el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νάγκετς – Χιτ Game 5 Τελικών ΝΒΑ: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/06/2023

Ώρα τίτλου ή παράταση αγωνίας; Οι Νάγκετς απέχουν μία νίκη από την πρώτη κούπα στην ιστορία τους, ενώ οι Χιτ είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν για να παραμείνουν «ζωντανοί» στη μάχη.

Έτσι, το Game 5 (03:30) της σειράς των τελικών του ΝΒΑ έχει τεράστιο ενδιαφέρον και σίγουρα αναμένεται συναρπαστικό.

Για το μεγάλο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Μαϊάμι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!


Νάγκετς – Χιτ Game 5 Τελικών ΝΒΑ: Παρουσίαση, Ανάλυση 13/06/2023

Μήπως ήρθε η μεγάλη ώρα για τους Νάγκετς; Η παρέα του Νίκολα Γιόκιτς βρίσκεται μία ανάσα από την πρώτη κούπα στην ιστορία της μετά από μία ομολογουμένως εξαιρετική σειρά τελικών.

Η ομάδα του Μάικ Μαλόουν κυριάρχησε στο Game 3 (109-94) και στο Game (108-95), δείχνοντας πως είναι συνολικά καλύτερη από τους Χιτ, οι οποίοι παρουσιάζονται κουρασμένοι και μπλοκαρισμένοι στα ματς που κρίνουν τον τίτλο.

Το Μαϊάμι δεν έχει βρει τις κατάλληλες απαντήσεις για την αντιμετώπιση του Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος κάνει… πάρτι μέχρι στιγμής (30,8 πόντοι, 13,5 ριμπάουντ, 8 ασίστ), ενώ μεγάλες εμφανίσεις πραγματοποιούν επίσης οι Τζαμάλ Μάρεϊ, Μπρους Μπράουν και Άαρον Γκόρντον.

Οι Χιτ καλούνται να μείνουν ζωντανοί και είναι «απελπισμένοι για τη νίκη», όπως είπε και ο Μαλόουν, όμως οι Νάγκετς έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά στην έδρα τους και να φτάσουν σε ένα τεράστιο επίτευγμα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους γηπεδούχους, ενώ υπάρχει ερωτηματικό για τον Τάιλερ Χίρο των Χιτ: Ο νεαρός γκαρντ των 20 πόντων ανά ματς ίσως αναγκαστεί να μπει στο παρκέ, έστω και αν δεν ήθελε να χαλάσει τον ρυθμό των συμπαικτών του.

Θυμίζουμε ότι ο Χίρο ήταν τραυματίας και τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά, κάτι που ίσως δώσει… πάτημα για μία σημαντική ενίσχυση στον Έρικ Σποέλστρα.


Νάγκετς – Χιτ Game 5 Τελικών ΝΒΑ: Προγνωστικά 13/06/2023

Έρχεται μεγάλη βραδιά για τους Νάγκετς, που ψάχνουν μία νίκη για την υλοποίηση ενός μεγάλου ονείρου. Μπορούν οι Χιτ να μείνουν ζωντανοί και να δημιουργήσουν συνθήκες… αγωνιάς για τον τίτλο;

Για το Game 5 των τελικών του ΝΒΑ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΔΙΠΛΟ ΧΙΤ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ +9,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.81 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Νάγκετς είναι σίγουρα η καλύτερη ομάδα στη σειρά, όμως όποιος υποτίμησε τους Χιτ φέτος, το πλήρωσε ακριβά. Η παρέα του Τζίμι Μπάτλερ είναι αποφασισμένη για ακόμα μία υπέρβαση και θα παλέψει… όσο δεν πάει για να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

AARON GORDON ΟVER 16,5 ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Γκόρντον είναι ο «Χ-Factor» της σειράς μέχρι στιγμής. Εκπληκτικός αμυντικά, ο έμπειρος φόργουορντ προσφέρει πλέον και επιθετικά με πόντους και ασίστ.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ JAMAL MURRAY ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Χιτ θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον Γιόκιτς μακριά από το καλάθι τους και ο Μάρεϊ έχει αποδείξει πως μπορεί να κυριαρχήσει σαν σκόρερ.

nuggets heat prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νάγκετς – Χιτ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ