el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/03/2023

Κομβικό ματς για την ΑΕΚ στο Ηράκλειο με φόντο την κούρσα για την κάκτηση του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League ο ΟΦΗ υποδέχεται την «Ένωση» το απόγευμα της Κυριακής (19.30) σ’ ένα παιχνίδι που κόβει την ανάσα.

Ο Δικέφαλος Αετός ανήκει στα μεγάλα φορί για τον τίτλο, όμως ο ΟΦΗ έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα του και το τελευταίο διάστημα κάνει ζημιές…

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα το ματς ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΑΕΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΟΦΗ – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/03/2023

Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάστηκε να αλλάξουν τον αγωνιστικό τους προγραμματισμό. Την περασμένη Τετάρτη ήταν προγραμματισμένος ο δεύτερος ημιτελικός για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω τους δυστυχήματος στα Τέμπη.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα πήγαιναν με το πάνω χέρι στο Φάληρο ύστερα από το 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στα Τέμπη οδήγησαν στην αναβολή του παιχνιδιού.

Μέσα σε όλα αυτά το καλεντάρι της ΑΕΚ έχει και νέα αλλαγή αφού η επιτροπή εφέσεων αποφάσισε πως το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του στρέφονται λοιπόν και πάλι στο πρωτάθλημα. Με ματς λιγότερο, είναι στο -2 από τον Παναθηναϊκό. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψαν στις νίκες χάρη στο 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έτσι κατάφεραν να συνεχίσουν το εκπληκτικό τους σερί στο νέο γήπεδο. Συγκεκριμένα, μετρούν 14 νίκες σε 14 παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 37-2! Τώρα, καλούνται να επιστρέψουν και στα «διπλά» αφού την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκαν μακριά από το «σπίτι» τους ηττήθηκαν 2-0 από τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της ομάδας δεν θα είναι εύκολη. Τα προβλήματα που έχουν μαζευτεί είναι σημαντικά και με φόντο και τις κολλητές αναμετρήσεις ο Αργεντινός τεχνικός έχει γρίφους να λύσει μπροστά του. Σημαντικότερος όλων ενόψει του παιχνιδιού στο Ηράκλειο είναι αυτός σχετικά με τη θέση του σέντερ φορ.

Ο Λιβάι Γκαρσία τραυματίστηκε κόντρα στους Αρκάδες και η συμμετοχή του για το ματς της κανονικής διάρκειας κόντρα στον Ολυμπιακό είναι οριακή. Κόντρα στους Κρητικούς δεν υπολογίζεται ούτε ο Σέρχιο Αραούχο. Μαζί με τον Σιμάνσκι ο Αργεντινός επιθετικός δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Έτσι, με τον Φαν Φέερτ να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεμείνει από «καθαρόαιμο» σέντερ φορ. Μοναδική επιλογή στο ρόστερ είναι ο Κοσίδης, που θα βρεθεί στον πάγκο.

Βάσει των τελευταίων δοκιμών του Αλμέιδα, ο Στίβεν Τσούμπερ θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός και πριν το πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία έπαιρνε περισσότερα λεπτά από τον προπονητή του σε θέσεις κοντά στο «κουτί».

Όλα δείχνουν λοιπόν πως θα τον εμπιστευτεί και μένει να φανεί ποιοι θα πάρουν τις θέσεις από πίσω του. Η τριάδα των Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Ελίασον δείχνει να είναι η επικρατέστερη. Άλλωστε, όλα δείχνουν, πως ο Πινέδα θα μεταφερθεί στον άξονα, δίπλα στον Γιόνσον, λόγω της τιμωρίας του Σιμάνσκι.

Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ θέλει να δείξει πως η έλλειψη ουσιαστικού κινήτρου στη βαθμολογία δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Το έδειξε άλλωστε και κόντρα στον Ιωνικό την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα της Νεάπολης «καιγόταν» για νίκη με φόντο την παραμονή, ωστόσο, οι Κρητικοί πήραν δεύτερο σερί διπλό στο πρωτάθλημα με σκορ (2-0).

Το ζήτημα που καλείται ο Νταμπράουσκας είναι η αξιοποίηση της έδρας. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τη Super League ο ΟΦΗ έχει τρία «διπλά», μία ισοπαλία στην Τούμπα (0-0) και μία ήττα στο Φάληρο (2-1).

Αντίθετα, στο «Γεντί Κουλέ» οι «ασπρόμαυροι» έχουν μόλις ένα «τρίποντο» στα πέντε τελευταία τους ματς. Εντός έδρας το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του Λιθουανού τεχνικού είναι το γκολ. Είναι χαρακτηριστικό, πως έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα σε αυτό το διάστημα.

Θέματα με τις κάρτες έχει και ο ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι Βούρους και Περέα. Το ευχάριστο είναι πως επιστρέφουν έχοντας εκτίσει τις ποινές τους οι Μεγιάδο και Λάρσον. Φυσικά εκτός παραμένουν οι Νέιρα και Φελίπε, που εξακολουθούν να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.

Ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε στη νίκη επί του Ιωνικό και στο δύσκολο ματς με την ΑΕΚ, λέγονταα:

«Είμαστε χαρούμενοι από την νίκη, αν και δεν ήμασταν όσο καλοί θέλαμε. Το Ηράκλειο είναι μία μοναδική και ξεχωριστή πόλη. Το χορτάρι στο γήπεδό μας είναι εξαιρετικό και παίζουμε γρήγορο ποδόσφαιρο. Οι αντίπαλες ομάδες στην έδρα μας παίζουν αμυντικά και οργανωμένα. Θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε στα εντός έδρας ματς.

Για το ματς με την ΑΕΚ, είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας με πολύ καλό προπονητή και οργανωμένη ομάδα. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, δεν θέλω να πω τι θα αλλάξω, αλλά τι δεν θα αλλάξω. Θέλουμε να παίζουμε ένα ποδόσφαιρο με έλεγχο, πίεση και κατοχή μπάλας», δήλωσε ο Νταμπράουσκας.


ΟΦΗ – AEK: Στατιστικά, Προϊστορία 05/03/2023

  • Οι αναμετρήσεις στο Ηράκλειο κρίνονται στις λεπτομέρειες και παράδοση είναι ισορροπημένη. Ο ΟΦΗ έχει πανηγυρισει 16 νίκες στο Ηράκλει, η ΑΕΚ μετράει 15, ενώ 12 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Η ΑΕΚ στις τελευταίες 3 εξόδους της μετράει 2 ήττες, αφού έχασε στην Τούμπα και στα Γιάννενα.
  • 11 Over και 12 Under μετράει η ΑΕΚ σε 23 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΟΦΗ σε 24 έχει 10 Over και 14 Under.
  • Ο ΟΦΗ μέσα στην έδρα του μετράει 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες και μακριά από το Ηράκλειο έχει καλύτερη εικόνα με 4-4-4.
  • Το περυσινό ματς δεν ξεχνιέται εύκολα. Η ΑΕΚ προηγήθηκε και ήταν αγκαλιά με την νίκη, όμως ο ΟΦΗ δεν το έβαλε κάτω και πήρε ισοπαλία 3-3.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Προγνωστικά 05/03/2023

Μπορεί η αποστολή της ΑΕΚ στο Ηράκλειο κόντρα σε μια βελτιωμένη ομάδα να είναι δύσκολη, όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η «Ένωση» διεκδικεί με αξιώσει τον τίτλο και ανήκει στα μεγάλο φαβορί. Αυτό σημαίνει ότι η απώλεια βαθμών απαγορεύεται σε σχεση με τον ΟΦΗ που βαθμολογικά είναι σαφώς πιο άνετος.

Για το παιχνίδι «Γεντί Κουλέ» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα δεν πρόκεται να παίξουν με τη φωτιά και θα προσπαθήσουν να σκοράρουν από το πρώτο μέρος για να διώξουν και το άγχος.

αποδοση 1.92 να προηγηθει η αεκ στο ημιχρονο 

Στα ειδικά στοιχήματα υπάρχουν δελεαστικές αποδόσεις. Οι φιλοξενούμενοι θα πατήσουν αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή και η ΑΕΚ ανήκει στο τοπ 3 των ομάδων με τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι στο πρωτάθλημα (6).

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

kifisia aek6 novibet

Αμπραμπατ, Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς θα σηκωσουν επιθετικά την ΑΕΚ μέσα στο Ηράκλειο, αφού οι Αραούχο, Γκαρσία είναι εκτός.

anytime σκορερ αμραμπατ σε αποδοση 4.00 στη novibet

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ