el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νάπολι – Άγιαξ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/10/2022

Η Νάπολι θέλει να σφραγίσει την πρόκρισή της και να κάνει καθοριστικό βήμα πρωτιάς στον 1ο όμιλο του Champions League. Υποδέχεται τον Άγιαξ (22:00), που καλείται να σηκώσει άμεσα κεφάλι αν δεν θέλει να μείνει εκτός μάχης.

Την προηγούμενη αγωνιστική οι «παρτενοπέι» σάρωσαν τον Αίαντα με το εντυπωσιακό 6-1 στο Άμστερνταμ. Μάλιστα, ο Άγιαξ προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με τον Κούντους, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει τον… εφιάλτη. Η επιθετική μηχανή της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι γκάζωσε για τα καλά και ήδη μέχρι το ημίχρονο όχι μόνο ισορρόπησε την κατάσταση, αλλά πρόλαβε να βάλει και γερά θεμέλια νίκης. Με υπέροχο ποδόσφαιρο και γκολ από τους Ρασπαντόρι (18’), Ντι Λορέντσο (33’) και Ζιελίνσκι (45’) η Νάπολι μπήκε στα αποδυτήρια με το 3-1 στην τσέπη.

Το ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, όπου με το δεύτερο γκολ του Ρασπαντόρι (47’) κι ακόμη δύο από τους Κβαρατσκέλια (63’) και Σιμεόνε (81’) οι Ιταλοί ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο και έφτασαν τους 9 βαθμούς έχοντας το απόλυτο (3/3). Από τη άλλη πλευρά, ο Άγιαξ έμεινε στους 3 βαθμούς και είναι αρκετά ζορισμένος, αφού απέχει τρεις από τη Λίβερπουλ και τη δεύτερη θέση.

Στο άλλο ματς οι «ρεντς» παίζουν στη Σκωτία κόντρα στη Ρέιντζερς. Την επόμενη αγωνιστική η Νάπολι παίζει νέο εντός ματς με τη Ρέιντζερς, ενώ ο «Αίαντας» θα υποδεχτεί τη Λίβερπουλ.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Νάπολι και τον Άγιαξ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Νάπολι – Άγιαξ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/10/2022

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Νάπολι, που κάνει όποια ομάδα βρίσκει απέναντί της αυτό το διάστημα να νιώθει άτυχη. Το τελευταίο θύμα της στην Ιταλία ήταν η Κρεμονέζε. Με ακόμη ένα επιθετικό ρεσιτάλ η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πέρασε από το «Τζιοβάνι Τσίνι» με σκορ 4-1 και διατηρήθηκε στην κορυφή στη βαθμολογία της Serie A φτάνοντας τις πέντε διαδοχικές νίκες.

Το σκορ άνοιξε στο 26ο λεπτό για τους «παρτενοπέι» με πέναλτι ο Πολιτάνο και παρότι ο Ντέσερς με το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο απάντησε για τους γηπεδούχους (47’) το άγχος δεν «χάλασε το μυαλό» της Νάπολι. Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν πιστοί στο πλάνο τους και στο 76ο λεπτό ο Σιμεόνε έκανε το 1-2 ανοίγοντας τον δρόμο. Στο φινάλε με την Κρεμονέζε να παίζει τα… ρέστα της για την ισοφάριση ήρθαν ακόμη δύο γκολ με τους Λοσάνο (90+3’) και Ολιβέρα (90+5’).

Τώρα όλο το βάρος πέφτει ξανά στο Champions League. O Σπαλέτι δεν θέλει να χαθεί η ευκαιρία που έχει χτίσει η ομάδα του από το ξεκίνημα της φάσης των ομίλων. Οπότε είναι δεδομένο πως παρότι την περιμένoυν κρίσιμα ματς με τις Μπολόνια και Ρόμα για το πρωτάθλημα, δεν θα αδιαφορήσει και θα κυνηγήσει το 4/4 που θα κλειδώσει την πρόκριση και την πρώτη θέση.

napoli ajax2 novibet

Ο Άγιαξ προσπαθεί να συνέλθει. Δεν είναι μόνο τα έξι γκολ που δέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική (1-6) αλλά συνολικά η εικόνα του μέχρι στιγμής στη σεζόν, που δείχνει μια ομάδα που ακόμη δεν έχει βρει τον δρόμο της. Ακόμη και σε επίπεδα έντασης, ο Σρέντερ βλέπει πως οι παίκτες του ακόμη είναι μακριά από τα στάνταρ για να αποδώσουν στον ρυθμό που θέλει.

Το Σάββατο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην έδρα της Φόλενταμ με σκορ 2-4. Διατηρήθηκαν στη 2η θέση στη βαθμολογία της Eredivisie στο -1 από την Άλκμααρ και στο +1 από την Αϊντχόφεν, ωστόσο, ξανά η εικόνα τους σηκώνει αρκετή κριτική.

Τα γκολ των Τάντιτς (17’) και Μπάσεϊ (39’) όπως και το τέρμα του Μπρόμπεϊ (64’) έδειχναν πως θα οδηγούσαν τον «Αίαντα» σε ένα άνετο απόγευμα. Βέβαια, η συνέχεια ήταν διαφορετική, καθώς οι μηχανές έσβησαν απότομα και λίγο έλειψε να την πληρώσει. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 74’ και στο 86’ και έστω και για το τελευταίο λεπτά έφεραν και πάλι τον Άγιαξ απέναντι από το άγχος της γκέλας, το οποίο εν τέλει έδιωξε στο τελευταίο λεπτό ο Κλάασεν (90+6’).

Στον «Αίαντα» έχουν μπροστά τους έναν ολόκληρο γύρο για να αλλάξουν την κατάσταση στο Champions League, το οποίο δεν εξελίσσεται καλά με τους μόλις 3 βαθμούς στο ξεκίνημα. Η αποστολή στην έδρα της Νάπολι έχει έξτρα βαθμό δυσκολίας καθώς η ομάδα πέρα από το καθαρά αγωνιστικό καλείται να δείξει πως δεν θα επηρεαστεί ψυχολογικά από τα όσα συνέβησαν πριν από μία εβδομάδα στο Άμστερνταμ.

napoli ajax3 novibet

Νάπολι – Άγιαξ: Στατιστικά & Προϊστορία 12/10/2022

  • Μικρό το δείγμα στη μεταξύ τους προϊστορία. Μόλις τρεις φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες με τους «παρτενοπέι» να έχουν δύο νίκες και τον «Αίαντα» μία.
  • Οκτώ σερί νίκες μετράει η Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Οι «παρτενοπέι» προέρχονται από τέσσερα σερί GG & Over 2.5, ενώ και στα πέντε τελευταία τους έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 Γκολ.
  • Και στα τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής στο Champions League η Νάπολι έχει σκοράρει Over 2.5 Γκολ.
  • Μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει ο Άγιαξ (1-1-3). Στο ίδιο διάστημα έχει δεχτεί 13 γκολ!
  • Ο Άγιαξ έχει βρει δίχτυα όλα τα εκτός έδρας φετινά του παιχνίδια.

Νάπολι – Άγιαξ: Προγνωστικά 12/10/2022

Η Νάπολι δείχνει ασταμάτητη αυτή την περίοδο και έχει ιδανική ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση απέναντι στον Άγιαξ, που το τελευταίο διάστημα δεν πείθει. Τα σοβαρά προβλήματα των Ολλανδών στην άμυνα είναι δύσκολο να κρυφτούν σε ένα ματς όπου και πάλι η Νάπολι θα προσπαθήσει να το οδηγήσει σε υψηλή ένταση.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΝΑΠΟΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΤΟ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Νάπολι – Άγιαξ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

napoli ajax4 novibet


Νάπολι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/10/2022

Το φρεσκάρισμα για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι έγινε κόντρα στην Κρεμονέζε. Τώρα θα επιστρέψει και πάλι στον κορμό. Μοναδική απουσία παραμένει ο Οσιμέν για τον τεχνικό των «παρτενοπέι», που μέχρι στιγμής δεν αγχώνεται αφού η ομάδα του παράγει και σκοράρει με τεράστια άνεση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μερέτ – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κιμ, Μάριο Ρούι – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Λοσάνο, Σιμεόνε, Κβαρατσκέλια

napoli ajax5 novibet

Άγιαξ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/10/2022

Ο Σρέντερ δεν άνοιξε τα χαρτιά ενόψει της αναμέτρησης. Το καλό είναι πως δεν έχει απουσίες που του αλλάζουν τα πλάνα, την ώρα που οι Ολλανδοί στα ρεπορτάζ τους εκτιμούν πως τουλάχιστον σε επίπεδο συστήματος δεν περιμένουν κάποια έκπληξη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πάσφεϊρ – Ρενς, Τίμπερ, Μπάσεϊ, Μπλιντ – Μπέρχαους, Άλβαρες, Τέιλορ – Τάντιντς, Κούντους, Μπέρχβαϊν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ