el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση

Η Ισπανία πηγαίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με μία εντελώς διαφορετική και ανανεωμένη σύνθεση, τουλάχιστον σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο Λουίς Ενρίκε έχει προσπαθήσει να αναμορφώσει τη συνολική εικόνα των «φούριας ρόχας» με στόχο να τους επαναφέρει στην κορυφή.

Σίγουρα το εγχείρημα του Ισπανού προπονητή δε θα είναι εύκολο, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει το υλικό για να προχωρήσει η ομάδα του στη διοργάνωση και παράλληλα να διακριθεί. Το θέμα είναι αν οι νεαροί σε ηλικία και σχετικά άπειροι, αλλά ταλαντούχοι Ισπανοί διεθνείς, μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και των υποχρεώσεων; Ίδωμεν…

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα οι αγώνες της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο γίνονται ακόμη πιο συναρπαστικοί!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Ρόστερ – Ισπανία

Ο Λουίς Ενρίκε είχε μερικές εκπλήξεις στις τελικές κλήσεις του εν όψει του Μουντιάλ. Όχι πως δεν ήταν κάτι που δεν είχε διαφανεί στον ορίζοντα, αλλά η ανακοίνωση προκαλεί σίγουρα μία κάποια έκπληξη.

Ο Ισπανός εκλέκτορας άφησε εκτός αποστολής τον Σέρχιο Ράμος της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Νταβίντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αλήθεια είναι ότι ο αμυντικός της γαλλικής ομάδας ήταν στην προεπιλογή του Λουίς Ενρίκε, αλλά τελικά έμεινε εκτός αποστολής. Μάλιστα τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ήταν κάτι το αναμενόμενο.

Το ίδιο ισχύει ουσιαστικά για τον Ντε Χέα. Ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε κληθεί στους «φούριας ρόχας» εδώ κι ένα χρόνο, από τις 14 Νοεμβρίου του 2021 και τον αγώνα με τη Σουηδία στα προκριματικά του Μουντιάλ.

spain1 14112022 novibet

Αντίθετα, στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας βρίσκονται οι Ανσού Φατί της Μπαρτσελόνα και Ούγκο Γκιγιαμόν της Βαλένθια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα έχει συνολικά επτά κλήσεις στην Εθνική, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης μόλις δύο. Τους Ντάνι Καρβαχάλ και Μάρκο Ασένσιο.

spain squad 14112022 novibet

Τερματοφύλακες: Ουνάι Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ρόμπερτ Σάντσεζ (Μπράιτον), Νταβίντ Ράγια (Μπρέντφορντ).

Αμυντικοί: Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Έρικ Γκαρθία (Μπαρτσελόνα), Ούγκο Γκιγιαμόν (Βαλένθια), Πάου Τόρες (Βιγιαρεάλ), Αϊμερίκ Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Χοσέ Λουίς Γκαγιά (Βαλένθια), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα).

Μέσοι: Σέρτζιο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Κάρλος Σολέρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μάρκος Λιορέντε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Επιθετικοί: Αλβάρο Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φέραν Τόρες (Μπαρτσελόνα), Νίκο Γουίλιαμς (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Γέρεμι Πίνο (Βιγιαρεάλ), Μάρκο Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης), Πάμπλο Σαράμπια (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντάνι Όλμο (Λειψία), Ανσού Φάτι (Μπαρτσελόνα).

Προπονητής: Λουίς Ενρίκε


Το αστέρι: Πέδρι

spain5 pedri 14112022 novibet

Αν κάποιος ξεχωρίζει από την τωρινή σύνθεση της Εθνικής Ισπανίας αυτός είναι χωρίς αμφισβήτηση ο Πέδρι. Το 20χρονο παιδί θαύμα του ισπανικού ποδοσφαίρου είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να λάμψουν στα γήπεδα του Κατάρ.

Θεωρείται δικαίως ως το next big thing της Εθνικής Ισπανίας. Ο ποδοσφαιριστής που γύρω του θα στηθεί όλη η ομάδα, όπως είχε γίνει άλλωστε στο παρελθόν με τους Τσάβι και Ινιέστα. Ο ισπανικός Τύπος έχει αποθεώσει με χαρακτηριστικά σχόλια την εξέλιξη του Πέδρι και άπαντες περιμένουν να σηκώσει στους ώμους του, το βάρος μίας τόσο σημαντικής φανέλας, όπως είναι αυτή της Ισπανίας.


Ισπανία Μουντιάλ: Προϊστορία

Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, η Ισπανία είχε μία καθοδική πορεία. Το 2014 δεν πέρασε καν τη φάση των ομίλων, ενώ το 2018 αποκλείστηκε στη φάση των «16».

Γενικότερα είναι μία ομάδα που βρίσκεται συνήθως μέσα στη δεκάδα των Μουντιάλ. Με εξαίρεση το 2010, όταν και κατέκτησε τον τίτλο, έχει βρεθεί τέσσερις φορές στα προημιτελικά των διοργανώσεων του 1934, του 1986, του 1994 και του 2002. Και τις τέσσερις αυτές φορές αποκλείστηκε. Μία φορά πέρασε από τα προημιτελικά κι αυτή ήταν το 2010, όταν και εν τέλει κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.

 spain2 14112022 novibet


Ισπανία Μουντιάλ 2022: Προγνωστικά

Στον 5ο όμιλο υπάρχουν δύο ομάδες που είναι τα μεγάλα φαβορί. Η μία είναι η Ισπανία και η άλλη η Γερμανία. Βάσει εικόνας το τελευταίο διάστημα πριν από την τελική φάση του Μουντιάλ, η Ισπανία δείχνει ότι μπορεί να πάρει αυτή την πρώτη θέση.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗ NOVIBET ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΝ 5ο ΟΜΙΛΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85

Βάσει των διασταυρώσεων μετά τη φάση των ομίλων, η Ισπανία μπορεί να βρει στα προημιτελικά τη Βραζιλία. Αν οι «φούριας ρόχας» θέλουν να διακριθούν στη διοργάνωση, τότε θα πρέπει να αφήσουν έξω μεγάλες ομάδες, όπως είναι η «σελεσάο». Η πρόκριση των Ισπανών στα ημιτελικά πληρώνει αρκετά καλά.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00

Τέλος, με δεδομένο ότι βρίσκονται σε διαφορετικά μονοπάτια και μπορούν να τεθούν αντιμέτωπες μόνο στον τελικό, αξίζει να επιλέξουμε το ζευγάρι Αργεντινής και Ισπανίας ως νικητή διοργάνωση, αλλά με διπλή ευκαιρία. Δηλαδή να το πάρει είτε η μία ομάδα είτε η άλλη.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.15

Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.

Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ