el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Μακάμπι: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/01/2024

Ο χαρακτηρισμός «πρόωρος τελικός» ταιριάζει κουτί στον Ολυμπιακό, εν όψει του κρισιμότατου αγώνα της Πέμπτης (18/01, 21:15) στο ΣΕΦ κόντρα στη Μακάμπι στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της regular season της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» (11-10, μία νίκη κάτω από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας) καλούνται να επιστρέψουν στον… σωστό δρόμο και μάλιστα άμεσα, αφού έχουμε μπει στις 13 τελευταίες στροφές της κανονικής περιόδου και όλα τα αποτελέσματα – για όσες ομάδες έχουν στόχο – θα μετρούν πολύ περισσότερο σε σχέση με το… ανέμελο ξεκίνημα της σεζόν.

Ταυτόχρονα, οι Ισραηλινοί (12-9, μόνοι τους στην 6η θέση) τα καταφέρνουν μια χαρά έως τώρα στην Ευρωλίγκα, παρότι συνεχίζουν να δίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους στο Βελιγράδι, χωρίς να έχουν την υποστήριξη του πιστού κοινού τους.

Οι δύο μονομάχοι έχουν αναμετρηθεί άλλες 30 φορές σε επίπεδο Ευρωλίγκα, με τους Πειραιώτες να έχουν ένα μικρό προβάδισμα με 17-13 στις νίκες.
Στον πρώτο γύρο της φετινής regular season, ο Ολυμπιακός είχε φύγει νικητής (με 74-79) από το Βελιγράδι στις 14 Νοεμβρίου του ’23.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στο ΣΕΦ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ σε Live Streaming με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Ολυμπιακός – Μακάμπι: Ανάλυση, Απουσίες 18/01/2024

Ο Ολυμπιακός (7-4 εντός έδρας) έκανε κάκιστη εμφάνιση στη Βιτόρια την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία φυσιολογικά συνοδεύτηκε από ήττα (80-69) και κάπως έτσι οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν με 0/2 από τη διαβολοβδομάδα που πέρασαν στην Ισπανία.

Κάνααν (19 π. με 5/9 τρίποντα) και Πετρούσεφ (14 π., 4 ριμπ.) οι κορυφαίοι της ομάδας του Γ. Μπαρτζώκα, ενώ οι Γουίλιαμς-Γκος (12 π., 8 ασίστ), Μιλουτίνοφ (12 π., 14 ριμπ., 3 τάπες) και Φαλ (6 π.) είχαν κάποια καλά διαστήματα, το ίδιο βράδυ που οι Γουόκαπ, Παπανικολάου και Πίτερς έμειναν πολύ μακριά από τον καλό εαυτό τους.

Δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ που δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα στην EuroLeague.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 18/37 δίποντα, 10/22 τρίποντα, 3/6 βολές, 38 ριμπάουντ (27 αμυντικά/11 επιθετικά), 19 ασίστ, 4 κλεψίματα, 3 μπλοκ, 17 λάθη.

Στην Basket League (την Δευτέρα που μας πέρασε), οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν… αγγαρεία κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, φτάνοντας στο ροζ φύλλο με σκορ 71-52.
Σταθερά στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον αήττητο Παναθηναϊκό.

Ένα και πολύ σημαντικό αγωνιστικό αγκάθι προέκυψε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον Μουσταφά Φαλ να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες!

Ο Γάλλος «πύργος» έχει κατά μέσο όρο φέτος 7,7 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 1,2 μπλοκ ανά 23 λεπτά συμμετοχής σε 20 παιχνίδια της EuroLeague.

Από την άλλη πλευρά, η Μακάμπι (4-5 εκτός έδρας) προέρχεται από την ήττα στο «σπίτι» της Παρτιζάν (88-79), σε ένα παιχνίδι που κατά την διάρκεια της 2ης περιόδου προηγήθηκε με 24 πόντους διαφορά (13-37 στο 12ο λεπτό)!

Στο β’ ημίχρονο, όμως, το γήπεδο… έγειρε και η ομάδα του Οντέντ Κάτας έπεσε στο καναβάτσο, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία ματς της διοργάνωσης.
Για τη Μακάμπι ξεχώρισαν οι Γουέιντ Μπάλντγουιν (19 π., 5 ασίστ) και Ρόμαν Σόρκιν (14 π., 6 ριμπάουντ).

Σε ρηχά νερά και άστοχος ο «εγκέφαλος» Λορέντζο Μπράουν, που έμεινε στους 7 π.
Τα ομαδικά στατιστικά της Μακάμπι: 20/37 δίποντα, 8/30 τρίποντα, 15/20 βολές, 33 ριμπάουντ (21 αμυντικά/12 επιθετικά), 17 ασίστ, 4 κλεψίματα, 10 λάθη, 4 μπλοκ.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στo ΣΕΦ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Μακάμπι: Προγνωστικά 18/01/2024

Για την σπουδαία αναμέτρηση στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

«Πρέπει να κερδίσουμε τη Μακάμπι», δήλωσε με ξεκάθαρο τρόπο ο κόουτς Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τους Ισραηλινούς και αυτά τα λόγια εκτός από το κίνητρο που έχει ο Ολυμπιακός, φανερώνουν και την πίεση που κουβαλούν οι Πειραιώτες για την κατάκτηση του πολύτιμου ροζ φύλλου.

bartzokas novibet

Περιμένουμε μεγάλη προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» στο πίσω κομμάτι του παρκέ, κρατάμε το Under 162,5 πόντοι σε απόδοση 1.92 στη Novibet.

«Χρωστάει», το τελευταίο διάστημα, μια καλή εμφάνιση ο Κώστας Παπανικολάου, τώρα που η μπάλα καίει καλείται και αυτός να βάλει το λιθαράκι του. Σε απόδοση 1.80 ο κάπτεν του Ολυμπιακού να ξεπεράσει το line των 5,5 πόντων!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ