el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ναντ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/09/2022

Την πρώτη του αποστολή με φόντο τον στόχο της πρόκρισης θέλει να φέρει εις πέρας ο Ολυμπιακός στο «Μποζουάρ». Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Ναντ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Κάρλος Κορμπεράν, που εξακολουθεί να χρειάζεται χρόνο για να μάθει αλλά και να τον μάθει η νέα του ομάδα, πηγαίνει στη Γαλλία με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Κοινός είναι ο στόχος και των «καναρινιών» που βλέπουν… ευκαιρία στον όμιλο και θέλουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση.

Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου, η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Καραμπάγκ. Την επόμενη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Φάληρο τους Γερμανούς, ενώ η Ναντ ταξιδεύει στο Αζερμπαϊτζάν.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Ναντ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!


Ναντ – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/09/2022

Στον αστερισμό του Μαρσέλο κινήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα ολόκληρος ο οργανισμός του Ολυμπιακού. Η μεγάλη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 έτους με τους «ερυθρόλευκους» προκάλεσε ενθουσιασμό στους οπαδούς της ομάδας, που «γέμισαν» το «Γ. Καραϊσκάκης» την περασμένη Δευτέρα για να τον υποδεχτούν.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα ο Κάρλος Κορμπεράν προσπαθεί να «μοντάρει» την ομάδα του. Κόντρα στον Ιωνικό για το πρωτάθλημα η αποστολή ήταν πιο εύκολη, όμως παρά το 3-1 η ομάδα έδειξε πως χρειάζεται δουλειά. Η επιστροφή στις νίκες ύστερα από τη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα (0-0) στην Τρίπολη ήταν το πρώτο ζητούμενο. Από εκεί και πέρα σε επίπεδο εικόνας, οι Πειραιώτες έδειξαν πως τους λείπει ακόμη ο ρυθμός για να αποδώσουν στα στάνταρ που θέλει ο προπονητής αλλά και ο κόσμος τους.

Το σκορ άνοιξε ο Μπουχαλάκης στο 17ο λεπτό, με τον Πεπ Μπιέλ ύστερα από εξαιρετικό transition να κάνει το 2-0 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (45’). Η εικόνα ανάμεσα στα δύο ημίχρονα ήταν διαφορετική. Με τη σέντρα στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μεντόσα (49’) και στη συνέχεια το παιχνίδι κινήθηκε σε αρκετά χαμηλό ρυθμό. Ο Ολυμπιακός δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, όμως άφησε «ανοιχτό» το παιχνίδι, το οποίο εν τέλει τελείωσε με την εκτέλεση πέναλτι του Ελ Αραμπί στις καθυστερήσεις (90+3’).

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Γαλλία για μια σαφώς πιο δύσκολη αποστολή κρατώντας τους τρεις βαθμούς, που ανέβασαν την ομάδα και πάλι στη 2η θέση στην βαθμολογία της Super League, στους 7 βαθμούς μαζί με τον ΠΑΟΚ και στο -2 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης, όλα δείχνουν πως ο Μαρσέλο δεν θα είναι η τελευταία κίνηση ενίσχυσης, αφού η ομάδα κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη χαφ. Από εκεί και πέρα ο Ζίνκερναγκελ, που ούτως ή άλλως είχε μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας, θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης. Ο Δανός πρόλαβε να παίξει σε επτά ματς, έξι στα προκριματικά, ένα στη Super League, ενώ σημείωσε δύο γκολ.

Από εντός… προγράμματος ήττα θα υποδεχτούν οι Γάλλοι τον Ολυμπιακό. Μετά το χαμένο Σούπερ Καπ (4-0) στο Ισραήλ, η Ναντ αντιμετώπισε την Παρί -αυτή τη φορά για τη Ligue1– με το αποτέλεσμα είναι το ίδιο (0-3).

Η ήττα ήρθε με «κρύο» τρόπο για την ομάδα του Κομπουαρέ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18ο λεπτό ύστερα από τέρμα του Μπαπέ και στη συνέχεια έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Φάμπιο με απευθείας κόκκινη κάρτα (24’). Το ματς «έσβησε» στο 54’ όταν ο σούπερ σταρ των Παριζιάνων διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για να έρθει στο 68ο λεπτό ο Νούνο Μέντες και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά.

nantes olympiakos4 novibet

Γενικότερα, το φετινό ξεκίνημα της Ναντ στο πρωτάθλημα βρίσκει την ομάδα να ψάχνεται. Η ομάδα μπορεί να σκοράρει, ωστόσο, τα προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι είναι μεγάλα και κάπως έτσι εξηγείται το γεγονός πως έχει πάρει μόλις μία νίκη σε έξι αναμετρήσεις (1-3-2).

nantes olympiakos5 novibet

Ναντ – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 08/09/2022

  • Για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν στην ιστορία τους οι δύο ομάδες.
  • Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά όπου η Ναντ θα αντιμετωπίσει ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Στο παρελθόν έχει παίξει με τον Παναθηναϊκό (0-1-1) και με τον Ιωνικό (2-0-0).
  • Επτά παιχνίδια έχουν δώσει φέτος οι Γάλλοι σε όλες τις διοργανώσεις και μόνο σε ένα δεν έχουν δεχτεί γκολ!
  • Η Ναντ μετράει 4/5 Goal/Goal στα τελευταία της ματς στη Ligue 1.
  • Goal/Goal και στα τρία εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αήττητοι.

Ναντ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 08/09/2022

Το ματς θα είναι καθοριστικό για την πορεία των δύο ομάδων σε έναν όμιλο αρκετά ισορροπημένο. Ο Ολυμπιακός σιγά-σιγά αρχίζει και βγάζει αυτοματισμούς, ειδικά στο transition, που θα είναι ένα από τα βασικά του όπλα απέναντι στην άμυνα της Ναντ, που ούτως ή άλλως δίνει τα δικαιώματά της. Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι είναι δεδομένο πως θα πιέσουν και με όπλο τις στημένες φάσεις, όπου είναι αρκετά δυνατοί, θα ψάξουν τις ευκαιρίες τους.

ΣΤΟ 1.77 ΤΟ GOAL/GOAL ΣΤΗ ΝΟVIBET

H Ναντ δίνει πλάτος στο γήπεδο σε σετ παιχνίδι και παίζει με αρκετά γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ φροντίζει να εκμεταλλεύεται τις στημένες φάσεις για να βρει δίχτυα.

ΤΟ OVER 5.5 KOΡΝΕΡ ΤΗΣ ΝΑΝΤ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ναντ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ναντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/09/2022

Tα γνωστά ονόματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Κομπουαρέ. Εδώ και καιρό είναι εκτός οι Σισοκό και Τραορέ και δεν βρίσκονται στα σχέδια του έμπειρου τεχνικού, όπως επίσης και ο Σιμόν, που δεν προλαβαίνει.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Λαφόντ – Φάμπιο, Καστελέτο, Παλουά – Άπια, Ζιροτό, Σιριβέγια, Μουτουσαμί – Μπλας, Γκεσάν, Μοχάμεντ

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/09/2022

Είναι δεδομένο πως ο Κάρλος Κορμπεράν ακόμη «ανακατεύει» την τράπουλα και δεν έχει καταλήξει σε έναν σταθερό κορμό, πράγμα απολύτως λογικό για το μικρό χρονικό διάστημα που μετράει στον πάγκο, αλλά και για τις συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ του. Έτσι, δεν μπορούν να γίνουν εύκολα εκτιμήσεις για το αρχικό σχήμα, όπου διεκδικούν θέσεις αρκετοί παίκτες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Βατσλίκ – Άβιλα, Μπα, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ιν Μπεόμ – Μασούρας, Μπιέλ – Ουί Τζο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ