el
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/04/2022

O Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Φάληρο (20:00) ενόψει της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League.

Το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει μεγάλη σημασία και για τους δύο μονομάχους. Ο Ολυμπιακός θέλει κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα να διώξει το άγχος του ΠΑΟΚ, που εξακολουθεί να τον ακολουθεί «διακριτικά».

Από τη δική της πλευρά η ΑΕΚ «καίγεται» για θετικό αποτέλεσμα. Η διακοπή και τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκειά της έδωσαν «παράταση» στο κακό κλίμα την ώρα που η ομάδα δεν μπορεί να νιώθει καθόλου σίγουρη για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Με 450+ αγορές στη Νovibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το ματς στο Φάληρο παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/04/2022

Το διάστημα της διακοπής τα είχε όλα για τον Ολυμπιακό. Έναν μίνι προβληματισμό, ο οποίος μεταφέρθηκε ύστερα από το 1-1 στο τελευταίο ματς στην έδρα του ΠΑΣ, μπόλικα μεταγραφικά σενάρια για παίκτες που μπορούν να προστεθούν είτε άμεσα στην ομάδα είτε με φόντο το καλοκαίρι αλλά και επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη ενόψει της συνέχειας.

Η ουσία είναι πως ο Μαρτίνς δεν είχε πολλές επιλογές στο κομμάτι της δουλειάς καθώς οι διεθνείς που έλειψαν ήταν αρκετοί και οι «καθαρές» μέρες προπονήσεων για το σύνολο του ρόστερ ήταν ελάχιστες. Το ευχάριστο πάντως, καθώς οι Πειραιώτες μπαίνουν στην τελική ευθεία της σεζόν με στόχο το νταμπλ, είναι πως δεν υπήρξαν απρόοπτα με τραυματισμούς.

olympiacos aek2 novibet

«Το παιχνίδι της Κυριακής και όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί. Θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας έχει προσφέρει ο κόσμος μας όλη τη χρονιά. Να παίζετε με πάθος και να τα δίνετε όλα σε κάθε παιχνίδι και να είστε συγκεντρωμένοι εντός και εκτός γηπέδου. Μπροστά μας έχουμε μόνο τελικούς, μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου, ώστε μετά να έχετε τη δυνατότητα να ξεκουραστείτε, γιατί είναι η Τρίτη σεζόν που παίζετε ασταμάτητα. Όλη αυτή η μεταγραφολογία να μη σας επηρεάζει γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εσάς εμπιστευόμαστε. Είστε οι καλύτεροι. Δείξτε το στο γήπεδο και δώστε τα όλα για τον Ολυμπιακό μας», ήταν το μήνυμα που έστειλε στο ποδοσφαιρικό τιμ ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

olympiacos aek3 novibet

Για την ΑΕΚ ακόμη μία διακοπή δεν συνοδεύτηκε με τουλάχιστον ένα κλίμα ηρεμίας. Η νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ (0-1) την προηγούμενη αγωνιστική, η κάκιστη εικόνα της ομάδας αλλά και η αδυναμία αγωνιστικής αντίδρασης μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο το άγχος για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, που πριν μερικούς μήνες έδειχνε εξασφαλισμένο.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω εκδηλώθηκαν και οι τάσεις φυγής των Άμραμπατ και Κριχόβιακ, μέσω δηλώσεων στο πλαίσιο του break, αλλά και η άσχημη τροπή με την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ που φαίνεται να οδηγεί σε «ναυάγιο» την επιθυμία της πρόσληψης του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο και το γλυκό έδεσε.

olympiacos aek4 novibet

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος προσπαθεί να κρατήσει στην «τσίτα» την ομάδα καθώς η κατάσταση στην βαθμολογία είναι εντελώς οριακή και δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για νέες απώλειες τη στιγμή που ο Άρης και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται στο -1 και στο -3, αντίστοιχα. «Χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δίνουμε το 200%. Όπως δεν μπορεί να το κάνει, να πάει στα αποδυτήρια», είπε με νόημα στους παίκτες του ο τεχνικός της «Ένωσης» δείχνοντας με ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις τους για όσους από εδώ και στο εξής δεν έχουν την απαιτούμενη απόδοση.


Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 03/04/2022

  • Το πάνω χέρι στο σύνολο των αναμετρήσεων των δύο ομάδων έχει ο Ολυμπιακός (76-42-57), που στην έδρα του είναι στο 45-16-20. Στο 37-11-15 η προϊστορία αποκλειστικά σε επίπεδο πρωταθλήματος.
  • Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ ήταν το 2-1 στα ημιτελικά του Κυπέλλου το 2018 στο ΟΑΚΑ. Από τότε οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν στην εποχή Μαρτίνς, όπου σε 13 ματς κόντρα στην «Ένωση» μετράει 10 νίκες και 3 ισοπαλίες!

olympiacos aek5 novibet

  • Στα τελευταία 18 μεταξύ τους ματς πρωταθλήματος στο Φάληρο δεν έχει υπάρξει ισοπαλία (16-0-2).
  • Έντεκα σερί νίκες στο «Καραϊσκάκη» μετράει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Τέσσερα ματς χωρίς «διπλό» είναι η ΑΕΚ.
  • Στα 4/5 τελευταία ματς των «ερυθρόλευκων» στη Super League έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες, ενώ για την ΑΕΚ στα 3/5.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά 03/04/2022

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με στόχο να φτάσει στη νίκη και να συνεχίσει το σερί του. Στην έδρα του σκοράρει με μεγάλη σταθερότητα φέτος. Από την άλλη η ΑΕΚ για να «κρύψει» τα πάγια αμυντικά της προβλήματα θα χρειαστεί γκολ και θα το κυνηγήσει με επιθέσεις στην πλάτη της άμυνας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΓΚΟΛ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ & ΟVER 2.5 ΓΚΟΛ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,75 ΣΤΗ NOVIBET

O Σέρχιο Αραούχο έλειψε από το προηγούμενο ματς στο Φάληρο, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει καλή παράδοση απέναντι στους Πειραιώτες και στο ματς του Α’ γύρου σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Ο ΣΕΡΧΙΟ ΑΡΑΟΥΧΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 5,00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ολυμπιακός θα πάρει την μπάλα στα πόδια του και θα πάει σε σετ παιχνίδι. Η ΑΕΚ πιθανότατα θα ψάξει τους κενούς διαδρόμους. Και για τις δύο ομάδες υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε κόρνερ στο ματς.

ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΝΕΡ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ OVER 9,5 ΣΤΟ 2,15 ΣΤΗ NOVIBET


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/04/2022

Ο Πέδρο Μαρτίνς λόγω των πολλών απουσιών από τις εθνικές ομάδες ουσιαστικά είχε λίγο χρόνο για να προετοιμάσει τα πλάνα του. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Μασούρα, που λόγω Covid έχασε αρκετές προπονήσεις, ενώ ο Σισέ ενδεχομένως να μείνει στον πάγκο, καθώς άργησε να επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με τη Σενεγάλη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βαντσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσουκ – Εμβιλά, Καμαρά – Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Α.Καμαρά – Ελ Αραμπί

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/04/2022

Mε σημαντικά προβλήματα και μάλιστα στο ανασταλτικό κομμάτι, όπου φέτος «πονάει», θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο Φάληρο. Εκτός μάχης τέθηκαν οι Τζαβέλλας και Σιμόες, ενώ από εκεί και πέρα νοκ-άουτ είναι και ο Ανσαριφάρντ για προληπτικούς λόγους ύστερα από τον τραυματισμό του στο μάτι. Θετικό πάντως το ότι οι Γκαρσία, Τσούμπερ, Κριχόβιακ, Μοχαμάντι και Χατζισαφί, που ενσωματώθηκαν τελευταίοι δεν επέστρεψαν με κάποιο απρόοπτο.

ΑΕΚ (4-2-3-1): Στάνκοβιτς – Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Κριχόβιακ – Μάνταλος, Τσούμπερ, Γκαρσία – Αραούχο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ