el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Άλμπα: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/01/2024

Ο Ολυμπιακός είναι λαβωμένος, αλλά παράλληλα και υποχρεωμένος να νικήσει την Αλμπα το βράδυ της Τρίτης στο ΣΕΦ (30/01, 21:15), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, στο άνοιγμα μιας ακόμη «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague.

Εντεκα στροφές έμειναν για να πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ρεκόρ 12-11 και να βρίσκονται εντός πρώτης δεκάδας και τουλάχιστον για την ώρα στο… σημείο των play-in.

Σταθερά στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα οι Βερολινέζοι (5-18), οι οποίοι τις τελευταίες εβδομάδες κάνουν την προσπάθειά τους για την αποφυγή της τελευταίας θέσης, έχοντας ουσιαστικά ως στόχο να αφήσουν πίσω τους την Βιλερμπάν.

Οι δύο ομάδες έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους άλλες 15 φορές σε επίπεδο Euroleague, με τους Πειραιώτες να είναι το αφεντικό με 13 νίκες, η τελευταία εξ αυτών στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Γερμανία (29/12/2023) με το επιβλητικό 94-67.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στο ΣΕΦ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ σε Live Streaming με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!

 


Ολυμπιακός – Άλμπα: Ανάλυση, Απουσίες 30/01/2024

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (8-4 στο ΣΕΦ) – χτυπημένη από σοβαρούς τραυματισμούς – έρχεται από τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς της Euroleague, η τελευταία στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ (90-85).

Ο Ολυμπιακός, που βγήκε στο παρκέ χωρίς τους τραυματίες Φαλ, Μιλουτίνοφ, Γουίλιαμς-Γκος και έχασε κατά τη διάρκεια του ματς και τον Λαρεντζάκη, είχε μία πρώτη εφιαλτική 1η περίοδο (30-13/ημίχρονο 52-30), όμως στο δεύτερο εικοσάλεπτο οι παίκτες του κόουτς Μπαρτζώκα έκαναν κατάθεση ψυχής, φτάνοντας μια ανάσα από μία ιστορική ανατροπή.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος «ξύπνησε» για τα καλά (25 π. με 6/8 τρίποντα), πάντα παρών ο Πίτερς (12 π., 5 ριμπάουντ), σούπερ ο Λουκ Σίκμα, που βγήκε από τη… ναφθαλίνη (10 π., 10 ριμπ., 3 ασίστ, 1 μπλοκ), θετικός και ο Μήτρου-Λονγκ με 6 π. και 7 ασίστ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 22/44 δίποντα, 9/26 τρίποντα, 14/22 βολές, 36 ριμπάουντ (22 αμυντικά/14 επιθετικά), 20 ασίστ, 7 κλεψίματα, 3 μπλοκ, 7 λάθη.
Στο πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν εύκολα τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (77-62).

Γεμάτο από… βαριά ονόματα το απουσιολόγιο του Γ. Μπαρτζώκα, καθώς νοκ άουτ είναι οι Μιλουτίνοφ, Φαλ, ενώ οι Γουίλιαμς-Γκος, Λαρεντζάκης δίνονται αμφίβολοι, όπως και ο Πετρούσεφ, με τον… φρέσκο στον Ολυμπιακό Μόουζες Ράιτ να κάνει το ντεμπούτο του με μόλις μία προπόνηση!

Ο Αμερικανός αθλητικός ψηλός (25 ετών, 2.06 μ.) υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και έρχεται από την τουρκική Μερκεζεφέντι (26,4 π., 8,4 ριμπ., 1,2 ασ., 1,4 κλεψ., 1.4 τάπες) γεμάτος… όρεξη να προσφέρει λύσεις στη ρακέτα.

Η Αλμπα (1-10 εκτός έδρας) προέρχεται από δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα, κάτι που είχε… ξεχάσει πότε είχε συμβεί ξανά κάτι ανάλογο.
Την προηγούμενη εβδομάδα έριξε στο καναβάτσο τον Ερυθρό Αστέρα (89-80 εντός), σε ένα ματς που ήταν το αφεντικό από το τζάμπολ.

Γκαμπριέλε Πρόσιντα (17 π.) και Ματ Τόμας (19 π. με 5/9 τρίποντα) έκαναν τη διαφορά στο σκοράρισμα για το σύνολο του Ιζραελ Γκονζάλεθ. Παράλληλα, μπαίνει σιγά-σιγά στην εξίσωση και ο ποιοτικός γκαρντ Μάρτιν Χέρμανσον (7 π. κόντρα στους Σέρβους).

Τα ομαδικά στατιστικά της Άλμπα: 19/36 δίποντα, 10/27 τρίποντα, 21/23 βολές, 42 ριμπάουντ, 19 ασίστ, 3 κλεψίματα, 9 λάθη.

Στη γερμανική λίγκα, η Αλμπα (στην 5η θέση με ρεκόρ 10-5) την… πάτησε την Κυριακή από την Βούρτσμπουργκ (εκτός έδρας ήττα με 76-75), χάνοντας από έναν αντίπαλο κόντρα στον οποίο μετρούσε 15 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις! Επί των αγωνιστικών, ο Γκονζάλεθ έχει σταθερά ως αμφίβολους τους Τίμαν και Σάμαρ.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Άλμπα: Προγνωστικά 30/01/2024

Ο Ολυμπιακός έχει τεράστιο κίνητρο για τη νίκη απέναντι στην Άλμπα και για το ματς στο ΣΕΦ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Πολύ απλά και… λαϊκά, ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια για κάποιο «αστείο» μέσα στο ΣΕΦ κόντρα στην Αλμπα.

Με δεδομένες τις απουσίες και τα ερωτηματικά που υπάρχουν στους «ερυθρόλευκους», εκτιμούμε πως το ροζ φύλλο της νίκης θα έρθει μέσω της άμυνας. Κρατάμε το Under 156,5 πόντους σε απόδοση 1,94 στη Novibet.

«Τίμια» και η τιμή για το ενδεχόμενο να υπάρξει αντιαθλητικό φάουλ στο παιχνίδι, «κυκλώνουμε» το 1,70. 

Ο Κώστας Παπανικολάου προέρχεται από καταπληκτικό ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μέσα στη Μαδρίτη ημείωσε 25 πόντους και έδωσε λύσεις στην επίθεση. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με δεδομένο ότι υπάρχουν σημαντικές απουσίες θα πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και στην μπροστινή πλευρά του παρκέ. Παπανικολάου Over 7.5 πόντοι σε απόδοση 1.97.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ