el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/12/2023

Το άνοιγμα της 3ης διαβολοβδομάδας της Euroleague (12η αγωνιστική), βρίσκει τον Ολυμπιακό να… περιμένει τη Ρεάλ στο καυτό ΣΕΦ, το βράδυ της Τρίτης (05/12, 21:15)!

Φυσικά, Πειραιώτες και Μαδριλένοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, αφού τον περασμένο Μάιο, η Ρεάλ είχε αρπάξει την κούπα της Euroleague μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού, νικώντας (79-78) τους «ερυθρόλευκους στο φινάλε του τελικού του Final-4 του Κάουνας, με καλάθι του Σέρχιο Γιουλ.

Συνολικά, μέχρι τώρα οι δύο ομάδες (σε επίπεδο Ευρωλίγκα) έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους 37 φορές, με τη Ρεάλ να μετρά 20 ροζ φύλλα και τον Ολυμπιακό 17.

Αξίζει να σταθούμε και στα τελευταία ματς των δύο ομάδων της κανονικής περιόδου στην Euroleague. Ο Ολυμπιακός πέρυσι νίκησε μέσα έξω τους Μαδριλένους, ενώ στα πέντε τελευταία ματς στο ΣΕΦ μετράει 4 νίκες απέναντι στη Ρεάλ.

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ σε Live Streaming με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Δεν σταματά η δράση στην Euroleague!

 


Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση, Απουσίες 05/12/2023

Κάποιες… μικρολεπτομέρειες κόστισαν στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα την προηγούμενη εβδομάδα στο Πριγκηπάτο, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ηττηθεί 85-77 από την σκληροτράχηλη Μονακό του Μάικ Τζέιμς.

Οι Αϊζάια Κάνααν (20 π. με 5/8 τρίποντα, 4 ασίστ) και Αλεκ Πίτερς (15 π. με 4/5 τρίποντα) ήταν ξανά οι κορυφαίοι των Πειραιωτών, που υποχώρησαν στο 6-5.

Θετικός ο Τόμας Γουόκαπ (16 π., 4 ασίστ), σε ρηχά νερά η φροντ λάιν των Πειραιωτών, αλλά και οι Παπανικολάου, Μπραζντέικις, ενώ στα πλην για τον Ολυμπιακό μπαίνει φυσικά και το γεγονός ότι επέτρεψε στους Γάλλους να μαζέψουν 13 επιθετικά ριμπάουντ!

Τα ομαδικά στατιστικά των «ερυθρολεύκων»: 16/30 δίποντα, 11/24 τρίποντα, 12/18 βολές, 24 ριμπάουντ (18 αμυντικά/6 επιθετικά), 18 ασίστ, 4 κλεψίματα, 13 λάθη.
Το μεσημέρι του Σαββάτου ήρθε η άμεση αντίδραση του Ολυμπιακού στην Basket League, με τον υγιεινό περίπατο στο Λαύριο (54-96).

Επί των αγωνιστικών, ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (θα επιστρέψει στη δράση την άλλη εβδομάδα), αλλά και τον Σέρβο ψηλό Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος λογικά θα κάνει το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» στο παιχνίδι της Παρασκευής με τη Μπάγερν στο ΣΕΦ. Οσο για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα με την έναρξη του δεύτερου γύρου.

bartzokas novibet

Στις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες ώρες ο Γ. Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η «τιτανομαχία» της Τρίτης:

«Είναι περιττό να μιλήσουμε για τη δυσκολία του παιχνιδιού. Όλοι αυτό λένε όταν παίζουν με τη Ρεάλ, ότι με βάση τους αριθμούς, τη βαθμολογία και φυσικά με αυτό που βλέπουμε είναι μια ομάδα, η οποία έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας να παίξεις μαζί της.

Πρέπει να γίνουν όλα πολύ καλά για να κερδίσεις. Αυτή είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μια ομάδα που δεν είχε τραυματισμούς, έχουν επανέλθει όλοι, έχει κορμό από πέρυσι, έχει την προσθήκη του Καμπάτσο, που έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι της. Αρα, λοιπόν, πρέπει να παίξεις πολύ καλά για να φτάσεις στη νίκη απέναντι σ’ αυτό το σύνολο».

Η Ρεάλ (στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-1) προέρχεται από την πρώτη ήττα της στη φετινή διοργάνωση, αφού «κατάφερε» να χάσει (100-99 στην παράταση) ένα δικό της παιχνίδι στην Πόλη απέναντι στη Φενερμπαχτσέ.

Μοιραίος στο φινάλε ο Φακούντο Καμπάτσο (έκανε λάθος πάσα), ο οποίος όμως πριν είχε… προλάβει να κάνει μυθικό ματς με 33 πόντους (11/11 δίποντα, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 λάθη). Διψήφιοι και οι Ντεκ (14 π., 8 ριμπάουντ), Πουαριέ (11 π., 8 ριμπ.), Γιουλ (14 π.), Μούσα (11 π.).

Τα ομαδικά στατιστικά της Ρεάλ: 32/49 δίποντα, 5/23 τρίποντα, 20/24 βολές, 44 ριμπάουντ (30 αμυντικά/14 επιθετικά), 15 ασίστ, 4 κλεψίματα, 14 λάθη, 1 μπλοκ.
Το μεσημέρι της Κυριακής που μας πέρασε, η ομάδα του Τσους Ματέο ξέσπασε στη Μπρέογκαν για την ACB (91-58 στη Μαδρίτη), παραμένει σταθερά στην κορυφή και εκεί με ρεκόρ 11-1 (έχει χάσει μόνο από τη Μάλαγα μέσα στη Μαδρίτη!).

Οσον αφορά το ιατρικό δελτίο της Ρεάλ, σ’ αυτό βρίσκεται σταθερά το όνομα του πολύτιμου Γάλλου πάουερ φόργουορντ Γκέρσον Γιαμπουσέλε (10.3 π., 5.0 ριμπ. κατά μέσο όρο στη φετινή διοργάνωση). Επίσης, η Ρεάλ έφτασε στην Ελλάδα χωρίς τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 05/12/2023

Μεγάλη «μάχη» αναμένουμε στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει πως πρέπει να βάλει… φρένο στα πολλά επιθετικά χαρτιά της Ρεάλ, προκειμένου να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα. Σε απόδοση 1,91 στη Novibet το Under 161,5 πόντοι.

Ο Φακούντο Καμπάτσο αναδείχθηκε MVP Νοεμβρίου στην Ευρωλίγκα, όντας από το ξεκίνημα της σεζόν με το πόδι πατημένο στο γκάζι.

«Ψωμοτύρι» του Αργεντινού πόιντ γκαρντ οι ασίστ, σε απόδοση 1,74 να μοιράσει Over 7,5 το βράδυ της Τρίτης στο ΣΕΦ.

Κλείνουμε, με το Over 2,5 εύστοχα τρίποντα του Αϊζάια Κάνααν σε απόδοση 1,91.
Σε τρομερή κατάσταση ο σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού, σε σχετικά καλή βραδιά να βρεθεί, δεν θα δυσκολευθεί να ξεπεράσει το συγκεκριμένο line.

Ο Αμερικάνος με την Μονακό σκόραρε 20 πόντους (με 5 τρίποντα), ενώ στο περασμένο ματς στο ΣΕΦ (κόντρα στη Ζαλγκίρις) πέτυχε ρεκόρ καριέρας με 25 πόντους (4 τρίποντα).

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ