχελ Κορέα, Μούσο, Μεδίνα και Αλμάδα.

mundial 2022 argentini2 novibet

Τερματοφύλακες: Εμιλιάνο Μαρτίνεζ (Άστον Βίλα), Χερόνιμο Ρούλι (Βιγιαρεάλ), Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ)

Αμυντικοί: Ναουέλ Μολίνα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γκονζάλο Μοντιέλ (Σεβίλλη), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ), Χερμάν Πετσέλα (Μπέτις), Νίκολας Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνεζ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκος Ακούνια (Σεβίλλη), Νίκολας Ταλιαφίκο (Λυών), Χουάν Φόιτ (Βιγιαρεάλ)

Μέσοι: Ροντρίγκο Ντε Πάουλ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεάντρο Παρέδες (Γιουβέντους), Αλέξις Μακάλιστερ (Μπράιτον), Γκίντο Ροντρίγκεζ (Μπέτις), Αλεχάνδρο Γκόμεζ (Σεβίλλη), Έντσο Φερνάντες (Μπενφίκα), Εζεκιέλ Παλάσιος (Λεβερκούζεν)

Επιθετικοί: Άνχελ Ντι Μαρία (Γιουβέντους), Λαουτάρο Μαρτίνεζ (Ίντερ), Χουλιάν Αλβάρες (Μάντσεστερ Σίτι), Νίκολας Γκονζάλες (Φιορεντίνα), Χοακίν Κορέα (Ίντερ), Πάουλο Ντιμπάλα (Ρόμα), Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν)

Προπονητής: Λιονέλ Σκαλόνι

mundial 2022 argentini6 novibet


Το αστέρι – Λιονέλ Μέσι

Χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο του ρόστερ της ομάδας είναι ο Λιονέλ Μέσι. Αυτός θα κουβαλήσει και πάλι το μεγαλύτερο βάρος τόσο στο αγωνιστικό αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Έχοντας «πατήσει» τα 35 του χρόνια ο MVP της «αλμπισελέστε» πηγαίνει στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Όχι μόνο γιατί δείχνει να έχει βρει τον εαυτό του στην Παρί Σεν Ζερμέν μετρώντας 12 τέρματα και μοιράζοντας ασίστ με το… τσουβάλι (14) σε 19 συμμετοχές, αλλά και γιατί με το ρόλο που του έχει δώσει ο Σκαλόνι στην ομάδα δείχνει για πρώτη φορά απελευθερωμένος.

Παραμένει το επίκεντρο της ομάδας, ωστόσο, η εξάρτηση της δημιουργίας της Αργεντινής δεν περνάει αποκλειστικά από τα πόδια του και αυτό δεν τον κάνει τον μόνιμο στόχο για τον αντίπαλο, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Έτσι, ο Μέσι και η Αργεντινή πηγαίνουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχοντας φέρει τη σχέση τους στο καλύτερό της σημείο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια…

mundial 2022 argentini7 novibet

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Προϊστορία

  • Δύο φορές έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο η Αργεντινή. Η πρώτη ήταν το 1978 και η δεύτερη το 1986.
  • Είναι μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες της διοργάνωσης, έχοντας βρεθεί στον τελικό άλλες τρεις φορές (1930, 1990, 2014).
  • Σε 18 συμμετοχές στο Μουντιάλ, η Αργεντινή μετράει 47 νίκες σε 81 αναμετρήσεις.
  • Στο Μουντιάλ της Ρωσίας (2018) αποκλείστηκε πρόωρα στη φάση των «16».
  • Από το 2018 ανέλαβε ο Λιονέλ Σκαλόνι.
  • Με τον 44χρονο στον πάγκο η Αργεντινή έχει 33 νίκες σε 49 ματς (33-12-4) και συντελεστή τερμάτων (96-29).
  • Ο Σκαλόνι έχει κατακτήσει ένα Κόπα Αμέρικα και το Finalissima κόντρα στην Ιταλία.

mundial 2022 argentini3 novibet


Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Προγνωστικά

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κουβέντα για τον στόχο της Αργεντινής στη διοργάνωση. Το δείχνουν και τα προγνωστικά. Η «αλμπισελέστε» είναι στο Τοp 3 των φαβορί και θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τις αυξημένες προσδοκίες που υπάρχουν μετά από αρκετά χρόνια.

ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 7.00 ΣΤΗ NOVIBET

To πρόγραμμα της ομάδας στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ της διοργάνωσης απέναντι σε Πολωνία, Μεξικό, και Σαουδική Αραβία δείχνει εύκολο και η λογική λέει πως θα πάρει την πρώτη θέση.

Στη συνέχεια θα βρει απέναντί της την ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση στον 4ο όμιλο (Γαλλία, Δανία, Αυστραλία, Τυνησία). Οι πιθανότητες να μη βρει απέναντί της τους «τρικολόρ» από νωρίς κρατούν ανοιχτό τον δρόμο για τα προημιτελικά, όπου σε ένα κακό σενάριο οι διασταυρώσεις θα της φέρουν πιθανότατα τον πρώτο πραγματικά δύσκολο αντίπαλο στη διοργάνωση, την Ολλανδία. Αν τα καταφέρει θα σφραγίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά και τότε θα ανοίξει η κουβέντα με φόντο το… όνειρο.

ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Από τα ειδικά στοιχήματα μπορούμε να ξεχωρίσουμε επιλογές για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα είναι στο επίκεντρο και θα τραβήξει μεγάλο… κουπί δημιουργικά. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει 19 συμμετοχές με 12 γκολ και 14 ασίστ με την Παρί. Με την εθνική ομάδα έχει περισσότερο εκτελεστικό ρόλο και ο Σκαλόνι περιμένει πολλά από τον 35χρονο.

ΤΟ OVER 3.5 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 1.90

mundial 2022 argentini8 novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


Γερμανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ