el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός – Μακάμπι Xάιφα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/07/2022

Έφτασε σε η ώρα για το… δεύτερο ημίχρονο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι Χάιφα. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τετάρτη (22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» την πρωταθλήτρια Ισραήλ στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League και το θερμόμετρο έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Μετά την ισοπαλία με 1-1 στο Ισραήλ ο μεγάλος στόχος για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς είναι η νίκη που θα χαρίσει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο και θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στον πρώτο στόχο της σεζόν. Αυτός είναι η επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από την περσινή απουσία.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, 0% Γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι Χάιφα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το παιχνίδι στο Φάληρο παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Ολυμπιακός – Μακάμπι Xάιφα: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/07/2022

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα φάνηκαν από το πρώτο παιχνίδι εκεί όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Ο Ολυμπιακός με καταπληκτική εκκίνηση στο ματς προηγήθηκε με τέρμα του Ζινκερνάγκελ κι απέδειξε- κυρίως στο πρώτο μέρος- ότι υπερέχει σε εμπειρία και ποιότητα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών μαζί με τον Τικίνιο Σοάρες ήταν εκ των κορυφαίων πάνω στο χορτάρι. Ωστόσο, μόνο αυτό δεν έφτασε. Η Μακάμπι δεν παράτησε το παιχνίδι, αντίθετα μετά την ανάπαυλα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με καταπληκτικό γκολ του Χαζίζα.

Στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός εμφάνισε έντονα σημάδια κούραση κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής του.

Ο Πέδρο Μάρτινς ζήτησε από τους παίκτες του να μην επανεμφανίσουν την αδράνεια του δευτέρου ημίχρονου. Επίσης, περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν κατάθεση ψυχής μέσα στο Καραϊσκάκη για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Το 1-1 δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Πλέον θα είναι διαφορετικά στην δική μας έδρα, μαζί με τον κόσμο μας. Αναμφισβήτητα πρέπει να παίξουμε καλύτερα και όλοι γνωρίζετε ότι στόχος μας είναι η πρόκριση. Η Μακάμπι είναι ένας αντίπαλος πολύ καλός, οργανωμένος και με ποιότητα. Μας δυσκόλεψαν αρκετά στο πρώτο παιχνίδι.

Πρέπει να βελτιώσουμε την πίεση προς τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να παίζει πίσω και να αφήνει τόσο πολύ χώρο στον αντίπαλο», υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα θα αντιμετωπίσει στο γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ τον Απόλλωνα Λεμεσού. Στο σενάριο του αποκλεισμού θα μετακομίσει στο Γιουρόπα Λιγκ για να παίξει με μια εκ των Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Σχετικά με το επιθετικό πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Μάρτινς αναμένεται να ρίξει στη «μάχη» και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ, όμως με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη και γκολ δύσκολα θα μείνει και αυτή τη φορά στον πάγκο. Ο ανταγωνισμός με τον Τικίνιο είναι υψηλός και δεν αποκλείεται ανάλογα και με την εξέλιξη του ματς να τους δούμε και τους δύο μαζί στο σχήμα.

Στο μεταγραφικό τομέα οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον 25χρονο Νοτιοκορεάτη χαφ Χουανγκ Ιν Μπέομ για να προσθέσει ακόμη περισσότερη ενέργεια στη μεσαία γραμμή.

Επίσης, προχωράνε και στην απόκτηση του 20χρονου Ντορόν Λάιτνερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα πλαισιώσει τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Αμφότεροι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Στη Μακάμπι Χάιφα διψούν για διάκριση στο Champions League και ονειρεύονται την 3η συμμετοχή τους στους ομίλους της διοργάνωσης και πρώτη μετά το 2010. Ο προπονητής Μπάρακ Μπακχάρ θέλησε να μεταφέρει το άγχος στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι «παραμένουμε αουτσάιντερ, όμως θα διεκδικήσουν με αξιώσει τις πιθανότητες για νίκη μέσα στον Πειραιά».

Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης αφήνει τα πάντα ανοιχτά και με δεδομένο ότι από πέρυσι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ στη Μακάμπι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η «μάχη» στο Φάληρο να οδηγηθεί στα πέναλτι. Όπως αποκάλυψαν τα ΜΜΕ στο Ισραήλ ο προπονητής Μπάρακ Μπαχάρ έχει βάλει στο ρεπερτόριο των τελευταίων προπονήσεων τις εκτελέσεις πέναλτι.

Ο προπονητής της Μακάμπι δεν θέλει να δει την ιστορία να επαναλαμβάνεται, αφού στις 16 Ιουλίου είδε την ομάδα του να χάνει (4-3) στα πέναλτι το Σούπερ Καπ απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά.


Ολυμπιακός – Μακάμπι Xάιφα: Στατιστικά & Προϊστορία 27/07/2022

  • Οι Πειραιώτες από τη σεζόν 2002/03 έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Μακάμπι Χάιφα, αφού στη φάση των ομίλων ηττήθηκαν 3-0 στο Ισραήλ και στον Πειραιά έμειναν στο 3-3.
  • Συνολικά ι «ερυθρόλευκοι» κόντρα σε συλλόγους από τη «χωρά του λαού» μετράνε μόνο αποκλεισμούς (3) και σε 6 παιχνίδια 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.
  • 8 φιλικά έπαιξε στην καλοκαιρινής προετοιμασία ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν δύο νίκες απέναντι σε Φορτούνα Ντίσελντορφ (2-1) και Άλκμααρ (1-0). Σε τέσσερα παιχνίδι ηττήθηκαν με Ριντ (0-2), Μπίλεφελντ (1-3), Σάλτσμπουργκ (1-3), Αρη (1-2) και δύο αναμετρήσεις έληξαν ισοπαλία με Σλάβια Πράγας (1-1), Κρακοβία (0-0).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Xάιφα: Προγνωστικά 27/07/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς με δεδομένο ότι στο Ισραήλ έπαθαν κι έμαθαν αναμένεται να… φάνε σίδερα μπροστά στο «ερυθρόλευκο» κοινό. Το μηδέν στην άμυνα αποτελεί πλέον βασικό συστατικό για την πρόκριση.

NO GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.72 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Η καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο Φάληρο δεν πρόκειται να μην επηρεάσει την σαφώς πιο άπειρη στη διοργάνωση Μακάμπι Χάιφα. Παράλληλα θα δώσει ώθηση από το πρώτο λεπτό και στους παίκτες του Μαρτίνς.

ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 45ΛΕΠΤΟ

Ο Μάρτινς με δεδομένο ότι χρειάζεται νίκη- πρόκριση θα χρησιμοποιήσει όλα τα επιθετικά όπλα που έχει στη φαρέτρα του. O Ελ Αραμπί θα αναλάβει δράση και με την ποιότητά του θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Μακάμπι.

ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/07/2022

Επιθετικό σχήμα ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς με στόχο να στριμώξει στα σχοινιά τη Μακάμπι. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Αμπουμπαρ Καμαρά,, ενώ στο δίλημμα Τικίνιο ή Ελ Αραμπί ο πρώτος έχει μικρό προβάδισμα. Ο Ζινκερνάγκελ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι πλέον πανέτοιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βατσλίκ – Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Κανέ, Μαντί Καμαρά, – Ζινγκερνάγκελ, Μασούρα, Τικίνιο (Ελ Αραμπί).

Μακάμπι Xάιφα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/07/2022

Ο προπονητής Μπάρακ Μπαχάρ αρέσκεται σε εκπλήξεις, όμως μέσα στο Καραϊσκάκη δεν θα κάνει δοκιμές και αναμένεται να χρησιμοποιήσει το πλάνο της πρώτης αναμέτρησης. Ο Ομέρ Ατζίλι ξεπέρασε το διάστρεμμα και θα ξεκινήσει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κοέν – Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουντ – Μοχάμεντ, Τσέρι, Λάβι – Ατζίλι, Χαζίζα, Ντέιβιντ (Πιερότ)

Διαιτητής ορίστηκε ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι



Διαβάστε ακόμα…

olympiacos afieroma novibet

Οι 10 Καλύτεροι Παίκτες του Ολυμπιακού Όλων των Εποχών

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ