el
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Στατιστικά. 21η Αγωνιστική Super League 02/02/2022

Παιχνίδια για όλα τα γούστα περιλαμβάνει η 21η… στροφή της Super League την Τετάρτη.

Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, αφού μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής η «μάχη» για την είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλά και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια έχει φουντώσει για τα καλά.

Παράλληλα, μαγνητίζει τους πάντες και η κατάσταση στην κορυφή. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (0-0) μπορεί να διατηρεί στο +9 τους «ερυθρόλευκους», αλλά οι Πειραιώτες δεν έχουν περιθώρια για νέα γκέλα απέναντι στον επικίνδυνο Παναιτωλικό.

Σε ανάλογη κατάσταση είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοδοξεί στην Κρήτη κόντρα στον αξιόμαχο ΟΦΗ να ρεφάρει την ήττα από τον Αστέρα για να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης.

Σπουδαίο ματς αναμένουμε και στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εκεί ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ με στόχο το «τρίποντο» που θα τον βάλει στο κόλπο των πλέι όφ. Η «Ένωση» διψάει επίσης για τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να επουλώσει τις πληγές που άνοιξαν μετά τη νέα ήττα από τον Βόλο που την άφησε στο -11 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Με 500+ αγορές για κάθε ματς στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις η 21η αγωνιστική της Super League γίνεται πιο συναρπαστική.


ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 02/02/2022

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Τετάρτη το απόγευμα (17:15).

Οι Κρητικοί προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες και δίνουν «μάχη» για να μπουν στην εξάδα. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια μέσα στην έδρα της (2-5-3) αντλεί ενέργεια από τον κόσμο της, όμως στις εξέδρες θα υπάρχει ελάχιστος κόσμος λόγω των μέτρων κατά του Covid.

Ο ΟΦΗ είναι αλήθεια ότι ψάχνει τον καλό του εαυτό και διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος με τρεις διαδοχικές ήττες. Το Σάββατο ηττήθηκε στη Λαμία 2-1 δεχόμενος δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο κι ενώ κρατούσε το προβάδισμα από το πρώτο μέρος με το γκολ του Τσιλιανίδη.

 

«Δεν χρειάζεται να πω το πως νιώθουμε, είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν παίρνουμε τίποτα. Παλέψαμε για τη νίκη, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο πάθαμε black out», υποστήριξε ο Νιόπλιας.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττα-σοκ (0-1) στη Λεωφόρο με τον Αστέρα, αφού δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Σαν να μην έφτανε αυτό στο φινάλε το πλήρωσε με τον Μπαράλες να σκοράρει με πέναλτι μετά από λάθος του Σάντσες.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» αποχώρησαν από το τερέν με αρκετά παράπονα προς τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος άφησε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι του Αστέρα και είχε ακατανόητα σφυρίγματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλησε να σχολιάσει τις διαιτητικές αποφάσεις και στάθηκε στη μέτρια εικόνα της ομάδας του, λέγοντας: «Ήμασταν παγωμένοι στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, βιαζόμασταν και δεν είχαμε ηρεμία. Ακόμα και όταν ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες δεν παίξαμε ορθολογικά και δεν απειλήσαμε».

Στον μεταγραφικό τομέα ο Παναθηναϊκός απέκτησε στο φινάλε της χειμερινής περιόδου τον μέσο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με τη μορφή δανεισμού από τη Χόφενχαϊμ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σέρβος στάθηκε στην φιλοσοφία του τριφυλλιού και στο γεγονός ότι ο Γιοβάνοβιτς τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Μπουζούκης ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ μέχρι το 2024.

 

Πλέον, το «τριφύλλι» (30β.) δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι καίγεται για την επιστροφή στις νίκες, καθώς η σαββατιάτικη ήττα αποτελεί πισωγύρισμα και νιώθει καυτή την ανάσα του ΠΑΣ (30β.) και του Αστέρα (29β.).

Σημαντική η επιστροφή του Βιγιαφάνιες στο αρχικό σχήμα.

Ο Παναθηναϊκός περιμένουμε να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές δυσλειτουργίες που παρουσιάζει ο ΟΦΗ στα τελευταία ματς.

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

Όπως στο πρώτο γύρο (0-0) στη Λεωφόρο έτσι και στο Ηράκλειο δεν περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05 ΣΤΗ NOVIBET

Στα Combo Bets της Novibet βρίσκουμε ελκυστικές αποδόσεις.

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ UNDER 2.5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Στατιστικά 02/02/2022

  • Από 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα προέρχεται ο ΟΦΗ. Το συγκεκριμένο αρνητικό σερί συμβαίνει για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Νίκος Νιόπλιας.
  • Μόλις δύο νίκες σε οκτώ εκτός έδρας ματς (1 ισοπαλία, 5 ήττες) μετράει ο Παναθηναϊκός στο φετινό πρωτάθλημα.
  • 0-0 (video) έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο
  • Από τον Φεβρουάριο του 2015 με σκορ 3-2 έχει να νικήσει ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ. Έκτοτε μετράει μια ήττα (3-1) και τρεις ισοπαλίες (1-1, 0-0, 2-2).
  • Μεγάλη τάση στις ισοπαλίες παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα στις 7 τελευταία αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας οι 4 έχουν σταματήσει στο «Χ».
  • Βαθμολογία Super League

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Προγνωστικά 02/02/2022

Την ίδια ώρα (17:15) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Φάληρο τον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική της Super League στη δεύτερη κόντρα των δύο ομάδων σε διάστημα δύο βδομάδων.

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει ανοιχτούς λογαριασμούς στη φάση των «8» του Κύπελλου και θα ακολουθήσει η ρεβάνς της ερυθρόλευκης ήττας στο Αγρίνιο με σκορ (2-1).

 

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή διατήρησε το αήττητο και μέσα στην Τούμπα (1-1 Video) απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν άμεσα με γκολ του Τικίνιο όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Μπα. Οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς μπορεί να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως έμειναν όρθιοι, διατήρησαν το αήττητο στο πρωτάθλημα και παραμένουν στο +9 από τον 2ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο βαθμολογικό πλεονέκτημα δεν μπορεί να φέρει εφησυχασμό και οι Πειραιώτες δεν θέλουν μέσα στο Φάληρο να δώσουν δικαιώματα αμφισβήτησης.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι όμως από τον τρόπο που παίξαμε διότι δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Πάντα παίζουμε για τη νίκη και το θετικό είναι ότι δεν χάσαμε. Κρατάμε τη βαθμολογική απόσταση από τους διώκτες μας. Στο πρώτο μέρος υπήρξε περισσότερη πίεση από τον ΠΑΟΚ. Μετά το γκολ νιώσαμε άβολα αλλά το θετικό είναι ότι ισοφαρίσαμε γρήγορα. Στο β’ μέρος υπήρχε περισσότερος έλεγχος στο παιχνίδι και παραπάνω ηρεμία», τόνισε ο Πέδρο Μάρτινς μετά το 1-1 στην Τούμπα.

Ο Παναιτωλικός τις τελευταίες βδομάδες παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα πάνω στο χορτάρι. Οι νίκες επί του Ολυμπιακού (2-1 στο Κύπελλο) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (4-2) και επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (2-1) επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Ωστόσο, το θετικό σερί δεν συνεχίστηκε στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο Αγρίνιο. Εκεί η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ηττήθηκε με σκορ 0-2 κι αποχώρησε από το τερέν με έντονα παράπονα προς τον διαιτητή Θανάση Τζήλο. Ο Παναιτωλικός διαμαρτύρεται για τα δύο πέναλτι υπέρ του Άρη και μάλιστα η διοίκηση απείλησε με μηνύσεις τον 38χρονο ρέφερι.

«Οι αποφάσεις του διαιτητή μας πείραξαν το μυαλό. Νομίζω ότι δεν μπήκαμε στο παιχνίδι κι αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια. Είμαι απογοητευμένος από το πώς παίξαμε γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Κάθε φορά που βγαίναμε και δημιουργούσαμε, θέλαμε κάτι περισσότερο αλλά δεν το είχαμε.

Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια και επιβραβεύει. Νομίζω ότι ήταν μια κακή μέρα για μας αλλά είναι κι ένα σημάδι μετά τις τελευταίες νίκες που πετύχαμε ώστε για να χαμηλώσουμε το κεφάλι», υποστήριξε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου.

O Παναιτωλικός δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί στο καβούκι του και δεν αποκλείεται να βάλει δύσκολα στην άμυνα του Ολυμπιακού.

GΟAL-GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Δύο πέναλτι καταλογίστηκαν εις βάρος του Παναιτωλικού την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Άρη. Οι αμυντικοί του Γιάννη Αναστασίου βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά και αυτό ίσως τους στοιχίσει και μέσα στο Φάληρο.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Στατιστικά 02/02/2022

  • 6 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια στη Super League έχει σκοράρει ο Παναιτωλικός.
  • 3 Goal-Goal και ισάριθμα Over μετράει ο Παναιτωλικός στα τελευταία πέντε παιχνίδια του.
  • Τα δύο φετινά ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν Over 2,5 και Goal-Goal. Για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 στο Αγρίνιο, ενώ στο Κύπελλο ηττήθηκε με το ίδιο σκορ.
  • Καρέλης και Βέργος έχουν σκοράρει από 5 γκολ στον φετινό πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού.
  • 3 ισοπαλίες (0-0, 0-0, 1-1), 1 ήττα (2-1) και 1 νίκη (2-0) μετράει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια που έχει δώσει το 2022 σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Βαθμολογία Super League

 

Άρης – ΑΕΚ: Προγνωστικά 02/02/2022

Ματς για γερά νεύμα αναμένουμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, αφού οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να επαναφέρουν και την ηρεμία στις τάξεις τους.

Ο Άρης μετά από τρία σερί ματς πρωταθλήματος και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία επέστρεψε στις νίκες. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-0 μέσα στο Αγρίνιο με δύο πέναλτι στο πρώτο 20λεπτο και θέλουν να δημιουργήσουν σερί νικών για να πλησιάσουν την 6άδα των πλέι οφ και να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Μάντζιος μετά το διπλό επί του Παναιτωλικού έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Βρήκαμε γκολ κι αυτό βοηθά και ψυχολογικά την ομάδα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες και δεν πρέπει να τους απαξιώνουμε. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, θέλω να πιστεύω όμως ότι αυτό το γκολ θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

Ο Άρης φέτος παρουσιάζει αμέτρητα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και μέσα στο «σπίτι» του μας έχει συνηθίσει σε… γκέλες (4-3-1) ακόμα και με ομάδες χαμηλής δυναμικής.

Ο Μπερτόγλιο δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ενώ ο 30χρονος μέσος Τζέγκο πήρε μεταγραφή στην Έουπεν.

Η ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει με καζάνι που βράζει, αφού η αναπάντεχη ήττα από τον Βόλο έφερε γκρίνια. Πλέον υπάρχει έντονη αμφισβήτηση προς τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, με τη διοίκηση να σβήνει τη φωτιά λέγοντας ότι «ο προπονητής έχει την απόλυτη στήριξή μας».

Η «Ένωση» στο ματς με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ τα έκανε θάλασσα και μετά την ανάπαυλα ήταν σαν να μην μπήκε μέσα στο γήπεδο.

Ασύνδετη επιθετικά και χωρίς καμία φαντασία στο παιχνίδι της ηττήθηκε από τον Βόλο με γκολ που ήρθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαν Βεερτ. Η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν ορεξάτη κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ, ενώ ο Τσούμπερ αστόχησε σε πέναλτι.

 

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι και δεύτερο. Οι παίκτες που προέρχονταν από κορονοϊό δεν είχαν ρυθμό. Στο δεύτερο δεχτήκαμε δεύτερο γκολ πάλι από στατική φάση. Είναι η τρίτη σερί εντός έδρας και υπάρχει τεράστια απογοήτευση. Δεν δικαιολογείται το δεύτερο γκολ και η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά…», τόνισε ο Γιαννίκης.

Απέναντι στον Αρη αναμένεται να επιστρέψουν στην 11αδα της Ένωσης οι Αντρέ Σιμόες και Όγκνιεν Βράνιες, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα.

Και οι δύο ομάδες θα είναι προσεκτικές, ειδικά στην εκκίνηση της αναμέτρησης.

ΤΟ Χ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Η δίψα των δύο ομάδων για νίκη μας οδηγεί και στις δυο παρακάτω επιλογές.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 1-1 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.85

GOAL-goal ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.04

Άρης – ΑΕΚ: Στατιστικά 02/02/2022

  • Ευνοϊκή παράδοση έχει δημιουργήσει την τελευταία 2ετία η ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού μετράει 4 σερί νίκες (0-1, 1-4, 0-1, 1-3).
  • 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα είναι η φετινή επίδοση της ΑΕΚ στα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Τα παραπάνω νούμερα είναι σαφώς καλύτερα σε σχέση με τα αντίστοιχα στο ΟΑΚΑ (5-0-4).
  • 9 σερί χαμένους βαθμούς (3 ήττες) έχει η ΑΕΚ μέσα στην έδρα της, ενώ εκτός έδρας έχει να ηττηθεί από τις 26/9 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
  • Με το σταγονόμετρο σκοράρει ο Άρης μέσα στην έδρα του. Συγκεκριμένα έχει πετύχει μόλις 8 γκολ σε 8 παιχνίδια (4-3-1)
  • Η συνολική προϊστορία από τη σεζόν 2001/02 είναι υπέρ της ΑΕΚ. Ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης η Ένωση μετράει 19 νίκες, ο Άρης 6, ενώ 11 ματς σταμάτησαν στην ισοπαλία.
  • Βαθμολογία Super League

 

Διαβάστε ακόμα…

giannis alex antetokounmpo novibet

Top 10 Ελλήνων αθλητών με τους περισσότερους followers στην Ελλάδα


the damned united novibet

Οι 10 καλύτερες ταινίες για ποδόσφαιρο

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ