el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Γκενκ: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/08/2023

Πρώτο επίσημο ματς με μεγάλες απαιτήσεις για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Γκενκ (22:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει μόνο φιλικά παιχνίδια στα πόδια της, ενώ οι Βέλγοι προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού από την Σερβέτ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Έτσι, είναι δεδομένο πως η πρώτη μάχη των δύο ομάδων συνοδεύεται με ειδικές συνθήκες και αρκετά ερωτηματικά εκατέρωθεν.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το ματς στο Φάληρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Europa League!


Ολυμπιακός – Γκενκ: Παρουσίαση, Ανάλυση 10/08/2023

Η χρονιά ξεκινά για τον Ολυμπιακό με ένα πολύ σημαντικό ματς: Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Γκενκ (22:00) και θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι-οφ του Europa League.

Μετά από μία σεζόν μακριά από τα συνηθισμένα του στάνταρ, ο Ολυμπιακός ξεκινά τη φετινή χρονιά με αισιοδοξία και μεγαλύτερες προσδοκίες. Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν από νωρίς στα… βαθιά και καλούνται να ανταποκριθούν στην πρόκληση της Γκενκ, ώστε να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Europa League.

Τα ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα αποτελέσουν το πρώτο τεστ του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν η τελική επιλογή της διοίκησης για το rebuild του συλλόγου και καλείται να οδηγήσει την ομάδα του σε μία σημαντική και αναγκαία – σε όλα τα επίπεδα – πρόκριση.

Για να φτάσουν όμως μέχρι εκεί οι Πειραιώτες, θα χρειαστεί να δείξουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σύγκριση με την εικόνα που είχαν στα φιλικά. Εκτός της νίκης επί της Ρείντζερς στην Σκωτία (3-1), ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε στα ματς με Νόριτς (ήττα με 2-0), Σαμπάχ (1-1) και Νόρτζελαντ (1-1), όμως η προσθήκη και ενσωμάτωση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, μαζί με την βελτίωση στο κομμάτι της χημείας, ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στην βελτίωση των «ερυθρόλευκων».

Οι Ιμπόρα, Κίνι, Ελ Κααμπί, Φρέιρε, Πορόζο και Αλεξανδρόπουλος έφεραν ποιότητα, εμπειρία και φρεσκάδα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ η επιστροφή του Μαντί Καμαρά θα δώσει σίγουρα μία πολύτιμη λύση στα χέρια του Μαρτίνεθ.

Στην άλλη πλευρά, η Γκενκ προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από την Σερβέτ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο αποκλεισμός στα πέναλτι επηρέασε τους Βέλγους και στις υποχρεώσεις τους εντός συνόρων, αφού ηττήθηκαν εντός έδρας από την Έουπεν με 1-0 για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τη Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ ο ηττημένος θα μεταφερθεί στα πλέι-οφ του Europa Conference League.


Ολυμπιακός – Γκενκ: Προγνωστικά 10/08/2023

Ματς ειδικών συνθηκών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: Ο Ολυμπιακός έχει το «παζλ» του ενθουσιασμού, της εμπειρίας και της έδρας, ενώ η Γκενκ γνωρίζει τις απαιτήσεις τέτοιων παιχνιδιών και, επιπρόσθετα, είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά.

Για το μεγάλο ματς στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.81 ΣΤΗ NOVIBET

Η Γκενκ είναι μία παραδοσιακή βελγική ομάδα, κάτι που σημαίνει πως αγωνίζεται πάντα με επιθετική προσέγγιση και με διάθεση να πιέσει για το γκολ. Ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του και πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη διαθέτοντας παράλληλα και μεγάλη ποιότητα στις μεσοεπιθετικές θέσεις.

ΣΚΟΡΕΡ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 ΣΤΗ NOVIBET

Ο έμπειρος  φορ έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στα φιλικά και θα αποτελέσει σίγουρα την αιχμή του δόρατος στα δύο ματς με την Γκενκ. Οι Βέλγοι αντιμετωπίζουν προβλήματα χημείας και επικοινωνίας στα στόπερ, οπότε ο Μαροκινός θα βρει σίγουρα χώρο για να δράσει και να κάνει αυτό που γνωρίζει άριστα.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.60 ΣΤΗ NOVIBET

Η δίψα του πρώτου επίσημου αγώνα και η δυναμική του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα δώσουν ώθηση στον Ολυμπιακό, που σίγουρα μπορεί να επικρατήσει – τουλάχιστον – σε ένα από τα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης.

olympiacos genk prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Γκενκ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός – Γκενκ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδες 10/08/2023

Το γεγονός πως το καλεντάρι είναι μέχρι στιγμής κενό στην κατηγορία των επίσημων παιχνιδιών αφήνει ερωτηματικά σχετικά με τις σκέψεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Παρόλα αυτά, η εικόνα των φιλικών δείχνει πως οι «νέοι» Ιμπόρα, Κίνι και Φρέιρε θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, όπως και οι Καμαρά – Καρβάλιο, που επέστρεψαν φέτος από δανεισμό. Στην άλλη μεριά, ο Βούτερ Βράνκεν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα στηρίξει τον βασικό κορμό των αγώνων με την Σερβέτ.

Ολυμπιακός (4-3-3): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Φρέιρε, Ρέτσος, Κίνι – Ιμπόρα, Καμαρά, Καρβάλιο – Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Μασούρας

Γκενκ (4-2-3-1): Βάντεβορτ – Μουνιόζ, ΜακΚένζι, Κούεστα, Καγιέμπε – Χροσόφτσκι, Χέινεν – Πέιντσιλ, Ελ Κανούς, Τρεσόρ – Αροκοντάρε

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ