el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΟΦΗ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/08/2023

Πρεμιέρα στη Super League με δύσκολη αποστολή για τον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» ταξιδεύουν στην Κρήτη και εκεί θα αντιμετωπίσουν (19:30) τον φιλόδοξο φέτος και πάντα επικίνδυνο ΟΦΗ.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή θέλει να αντιδράσει μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στα πέναλτι από την Ντιναμό Κιέβου, ενώ, στην άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα και με μία… δήλωση για τις βλέψεις τους.

Για το ματς της 1ης αγωνιστικής της Super League στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στην Κρήτη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη Super League!


ΟΦΗ – Άρης: Παρουσίαση, Ανάλυση 20/08/2023

Το χαμένο πέναλτι του Μόουζες Οντουμπάτζο ολοκλήρωσε πρόωρα την φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Άρη και άφησε πικρία στα αποδυτήρια του συλλόγου.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή πάλεψε στη Ρουμανία και προηγήθηκε με το γκολ του Τζούρασεκ στο 38΄. Στη συνέχεια, ο Άρης κρατούσε την πρόκριση παρά την ισοφάριση από το γκολ του Βολόσιν στο 45’, αφού είχε στα χέρια του και τη νίκη με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Όμως, το γκολ του Καραβάγιεφ στο 85ο λεπτό έστειλε το παιχνίδι αρχικά στη παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με το άστοχο σουτ του Οντουμπάτζο και ο Άρης αποκλείστηκε από το Europa Conference League, αποχαιρετώντας πρόωρα και κάπως άδικα (με βάση τις εμφανίσεις τους) τη διοργάνωση.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να αφοσιωθούν στη Super League και είναι δεδομένο ότι θα ψάξουν αντίδραση στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αφού ο ΟΦΗ ξεκίνησε τη χρονιά με βλέψεις και με διάθεση να κυνηγήσει στα ίσια μία θέση στα πλέι-οφ της Super League.

Αυτό φάνηκε και στις μεταγραφές του συλλόγου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού οι Κρητικοί απέκτησαν ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, όπως ο Λαμπρόπουλος, ο Ριέρα, ο Γκαγέγκος, ο Καρώ και ο Αμπαντά. Αντίθετα,  ο Βάλντας Νταμπράουσκας έδωσε το πράσινο φως για την αποχώρηση των Διαμαντή, Ντιουσέ, Καμάου, Περέα, Τζου, Μπαλογιάννη, Γκρόνινγκ και Τσιλιανίδη.

Ο ΟΦΗ δούλεψε καλά στην προετοιμασία του και πριν λίγες μέρες παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο στο 1-1 με την φιναλίστ του περσινού Europa Conference League, Φιορεντίνα. Σημεία αναφοράς θα είναι ξανά οι Μανδάς, Μεγιάδο, Τοράλ, Βούρος και Νέιρα, ενώ θα βοηθήσουν πολύ οι Γκαγέγκος, Λαμπρόπουλος, Μπιφουμά, Φελίπε και Ριέρα.


ΟΦΗ – Άρης: Προγνωστικά 20/08/2023

Δύσκολο για προβλέψεις το ματς στην Κρήτη. Ο Άρης έχει ενδεχομένως ένα μικρό προβάδισμα, λόγω ποιότητα και – κυρίως – αγωνιστικού ρυθμού, όμως ο ΟΦΗ διαθέτει ένα καλό σύνολο, που εμφανίζεται πάντα δυνατό στην έδρα του. Έτσι, η ισορροπία αναμένεται να κυριαρχήσει στο ματς της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Για το παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.07 ΣΤΗ NOVIBET

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Άρης έδειξε ξεκάθαρα στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια πως θα πορευτεί με «σφιχτό» σχήμα στα περισσότερα παιχνίδια του και, στην άλλη μεριά, ο ΟΦΗ δεν έχει λόγο να πιέσει ή να ανεβάσει από νωρίς το τέμπο. Έτσι, μπορούμε να περιμένουμε ένα ματς με λίγα γκολ και σίγουρα χωρίς σκορ στα πρώτα του λεπτά.

ofi aris prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Άρης  έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΟΦΗ – Άρης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 20/08/2023

Ο Νταμπράουσκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να εμπιστευτεί την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με τρεις στην άμυνα και δύο στην επίθεση. Στην άλλη μεριά, ο Τερζής πρέπει να δει ποιοι παίκτες του βρίσκονται σε θέση να βγάλουν αγώνα σε ένταση μετά τα 120 λεπτά στο Βουκουρέστι και ίσως προφυλάξει κάποιους από αυτούς, όπως για παράδειγμα ο Νταρίντα, που αντιμετωπίζει και ενοχλήσεις. Εκτός θα παραμείνουν – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – οι Κουέστα και Μπράμπετς.

ΟΦΗ (3-5-2): Μανδάς – Λαμπρόπουλος, Καρό, Βούρος – Λάρσον, Γκαγέγκος, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Τοράρινσον – Τοράλ, Φελίπε (Ντίκο)

Άρης (4-3-3): Χουτεσιώτης – Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι – Ζουλ, Τζούρασεκ, Ρουπ – Κάρλσον, Μορόν, Πάλμα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ